19 yaşıma geldim hala erkek arkadaşım yok, hiç makyaj malzemem bile olmadı bugün mavi renkte bir oje sürdüm annem üstüme bağırdı diyorki seni babana söylerim falan çok bıktım ben artık bunların istediği şekilde yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
Not:Bakim yapmama rağmen ve 70 kilo olmama rağmen etrafımdakiler hala beni çok güzel bulur ama ben bizimkiler yüzünden kendinle hiç ilgilenemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nerde yaşıyosun ki yaşadığın yerle alakalı olabilir
Adıyaman
Aa bende aslen adıymanlıymışım ama kayıtlarda yok 😂
Ne güzel keske bende de olmasaydı 😂
Habfhajchshchshd manyak ya
Ama Konyalıyım yani sende konyalı olsan pek değişmezdi aile yapın 😂😂
Ikiside birbirinden beter 😂
Shdhshsh olsun be düzelir
Herşeyi kabul etme karşı gelmelisin h olmuyorsa uzakta okumaya çalışma gibi seçenek yarat
Bu sene tekrar yksye hazirlanicam 😢
Sence benim gibi ailesi çok baskıcı olan var mıdır ben bu yaşıma kadar hep onların istediği gibi yaşadım ama hala bana laf söylüyorlar
Sen onlar gibi olma zaten onlar senin hayatını kendileri gibi belirtmek isterler aile dediğin sana güvenir kararlarına saygı duyar ve arkanda durur ama bunlarda baskı dan başka bir şey yok
Cidden öyle benim hatam şu ki evde çok sinirli bir insanım evdeki biri istemediğin bir şey söyleyince sinirlenip üstlerine bağırıyorum haklıyken haksız duruma duruma düşüyorum
Seni sinirlendiriyorlar sürekli normal yani kendini sürkeli savunmaya geçiyorsun onları yokmuş gibi davran bakış açını biraz değiştir onların sözleri seni üzmesin artık kendi hayatında bakmalısın Buda bi gerçek sen onların düzeninde hayatında yaşıyorsun nezaman ordan çıktın ozaman kendin olmaya başlarsın
Teşekkür ederim düşüncelerini için çok iyisin 😢💟
Rica ederim yüzün gülsün artık biraz hayat senin içinde güzle olucak
şehir dışında ünv oku biraz rahat edersin
Bu sene üni kazanamadım tekrar hazirlanmaliyim. Birde ailem bildiğin cahil kafadalar zannediyorlar ki ben yüzüme makyaj falan sürsem ya da telefonum olsa derslerime bakmiyacagimi falan dusunuyorlar ki böyle bir şey yok benm birçok arkadaşımın bunları yapmasına rağmen sınavı kazandı gayet iyi yerdeler
şehir dışında güzel bir bölüm kazandığında zaten o okuduğun okul için bir çok şey söylenmez örnek sen tıp fakültesi kazandığı düşün doktor olduğunu her şey daha güzel olur...
o yüzden güzel bir ünv ve güzel bir bölüm oku sıkı bir ders çalış bu sene
Bu sene İzmir'de İngiliz Dili ve edebiyatı kazanmak istiyorum umarım basaririm
inşallah gönlüne göre olur