sizce yanlışmı yaparım başka çarem yok
Yardımınıza çok ihtiyacım var kalbim acıyor nefesim daralıyor
sizce yanlışmı yaparım başka çarem yok
bak meleğim. ben 27 yaşındayım. 3 sene önce nefesimi kesecek kadar ve bana 10 kilo verdirecek kadar acı veren bir ayrılık yaşadım. öyle bir ayrılıktı ki sanki ölüyordum. 2 sene beraber olduğum insan beni tanımıyormuş gibiydi. ne telefonlarıma ne mesajlarıma hiçbirşeye cevap vermiyor beni yok sayıyordu. üstelik ben hasta yatağında bırakıldım. hasta yatağımda başka bir şehirde beni yapayalnız bırakan ve beni bir hemşireyle aldatan iki sene mi verdiğim ve göpsünde huzuru bulduğumu söylediğim, bekaretimi verdiğim canımdan öte sevdiğim bir nankör vardı artık hayatımda. o öyle bir duygu ki sanki artık dünyada alıncak tek nefes kalmadı. sanki artık asla katiyyen mutlu olmak sözkonusu değil. herşey kapkara her yer dar sıkıcı boğucu. ölümleri düşünüyorsunuz. en ufak bir hatırada yüreğiniz aldatılmanın unutulmanın kandırılmanın acısıyla doluyor kin nefret aşk sevgi öfke karışıyıor ve kendinizi halının üzerinde hıçkırarak yüreğinizden gelen bir ateşle ağlarken buluyorsunuz. o mu diyorsunuz o mu benim huzuru göğsünde bulduğum canım dediğim insan. üstelik beraber olduğumuz süre içinde bir hemşire ile berabermiş. ben ciddi bir hastalığa yakalanınca ne arar oldu ne sorar. evimize gelir babamla sohbet ederdi evlenecektik. hastaneden çıkınca kendimi kitaplara doğaya öğrenmeye verdim. gördüm ki yaralar hızla sarılıyor. meğer koca kainat ve bilinmesi gerekenn değerli şeyler karşısında o insan ufacık ve nankör ahlaksız kalıyor. zamana bıraktım biliyordum ki acı içinde kalacak ve benedene af dileyecek. onun bana ulaşma yollarını kestim. ve ortak bir arkadaşımızndan 1 sene sonra öğrendim ki beni deli gibi özlemi,ş ve çok seviyor perişan olmuş özellikle de hasta halimle bıraktığı için vicdan azabı çekiyor. ona en büyük acıyı cevapsız bırakarak verim. ne evet ne hayır dedim. kendi hayatıımı kurdum mutluyum hem de çok . onunla harcadığım vakti pişmanlıkla ve iğretiyle anıyorum. hayatta öyle bilinmesi gereken şeyler varmış ki senin benim gibi bir nutfeden yaratılan insan için üzülmek insanı aşağılatırmış canım. kendine değer ver kimseden değer bekleme gülüm. göreceksin öğrenmek ve değer kazanmak en büyük ilaç
git yüzünü yıka bi ferahla ve senin dünyanda snden başka kimsenin dha önemli olmadığını unutma hiç birşey ölüm dışında senin bu kdr ağlamana değmez hele ki haketmeyen bri için.
birincisi mesaj atmayı kesmelisin... hani bırak seni özlesin sana ulaşmasın göz önünde ol ama onunla konuşma kendini zorla konuşmamak için öyle diyim.. anlıyorum şu an herşey çok anlamsız geliyor karsısında olmak istiyorsun onsuz olamazmıs gibi düşünüyorsun... bak elinden kaçacagını sanıp dediklerimi yapmayabilirsin ama ben genede söyleyim ... mutlaka aynı ortamda bulunacaksınızdır bırak seni özlesin seninle konusmaya calıssın sana sorduklarında neden ayrıldınız dediklerin karsıdaki kişinin ismini söyleyerek şöyle de atıyorum ismi ali ise ali ne yapıyorsa yapsın ben sonuna kadar arkasındayım o ne yaptıgını biliyordur de yani sen direk mesajı kendisine söyleme bırak çevresindekilerden duysun sen uzakmış gibi dur ama yakında oldugunu senden duymasın... ama ne yap et mesaj atma arama. ben bunları söylüyorum sana zor gelecek biliyorum bazıları umursamaya bilirsin ama yaaparsan kazanırsın gibime geliyor umarım faydalı olur...
onu görmüyorum avrupa yksnda uzağız
tamam ama sonuçta ortak arkadaslarınız mutlaka vardır bence arkadasları aracılıgıyla ona mesaj iletebilirsin ama sen kendini geride tut direk onunla konuşma içerisinde olma biraz dayanıklılık testi olacak bu ama dayanırsın kendine güven... kısacası anlatmak istediklerini dolaylı yolla arkadaslarına söylemelisin aranızda bu konu açıldıgında söyle içindekileri arkadasları mutlaka konusurlar onunla mesaj gidecege yere ulasır bu yolla
ortak arkdaşımzda yok n yazık ki
Ya sen kızsın,pesinde kosması gereken taraf erkek.
Neden bu kadar çok düşünüyorsun?Araman,mesaj gondermen veya onu önemsediğini göstermen bile hata.Bu duruma düşmek istemiyorsan bari belli etme,kendini kücük düşürür ve seni kullanmasına izin verirsin.
Yapacağın en akıllıca hareket baskın taraf olman ve seni önemsemesini sağlaman.Küçük yalanlardan başla:kız arkadaşım geldi,oturduk ve iyi vakit geçirdik gibilerinden..
Arkasından o yokkende eğlenebildiğini ve ona ihtiyacın olmadığını hissettir.Bilsin ki,seni özlesin ve değerini anlasın.
Yoksa kullanılırsın ve harcanırsın yazıkki..
Not:Durumuna gerçekten üzüldüm,umarım toparlarsın bir an önce..
öyle ama aklıma gelince kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyorum sonra mesaj atıyorm
Cevap
8Cevap
Ah be küçüğüm ya. İleride bunları hatırlayınca güleceksin de şimdi anlamıyorsun işte. Kendine zarar veriyorsun başka bir şey değil bu yaptığın. Üzüldüm durumuna. Elimizden bir şey gelse de yapsak.
1. olarak sinemaya gitmişsiniz de ne olmuş. Olaylar abartılıyor. Abartıcak bir şey yok.
2. olarak şu an dönsün istediğin adam son aşkın değilki. Daha küçüksün anlamıyorsun işte. Biz de anlamıyorduk o yaşlarda. Sen bu haldeyken o düğünde eğleniyorsa sana ne hayır gelir o çocuktan. Toparla kendini. Bir yere saplanıp kalma. Hayatın tadını çıkar. Sonra üzülürsün bak.
1.yok ama biz uzaktan akrabayız ve bunun duyulması benim adımı karaladı
Hiç bir şeyin karalanmaz sen merak etme. Öyle şey mi olurmuş ya. İnsanlar konuşsun sen bakma. Bazı insan vardır bilir misin? Açlık hisseder. Egosunun açlığı. Egosunu da üzülerek tatmin eder. İnan bana hiç normal bir şey değil. Bu kadar üzme kendini...
bir besmele çek.. Sonra 2 rekat namaz kıl...
Rabbine daha iyi olman için dua et , daha kötüsü olmadığı içinde şükret.. Sonra uyu...
Hayat kısa güzel kardeşim... Kendini hırpalama bu sebeple... Bende az önce ayrıldım. ama insan neleri unutmuyor ki... "o" bu gözyaşlarına değmezzzz
işte bu beni üzüyor geçeck biliyorum ama eski ben yok oldu şimdi geçse nie geçmese nie
ya varya boyle erkeklere erkek denmez yaptıgı acıkcası ibnlk..allah merak etme ona kat ve kat fazlasını cektırcektır.sende kendıne bıraz hakım ol.mesela telefonu kapat kullanma bı 10 gun
sen bu kadar ağlarken onun düğünde eğlenmesi bile nefret etmen için yeterli.neden birisi için bu kadar üzülüyorsun ? sevgide geçer aşkta geçer.değmez bu kadar üzülüp ağladığına.toplarla kendini ;)
geçmesine geçer de umarım ilerisi için tecrübe olur. kendini kullandırmamayı insanlara çabuk kanmamayı öğrenirsin
işte bu beni üzüyor geçeck biliyorum ama eski ben yok oldu şimdi geçse nie geçmese nie
hiç bir erkek için ağlamaya değmez seven erkek seni böyle üzemez kıyamaz sana böyle yerlerde süründürmez eğer yapıyosa o erkek değildir o kadar ve sevgini de haketmiyo senin az aklına başına al ve ayağa kalk.
bende çok mutusuzum eski sevgilimin bebeği olmuşş ya ben ne yapayımm beraber inthr mı etsek :((((
ama bebeği olduu ben daha ayrılık şokunu atlatamazken o yuvasını kurdu bebeğide yaptıı ben cefasını çektım kadın sefasını sürüyoo hak mı bu yaa :(((
yemin ediyorum icimden yaninda olup sana destek vermek geldi...
teşekkür ederim :( omuş kadar oldun
geçecek canım merak etme.
başka birini bulmalısın
az önce 5 aydır peşimde olan birine yol verdim kalbimde o varken nasıl yapıcam
hayır gelmez bundan sana
bu içimdeki sevgiyi yok etmiyor malesef
sakinleştirici ilaçlar veya uyku ilaçları kullan
ne zamana kadar ben 9 aydır böyleyim o hayatımdaykende ağlıyordum 3 gundur yok yıne aynı
uyu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar