Ablam düğünüme gelmedi?

Ablamla pek samimi olmadık hiç, birbiriimize saygı duruyoruz ama o bana hiç ablalık yapmadı, hep nankör oldu, hep milleti benden üstün tuttu, e haliyle aramı hep açıktı. Benden ne zaman para istese gönderirdim, evinin yarısını ben döşedim, ne zaman bir derdi olsa dinlerdim, hata yapmaması için uyarırdım, gel derdi gelirdim git derdi giderdim, saçma sapan işlerine koştururdum, yok şu kızı talip et detay ver, yok bize gel üstünde makyaj deniyeceğim (400km uzakta oturuyor). Her şeyine hep evet dedim, ondan birkaç günlüğüne arabasını istedim, hayır kırarsın edersin dedi vermedi, çok acil ihtiyacım vardı. O gün küstük ben dayanamadım patladım işte ben senin her işine koşturuyorum sen bir arabayı çok görüyorsun diye baya kavga ettik. Kınama geldi benimle tek kelime etmedi ve o gün bana, ona taktığım altın kolyeyi taktı, düğünüme de gelmedi. Bizimkiler sorunca da gel diyince de gelmem ben onun düğüne artık ne ölüme ne dirime dedi. Düğündeki herkes ablamı sordu milletin ağzına laf verdi, en mutlu günümde yanımda olmadı halbuki ben onun nişanı kınası düğünü olsun sınav senem olmasına rağmen her hazırlığa koşturdum. Nankörün teki

Ablam düğünüme gelmedi?