Kalbim sıkışıyor dayanamıyorum şu an nefes bile alamıyorum bunu yazarken yardım edin ne yapmalıyım?

Bir eczaneden gidip ilaç mı alsam dayanamıyorum. Annem ile hep kavga ederdik hine ettim. Annem sen kimseyi sevmiyorsun dedi beni de kendi anneni sevmiyorsun dedi. Bende seviyorum dedim. Hyr sevmiyorsun dedi. Babamı sevmiyorum ister sevsin ister nefret etsin gram ilgilenmiyorum. Bir dayım var. Babam annemi döverken annem onu arayıp yardım istemişti dayım da o akşam gelmedi. Hep o dayıma küfür ederim annem onun için beni döver. Babamdan hep ne zaman boşanacaksiniz diye şaka yaparim. Annem neden istiyorsun dedi. Bende küçükken adımı bağırarak yardım çağırdığın zamanlar geliyor bu yüzden evli olup onu sevmene dayanamıyorum dedim. Neden bizle gelmiyorsun dışarı dedim. Bana ben bir yer bilmiyorum dedi. Bende öğrenmek için çaba göster niye diğer anneler gibi değilsin diyip ağladım...
Güncellemeler
1 yıl
Kendi annemi üzmeye dayanamıyorum. Ama ben kırıcı biriyim. Anneme sevmek ne dedim o da bana karşındaki insanı kirmazsin dedi.
Kalbim sıkışıyor dayanamıyorum şu an nefes bile alamıyorum bunu yazarken yardım edin ne yapmalıyım?