Abim düğünüme gelmedi?

Öz abim benim evleneceğim sene nisanda 6 aylık tanıştığı kızla evlendi. Ben de mayısta evlendim. Kızın ailesi muşlu. İnanılmaz görgüsüz inanılmaz kibirli insanlar. Ablaları cahilin teki ellerindeki bilezikleri başarı sanan tipler. Böyle saçma sapan insanlar olmalarına rağmen yüz çevirmedim sırf abime kızı versinler diye sıkı fıkı görüştüm.(sosyalleşmeyi sevmem, sadece samimi bir arkadaşım vardır) abimle kız sabahlara kadar mutfakta yer içer ben toplardım. Düğünlerinde her şeye koştum. Nisan ayında anlamsız bi küslük yarattı kendisi sebebi de şu, benim en en yakın arkadaşım abimin eski sevgilisiydi. Ama ben tanıştırmadım onları. Kız hoşlandı gitti yazdı ne ayrılıklarında ne barışmalarında hiçbir etkim olmadı. Ayrılalı 3 yıl oldu. Arkadaşım sevgilisi falan var umrunda değil abim yani. En yakın arkadaşım 8 yıldır. Nikah şahidim oldu. Düğünde başnedimem. Onu düğünüme çağırdım diye düğünüme gelmedi. Eşini de göndermedi. Bu derece şeref yoksunluğu sizce mümkün mü? Zaten aşırı toksik bir insan 5 yıl küs kaldık. Adetleri din. Sanıp sürekli bana nutuk çekerdi annemin hatrına barışmaya çalışırdım. Ama artık tak etti. Sizce kim haklı
Güncellemeler
1 yıl
Ve bu kız benim her anımda yanımdaydı üniversiteyi de birlikte okuduk. Eşimin ailesi tanışmaya istemeye gelince sabahlara a bizimle temizlik yaptı bir kere of demedi. Evimi temizlemeye de o geldi annem bile gelmedi. Can parçam o benim hakkını ödeyemem. Ama abimin bana kattığı tek şey dayak, hakaret
Abim düğünüme gelmedi?