Ablam beni düğününe çağırmadı, kırılmakta haklı mıyım?

Annemle babamız ayrı olma sebebi ile çok zor çocukluk geçirdik yurtlarda bile kalmıştık ablam ile Kader arkadaşıydık annem ile pek anlaşmazlık annemin psikolojik sorunları vardı ablam üniversiteye gitti sözlüsü de vardı ailesi çok severdi fakat annem sevmezdi ben ise bu olaylarda annem çalışmaz iken eve çalışıp hem ablama hem anneme destek olurdum kazandığım bir kuruşu kendim için harcamadım çok zor geçmişti hayatımız üniversiteye gitme kararı almıştım ablamın da desteği ile ders çalışmaya başladım fakat annem istemiyordu çalıştığım yerde ki patronum arkadaşlarım bana çok destek olurlardı fakat annem bu kararım yüzünden bana yemek vermez evden kovardı eni sonu bu durum sürekli devam edince patronum ve ablam sayesinde yüzünü bile hatırlamadığım babamın yanına gittim ve anlatılanların aksine babam çok iyi bir insandı onun yanında kaldım ders çalıştım üniversite sınavına girdim ve Ege bölgesinde ki bir üniversiteyi kazandım babamın desteği büyüktü fakat birşeyler eksikti ablam bana çok uzak olmuş konuştuğumuz zaman çok soğuktu sonra bir gün ablamın düğün haberini aldım çok mutluydu bende mutlu olmuştum fakat ablamın bütün arkadaşları kocasının ailesinin olduğu düğünde ablamın hiçbir akrabası yoktu ben yoktum bunu defalarca sordum ve hep soğuk gecistirici crvaplar verirdi eninde sonunda da iletişimi kesti bunları hak edecek ne yaptım?
Ablam beni düğününe çağırmadı, kırılmakta haklı mıyım?