Sahiplenilsin istiyorlar çünkü öyle bir devire geldik ki kız sahiplensin erkeği kız hep tartışma olduğunda özür dileyen taraf olsun incelikler yapan taraf olsun sahiplenemiyorlar çünkü kendilerinin böyle el üstünde tutulmasını istiyorlar artık kadının kadın olduğu bilinci ortadan kalktı artık kadına kadındır narindir incilir gözüyle bakan kalmadı ne yazık ki var tabiki öyle bir kesim ama beyefendiler sözde ERRRRKEK olucaklar yumuşak olarak adlandırırlar kendileri o tarz kişileri ya da hanımcı. Kadının halinden daha iyi anlıyorlar ya höt höt yapmıyorlar ya her erkekte olması gereken özellikler aslında bu ama farkında değil arkadaşlar Biz yaptık ama böyle gerçekten her şeyi yaparız biz hallerimiz ben tek başıma her şeyin üstesinden gelirim kendime yeterim hallerimiz yetmesin işte kızım tutsunlar her şeyin bi ucundan işleri ne dimi duygusal desteği bile çok görür oldular seni seviyorum demek çok güzelsin demek bu tarz süslü cümleler katogorisinde süsü en az olan dümdüz cümleleri söylemek dahi zor gelir oldu beyefendilere almıycaksın o zaman hayatına kimseyi kardeşim eş dediğin her durumda her koşulda yanında olmalı kaldırmalı seni iki taraflı da olmalı bu bunu yapamıyosan git annene annen oğlum benim ah oğlum vah oğlum canım oğlum paşam oğlum diye ölene kadar emin ol bakar zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılTürk kızının ergen 2 3 günlük sahiplenilme isteğinin altında nedeni baba sevgisini görmemesi ayrıca cinsiyetçilik yapmayı bırakın artık erkeğe erkeklik kadına kadınlık yakışır mütevazi ve başına sizin gibi baş belalarını dert etmek istemiyorlar diye kadınlaşmadılar sadece size tahmülümüz yok lütfen erkeklere erkeklik göstericem diye sakal bıyık bırakma düzenli olarak kesmeyi ihmal etmeyin hanımlar
00 Yorumla
Kadınların yorumlara baksan hepsi sahiplenen erkek arıyor, bir laf söylesen demediğini bırakmıyor; ben özgürümde, istediğimi yaparım karışamazsında, şimdi size ne yapalım nasıl davranalım? Kadın kılıklı bu tarz erkekleri siz seçiyorsunuz bizde sizi seçmiyoruz bu kadar basit:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü kimse gerçekten sevmiyor artık
00 Yorumla
1 yılBence erkeklere bu "kadını korudum, benim için bir şeyler yaptı, onu sahiplenebildim" hissi kesinlikle yaşatılmalı. Hem kadın hem de erkek için çok hoş bi durum bu. Öncelikle gerçekten seven kişinin kıskanacağını, korumacı tavır sergileyeceğini düşünüyorum. Ama bu tamamen beni kapatabilir demek değil bu zaten bir şrylerden vazgeçmek veya düzeltmek değil, direk ona geçmek olur. Orta yol bulunur bir şekilde. Aşırı inatçı olunmamalı ve aşırı kabullenici de olunmamalı, aşırı kabul etmek te kendinden çok ödün vermek oluyor bana göre. Ama kendinden ödün vermeyecek şekilde orta yol bulup karşıdaki partneri de memnun etmek en iyisi.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Şimdi bir kadına o eteği giyme g. tun görünüyor demiş olsa sana ne lan ben senin malın miyim diye artistlik yapar. Adam ne yapacak ya laf dinlesin diye karının kulağını kesecek ya kemiğini kıracak e öyle olmayınca en iyisi ipini cozup bırakmak. Sonra ortada öyle başı boş kalan hatun çıkıyor erkolar kadını sahiplenmiyor adam seni severken ben malmiyim diyen kadın başkasının sermayesi oluyor üstünden bir günde binlerce lira kazanıp ona buna peşkeş çekiliyor sonra o kısa eteği inatla giydim diye arkadaşlarına anılarını anlatıyor. Erkek kadını sahiplenir ama kadın olursa. Kadının ruhu ticari olmuş bana bin ama karışma diyorsa adamda verir indi bindi ücretini yoluna bakar
22 Yorumla- 1 yıl
@MahzaaNur evet kelime cimbizlama tam oku anlarsın
Erkeklerin çoğu gavaddır karısı açık giyse karışmaz tatilde bikini mayo giyse karışmaz ondan önce bir sürü kişinin altından geçse karışmaz birisi karısına kızına baksa sesini çıkaramaz çoğu erkek böyle oldu artık böyle olmayanı da mağara adamı yobaz diye aşağılıyorlar
27 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn sizin gibi olmakdan iyidir memnunuz böyle olmakdan
- 1 yıl
@hynjinnnn namussuz ahlaksız edepsiz olmakdan iyidir
- 1 yıl
@hynjinnnn olması gereken allah ve islam ne diyorsa odur
- 1 yıl
@hynjinnnn Her önüne gelenle yatmak modernlik olmadığı gibi, Sahiplenen her erkekte alt tabaka değildir.
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklere erkeklik öğretemezsiniz... Kadın , kadın gibi olursa erkek zaten erkeklik yapar... Günümüzde her gün ayrı adamla gezdiğiniz, yattığınız için kimse erkeklik yapma peşinde değil neden yapsın ki mq kadın kadın gibi değilken mal mı ki adam öyle bir kadına erkeklik yapıcak.
22 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var kadın düşmanı seni
Cevap sahibi1 yılSen de erkek düşmanızın o zaman , Onu napıcaz çok bilmiş ergonuz? Git gotünde ki sivilceleri patlat evvela velet. Alışmışınız her bk kadın düşmanı demeye bulduğunuza copy past geçiyorsunuz.
Gizli Üye(25-29)1 yılValla biz Dilan Polat değiliz öyle ada alacak imkanımız yok.. Bikini giymek isteyene giyinme demem umrumda değil kendisi düşünsün.. Yapmacık kıskançlık triplerine girip kimsenin egosunu şişirmem.. Zaten siz kadınları da anlamak zor bikini giyme diyeb adama da yobaz dersiniz.
10 Yorumla
1 yılÇünkü kadınlarımız pehlivan olmuş herseyi yapıyor adamlara bir şey bırakmıyoruz ki açıkçası ben bu saatten sonra karşı tarafında çabalamasını çabalamaz ise umurumda olmaz. Sahiplenen erkek uğraşır çabalar ki kadin da sahiplensin dişi olarak.
10 YorumlaBen öyle biri değilim benim sevgilim bikini giyemez
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç kimse sahiplenmek zorunda değildir ki!
Zorla kimse kimse ile birlikte olmuyor!
Zevkler ve renkler!
Ben sahiplenir ait olurum! 😅
Çok pis kiskancım ama ada alamam yani! 😅00 Yorumla Bikini giymek denizde normal bir şey ya hani, asıl karışıyorsa anormaldir. Sizin gibi hemcinslerim midemi bulandırıyor.
30 YorumlaÇünkü seçenek çok hiçbir şeyin değeri kalmadı istediği ile sevgili idtrfihi6 ile karı koca hayatı yaşıyor neden bir kişiyi sahiplensin ki biri sana mağazadaki tüm elbiseler senin olabilir dese sadece bir tanesini mi seçersin
01 Yorumla- 1 yıl
Aç gözlü doyumsuz biri ise evet bu mantıkta olursun. İnsanı hayvandan ayıran nefsidir. He mefsi yoksa da sokaktaki ulu orta çiftleşen kediden köpekten farksızdır. çünkü içgüdüleri ile hareket eder
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Östrojen hormonlu tavuklardan dominant erkek sayısı azaldıı..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar kaşarlaştığı için FB takılmak dışında çözümler azaldı FB takılırkende sahiplenemezsin canısı. Sahiplenilecek namusta bir kadın olursa o başka.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlaşmadığım için alınmadım eski jenerasyon diyorlsr bana. Sahiplenecek kadın kaldı mı ki memlekette. Herkes çıplak gezmek istiyor. O... u sahiplenilmez. Vurup geçmek lazım.
10 Yorumla
1 yılOnlara çeşit olan akılsız kadınlar yüzünden
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim eşim bikini giyemez.. Ama muhazakar villalar var oraya tatile götürebilirim..
112 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn Ya sen çok modernsin ya. Bana versene çünkü modern olmak bunu gerektiriyor ya
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Kadın erkek eşitliğinden bahsediyorsak sahiplenmek nedir yaw. İşinize gelince erkek güçlü kadını korumalı !!! niye? Ayrıca bikiniye gerek yok nü gezsin daha iyi kimse bakmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHangi birini sahiplensin 3 5 flört var. Her birine sahip çıkamıyor tabii birde flört olma olasılığı olan kadınlar var. Hal böyle olunca akışında ne yaşanırsa yaşıyorlar.
00 Yorumla
1 yılSahiplenmek, aynı zamanda karışabilmek demek. Günümüzde kadınlar pek sevmiyor müdahale edilmesini. Erkekte ben seninle mi uğraşacağım, ne halin varsa gör diyor... @justsormak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar fazla özgüvenli ben kendimi korurum diyor bazen de erkek fazla bireysel bakıyor ilişkiye ya da gerçekten kadını sevmediği için umursamıyor..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gayette sahipleniyorlar.
Adam olanı denk gelmemiş sana30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek, kendi kırmızı çizgilerini ihlal edecek kadınla uğraşarak vakit kaybetmemeli. Sahiplenemiyor değil, uğraşmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞimdiki kadınların arızası, hasar kaydı çok. Sahiplenmek yerine, kiralamak daha mantıklı oluyor demek ki.😈😉
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılGÖrselde ki kadın dünyanın en pahalı vajinasını taşıyor demek ki...
110 Yorumla
Soran1 yılAda almaniza gerek yok bikini giymesine ve erkeklerle konusmasina izin vermeyecek derecede sahiplenin yeter
- 1 yıl
@Recep00_ Bu yorumu yaptın diye kimse vermeyecek sana kanks.
- 1 yıl
Ona göre partner seçecek insanlar kanks. Saihplenince de sıkılıyorsunuz kadın hiç bir şeyin değerini anlamayan yok daha doğrusu yetinemeyen bir varlık yaratılıştan dolayı. Sahiplenene keko derler. Ya da bu huyunu seven başka bir şey ister nasıl ols sahipleniyor bu d cepte diye daha baska şeyler isterler. KArmaşık yapıdasınızı ne demek istediğimi anlamışsındır diye umuyorum...
- 1 yıl
@Recep00_ Denizde giyecek kanks. Ya da ikna ediyorsan aile havuzları var ailene özel onlardan kiralayacaksın. Bikini giyen kadın da suç yok. Giymesin diye uğraşan tartışan buna rağmen kavgalar yaşayıp trip çeken yine erkek. Yani soru bile diyor ki bizi güdün. Böyle düşünmüyor musun? Bu arada kız arkadaşlarım hep yabancı olur ama giyeceği en dekolte şey yanıcı sıcaklarda diz kapağı hizzası şorttur.
- 1 yıl
@Recep00_ Bende böyle bir standartın olmadığını söylüyorum knk. Valalhi dünyaları önüne sersen ayyy çok güzel ama keşke bu tarafa doğru serseydin diye içlenir. Zamanla sinirlenir ve kavga çıkarır bu konudan böyle varlıklardan bahsediyoruz :D
Kadınlar popon kaldırıyor onlarda kendini bulunmaz nimet sanıp maymun gibi daldan dala sekiyor işte
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsahiplenmek değil de o aidiyet duyguları pek çoğunda olmadığı için kadınlaşan erkeklere adamlığı anlatmak zor iş.
00 Yorumla
1 yılKadınlar erkeklestikçe ve erkekler de kadinlastikça sahiplenmezler.
Sahiplenen erkeğe de; öküz kro diyerek kendinizden ulastiriyorsunuz.00 YorumlaKedi köğek olmadığına göre niye sahiplenelim? Sen de bir insan evladısın, ben de. İki ayrı bireyiz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılSorunlardan bıktılar galiba... başına gelen en ufak bir şeyi anlatiyorsun dinliyor sadece ufak bir yorum yapma zahmetinde bile bulunmuyor çok tuhaf
00 Yorumla
1 yılgunumuz kadinlari erkeklere ait her olaya el attigi için erkekler artik erkek gibi hissetmiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sahiplenmek ne ya? Kendinizden evcil hayvan gibi bahsediyorsunuz.
10 YorumlaSahiplenince mağara adamı oluyoruz. Bi karar verseniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılSahiplendiğimiz kDın mevzuyu kendini kısıtlamak olarak görürse neden sahiplenelim ki?
00 Yorumla
1 yılYanlış doğrusu sectigimiz erkekler neden sahipleniyor cevap yanlış seçimlerden dolayı
00 Yorumla
1 yılSahiplenince de biz mal mıyız evcil hayvan mıyız diye ağlıyorsunuz
01 Yorumla
1 yılsahiplenmeyi hak edecek çok az insanın olğunu yaşayarak öğrendğimiz içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaptığınız cinsiyetçilik erkeklik erkeklik diye diye bu cinsiyeti tanrı haline getirdiniz. Bugün haberlerde demir sopayla dövülen kadın haberini görmediniz mi bak o oda sahiplenen erkek güzel bir şey mi sence? Kadın boşanmak istiyor. Yok diyor ya benimsin ya kara toprağın diyor öldürüyesiye dövüyor. Bence erkekler kibar olmayı beyfendi olmayı insan olmayı bunları öğretin ve isteyin saygılar iyi akşamlar
00 Yorumlaİşine gelen erkek sahiplenir. Her kadın sahiplenilmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSahipleniyor aslında da ne tür erkeklere baktiginla değişir
00 Yorumla
1 yılErkeklik bu ise sana göre.. tr. de erkek bulamazsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günümüz erkekleri piremses.
Keşke soyları tükenmeden eski erkeklerden alsaydım bir tane
01 Yorumla- 1 yıl
Onlardan biriyim
1 yılİlişkiler garipleşti
Roller değişti
En büyük nedenler bunlar
00 YorumlaNe gerek var? Siz güçlü kadınlarsınızgsgshjdbdbchaha😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen özgür olmayı seviyorum kıskanılmayı sevmiyorum filan demiyormuydun?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekler prenses, kadınlar prens oldu. Olması gereken buydu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGünümüz erkekleri artık karı gibi olmuş alıngan tripli kızlarda tam tersi erkek gibi
00 Yorumla
1 yılİstisnaları tenzih etmek sureti ile çoğu sünepe gibi bir kadın görünce eli ayağı birbirine dolaşıyor sahiplenenilmek için sahiplenince bu sefer başka dallarda çiçek açıyor
00 YorumlaEvet cidden günümüzde aşk adı altında Sadeve sevişmek var çoğunlukla güzel kardeşim diye bir akım çıktı. Ben bu çağdan değilim siz devam edin (mağaramda mutluyum)
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeçenek çoğaldı kimse sadık kalamıyor bu sebeple sahiplenicilik puf
01 Yorumla- 1 yıl
Ben varım
burada kadınlar baya bi sallamış ta, siz seçim yapamıyorsaniz biz ne yapalım. Gelde gör erkek nasıl sahiplenirmiş...
10 YorumlaKarşımda bana yakın/eşit seviyede birini istiyorum, sahiplenecek olsam evcil hayvan sahiplenirim. E bir imparatora, bir imporatoriçe yakışır🤷♂️
10 Yorumla
1 yılDomuz eti yeniyo çünkü farketmeksizin
20 Yorumla
1 yılSokakta seviyoruz bakim masrafı yok tribi yok arada seviyoruz sonra Allah ısmarladık diyor ayrılıyoruz yani kedileri...
00 YorumlaEvladım başkasını boş ver, kendi hayatına bak.
Sanal âlemden yalan alemden gerçek alemd doğru transfer ol
00 Yorumla
1 yılÇünkü geniş olmayı Medeni olmak saydılar
10 YorumlaDenizde ne giyilir başka? Bikini giymeye izin vermiyorsa kendisi de birtek gtünde şortla gezmesin
00 YorumlaBunu yapan sizsiniz , erkekleri bir kalıba sokmaya çalıştınız sonuç bu ; eril olmayan erkekler
00 Yorumla
1 yılSahiplensek bir türlü sahiplenmesek bir türlü yani biz de ne yapacağımızı şaşırdık
00 Yorumlaerkekler neden sahiplenmek zorunda? önce bunu tartışalım
00 YorumlaZorluğa gelemiyorlar. Tek erkekler değil kadınlarda. Uğraşmaktansa bırakmak daha kolay.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat