Yardımınıza çok ihtiyacım var kalbim acıyor nefesim daralıyor

gözümde damla kalmadı hiç bu kadar içten deli gibi ağladığımı hatırlamıyorum belki sorularımdaki linklerden tanıyanlar ve bıkanlar vardır ama gücüm kalmadığı için bu kadar yazıyorum 2 saat önce ağlarken kendimi yerde buldum o kadar güçsüz düştüm ve dayanamayıp ona bu satırları yazdım :

ne yaptın bana neden adımı çıkardın Allah seni kahretsin annem seni doktora götürücem diyor sinemaya gitmek ne demek diyor ben artık nefes alamıyorum duygu sömürüsüde yapmıyorum senden bişeyde beklemiyorum gözümde damla kalmadı sadece yaşamak istemiyorum biliyorum sana mesaj atmam lazım ama nefesim daralıyor anlatacak kimsemde yok anlattıcak güzel birşeyim de yok.

bunları yazdım biliyorum şimdi keşke yazmasaydınız dersiniz ama o kadar ağladım ki bi anda aldım telefonu elime ve yazdım ama o cevap bile vermedi şimdi arkadaşının düğününde eğleniyor bende burda ölsem çok acazp çekermiyim diye düşünüyorum

şimdi bana akıl verin geri dönsün istiyorum en azından kalbim nefes alamayacağım şekilde değilde mutluktan atsın istiyorum ne yapsam düzelir bu durum :(
Güncellemeler
+1 yıl
patronuyla abi kardeş gibiler patronunu faceden ekleyip onunda bir evledı olduğunu anlatacakları o şekilde dinlemesini rica edicem ve aramızda kalmasını sonra bana yaşattıklarını anlatıcam yaşadıklarımı ve onunla konuşmasını istiyicem

sizce yanlışmı yaparım başka çarem yok

Yardımınıza çok ihtiyacım var kalbim acıyor nefesim daralıyor