Konuştuk zaten bu göz kırpmadan önce kahve içmeyi teklif ettim nötr cvp verdi sen yazarsın bana yine haberleşiriz dedi bende sen at msjı dedim nsjdjd o da tamam dedi arabasıyla gidecekmişiz eğer gidersek belki müsait olmayabilirim o gün ben sana haber vercem dedi işte öyle yani
Konuştuk zaten bu göz kırpmadan önce kahve içmeyi teklif ettim nötr cvp verdi sen yazarsın bana yine haberleşiriz dedi bende sen at msjı dedim nsjdjd o da tamam dedi arabasıyla gidecekmişiz eğer gidersek
Evet ne yapmalıyım? Hani şey dedi ya bana belki müsait olmayabilirim o gün ben sana haber vercem sanki burada ağır olmaya çalıştı kendimden çok utandım ben mi erkek o mu diye düşündüm:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seninle tatile çıkmak güzel vakitler geçirmek ordada evlilik teklifi etmek istiyor
Yok evlenme teklifi etmez bence
Konuştuk zaten bu göz kırpmadan önce kahve içmeyi teklif ettim nötr cvp verdi sen yazarsın bana yine haberleşiriz dedi bende sen at msjı dedim nsjdjd o da tamam dedi arabasıyla gidecekmişiz eğer gidersek belki müsait olmayabilirim o gün ben sana haber vercem dedi işte öyle yani
Demi bencede etmez.
Ee açıklamaya yazdım eder belki bilmiyorum ama daha yeni sevdiğini bile bilmiyorum beni sevdiğinden emin değilim
Açıklamaya ne diyeceksin sence seviyo mu
sinyali alarmı aldım herşeyin farkındayim deme ee adım sırası onda
Hımm :) yani o da mı benden hoşlanıyo?
yani kesin bu yargıya varamayız ama olumluya olumlu soruya cevap bir fırsat gibi düşün sıra onda sen fazla bişey yapma artık
Tamam 👍
Nasıl davranayım yani?
Senle iletişime geçmesini bekle
Konuştuk zaten bu göz kırpmadan önce kahve içmeyi teklif ettim nötr cvp verdi sen yazarsın bana yine haberleşiriz dedi bende sen at msjı dedim nsjdjd o da tamam dedi arabasıyla gidecekmişiz eğer gidersek
Buluşmaya
Nötr cvp derken dedi olabilir de olmayadabilir ben sana haber vercem dedi
o zaman biraz isteksiz ayağı sürüyor bı iyi bı kötü bı gönüllü bı gönülsüz
Evet ne yapmalıyım? Hani şey dedi ya bana belki müsait olmayabilirim o gün ben sana haber vercem sanki burada ağır olmaya çalıştı kendimden çok utandım ben mi erkek o mu diye düşündüm:(
sanki iş görüşmesi fazladeger vermişsin bence
Hımm ne yapmalıyım? En son arabaların önünde bi baktım uzaktan bana bakıyordu sigara içerek
ben sana karşı hakiki bir hissi olmadığını sadece heves olduğunu düşünüyorum
Hımmm inşallah öyle değildir ya üzülürüm çünküüü ve inşallah üzülmem bu sefer benimle ilgileniyor gibi geliyo bana ama bakalım
Aman niyeti gönül eğlendirmek olursa da olsun kendisi kaybeder
kendini çok bağlama başta vazgeçebilirsin duygunu fazla ilerletme
Tamamdır
Seninle evlenmek istiyor.
Hadi ya bence o kadar çabuk düşünmez ya bunu
😄
evlilik teklifi etmiş
Ndnxjdkfnfhvfvnvv
😘😘
Çok espirilisin canım gülümsettin :)
Belki tiki vardır..
Bana bakarak gülümseyerek göz kırptı