Adam hiç evli değil. Öncelikle ben stajyerim ve samimiyetim herkese aynı. Stajyerlerden birine sen kahve yapmayı biliyor musun diye sordu o da yok dedi. Sonra bana sordu bende biliyorum dedim her neyse ben ona kahve yapana kadar çalışma odasını parfüm boşaltmış neyse ben de çalışma yerime geçtim yanıma geldi kod yazdık falan elini saçımı götürdü yüzünü göremiyorum dedi ve ben klavyede bir şey yapamadım elime dokundu bu şekilde vs. Diye her neyse herkes molaya çıktı bu bana dediki senleyken zaman çok hızlı geçiyor sen hep burada kalsana dedi. Sonra stajdan sonra gidiyorsun diye üzülmeye başladı odasına gitti sonra geri döndü sen uzun dönem burada kalsana dedi. Bana da gece mesaj atmış eve gittin mi naptın diye.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kullanıp atacak. stajerde sanacak stajdan sonra ise alacak. gaz verecek iyi çalıyorsun zaten eleman eksigide var. staj biter vur tekmeyi
Bilgili değilim ki nereye alıyor.
seni yola getirmek için söyler.
Anlattıklarından yola çıkarak bu capkin gibi geldi bana pek guvenilir değil gibi sanki uzak dur
Mesafeni koru zamanla amacını anlarsın
Dün bana diyorki neden mesajlarda bu kadar ciddisin yazmış bende sizinle aramızda mesafe olmak zorunda çünkü patronumsunuz dedim. Sonra ama filmlerde öyle olmuyor dedi ne anlatıyor bu Allaha aşkına
Böyle söyleme.
Profesyonel iş ilişkisi içerisinde devam edelim. Eğer iş işe alakalı konuşmak isterseniz gündüz iş yerinde konuşabiliriz diye mesaj at
Numarasını silip ekran görüntülerini al. Bu mesajdan sonra stajını yakmaya çalışırsa dava açıp tazminat alabilirsin
Kötü mü söylemişim
Kötü söylememişsin ama bu şekilde devam edersen sana sarkmaya devam edicek
buyuk biri mi
Aramızda bir yaş var 25 yaşlarında
ha iyi rahatsız oluyorsan belli et bence
Dün bana yazdığında diyorki neden mesajda bu kadar ciddisin Bende ona size karşı mesafeli olmak zorundayım çünkü siz benim patronumsunuz dedim o da bana filmlerde böyle oluyor ama dedi sonra trip atmaya başladı
Sende ona yürü