Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dışarı çıkalım demiyorum zaten polenezköy‘de bir yerde kalalım diyorum bungalov gibi
Arkadaşlar ben bu yıl yeni yıla farklı bir yerde girmek istiyorum tamam dışarı çıkmak biraz tehlikeli olabilir ama en azından polenezköyde ya da herhangi bir yerde farklı bir ortamda girmek keyifli olabilir eşime genelde bu tarz isteklerimi söyledigim zaman sinirlenip kızar sinirlenip kızması normal mi? Kızması maddiyat kaynaklı değil bu arada eşim işadamı Ama neden bu tarz bir istekte bulunduğum zaman kızdığını bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cokn normal o gece herkss alkollü ve hadsiz. insan eşiyle çıkmamalı. ne giyceksin mesela o gece
Bu sorunun cevabını bende merak ettim
Muhtemelen sen zevkndolu bir kadınsın ve erkeklerinn dikkatini çekmektennde zevknalıyırsun ve eşin seni öyle hayalnedip kızıyor olabilir
işadamı değil iş insanı, artık böyle cinsiyetçi kalıplar toplumda kabul görmüyor
Canım buna mı duyar kasıyorsun ya iş hayvanî mı var
iş adamı demek sadece erkeklere ait
iş kadını da sadece kadınlara
artık böyle cinsiyet gösteren kalıplar değil insan kavramı kullanılıyor
Ya tamam he tamam öyle cinsiyet göstermeyeceğiz tamam yapmayacagiz bir daha özür dileriz bir daha yapmayacagiz tamam mı oldu mu
evet oldu böyle böyle insan olacanız
Bomboş duyar kasan tiplerden
Cinsiyetçi yaklaşımlar toplumda kabul görüyor
Kısacası yazılana degil yazanın niyetine odaklanın. Kimse kadınları dışlamak istemiyor
Normal değil. Çıkıp kafa dağıtmaya ihtiyacın varsa çıkarması lazım.
ortamı sevmez, sana bakılmasını istemez, alkol alıyor musunuz siz
Dışarı demedim polenezköy dedim otel dedim
kızma ablam, tokatlı ne bilsin Polonez köyü 🤣
Otel de kalabalık olmuckami
@İzmirgeceleri35 bungalov oluyor onlar
evde daha rahat edeceğini düşünüyor demek ki
Hım o zaman iyimis.. topluma girilmicekse iyi bence başbaşa farklılık gecesi de özel 👍
İş adamı 😀bakkal dükkanı mı var yani
Ne alaka bakkal dükkanı
İş adamı evde ne yapacak kışlık tatil yerlerinde mis gibi kırmızılar içinde girmek varken 🤣 ancak bakkal dükkanı sahibi evde girelim der
Bilmiyorum teknolojiye de karşı mesela evreyi almak istemiyor ocakta falan yapalım hatta ona kalsa soba yakalım istiyor
Zengin diye aldığın kocaya bak
Hadsizleşme kendine gel zenginliği aldığın koca derken ben kimseyi zengin diye almadım
Tamam şimdi anladım adamı
Sen haklısın ama bazen alisilmislat insanı anlayissiz yapiyor
Normal değil yani olmalı bence
Kime vercen
Yani ne var bunda
Guzel olur
Sebep? :D
Ben güzel kardeşim miyim demek istiyo aslinda
Bence bu istediğini seks esnasında sürekli soyle alıştır
Anlamadım
Onu yazmadım ki ben yani üstteki şekilde yazmadım başka şekilde yazdım unuttumda ne yazdığımı, ama sen bence gece ona alıştır
Kendisiyle konuşun
Dışarıda mı sevişcen
saçmalık
Esin dusuncesiz
evinde gir bence