Onsuz nefes alamıyorum sanki kalbim yanıyor. Ne Yapmalıyım? Lütfen Akıl Verin

7 ay önce makedonyalı bir kızla tanışmıştım..türklerin yoğun olduğu bir semtte yaşadığı için türk kültürüne yakın biriydi..kısa süre içinde birbirimize bağlandık ve başladık...herşey dolu dizgin gidiyordu ve gün geçtikçe ona dahada aşkla bağlanıyordum...fakat son 20 gündür bir şeyler ters gitmeye başladı bu belliydi..en son perşembe günü nete girdiğinde sanki karşımda bir yabancı vardı...soğuk konuşuyordu ve anlam veremiyordum...ayrılmak istediğini söyledi...kendisinin oraya ait olduğunu mesleğinin (öğretmen) ailesinin oğlunun ve arkadaşlarının yani kısaca tüm hayatının orada olduğunu söyledi...son 1 hafta boyunca ailesiyle sanırım kavga etmiş ama çok detay vermekten kaçındı...çözüm bulabileceğimizi hatta onun için Makedonya'da yaşayabileceğimi söyledim ama son kez kamera açıp beni görmek istedi..açtığımda dünyam yıkıldı zaten..ağlamaktan gözleri şişmiş halde gördüm...sonsuza dek gidiyorum deyip çıktı ve engelledi beni...ama 2 gündür tel.den mesajlarla ikna etmeye çabalıyorum...en sonunda pazar günü konuşacağımızı söyledi ama içim rahat edemiyor...onsuz nefes alamıyorum sanki kalbim yanıyor ya...çok seviyorum onu çünkü...ne yapmalıyım neler önerirsiniz...

(Lütfen alaycı yorumlar yapmayın...rica ediyorum)
Onsuz nefes alamıyorum sanki kalbim yanıyor. Ne Yapmalıyım? Lütfen Akıl Verin