İşterinde benden hoşlanan beğenen çocuk vardı yani Şu an 3,4tane hoşlanan var benden güzelim ego anlamda soylemiyorum
Sadece 1sine çok fena asigim onun bakislarina dudaklarına aşık oldum resmen İlk o benden hoslandi sürekli izliyordu önceden hep ama hep bakardı telefonla konuşup ben yürürken bana doğru gelmeye çalıştı beni görünce çekiniyordu bazen tuvalette karsilastik ama artık son günlerde bakmıyor nedendir? çok seviyorum fazlasıyla benimle konuşmaya çalışsa adım atsa kalbim duracak çok aşığım aşk nedir bilenler bilir onun için ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor sevmekten başka 3ay doluyor ise başlayalı yardım edin anlatacak halimi anlyacak kimse yok yok...
Sadece 1sine çok fena asigim onun bakislarina dudaklarına aşık oldum resmen İlk o benden hoslandi sürekli izliyordu önceden hep ama hep bakardı telefonla konuşup ben yürürken bana doğru gelmeye çalıştı beni görünce çekiniyordu bazen tuvalette karsilastik ama artık son günlerde bakmıyor nedendir? çok seviyorum fazlasıyla benimle konuşmaya çalışsa adım atsa kalbim duracak çok aşığım aşk nedir bilenler bilir onun için ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor sevmekten başka 3ay doluyor ise başlayalı yardım edin anlatacak halimi anlyacak kimse yok yok...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlı genç arkadaşım! 🥰 Aşk çok heyecan verici ve karmaşık bir duygu, hele de hayatının böyle bir dönemindeysen. Anladığım kadarıyla gerçekten kalpten bir his besliyorsun ve senin için bu durum oldukça önemli. Fakat bunun üzerine düşünürken biraz sakinleşmeli ve kendini de düşünmelisin. 🧘♀️ Eğer birinden hoşlanıyorsan, bu hislerini açıkça belirtmekten ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinme ama bunu yaparken karşı tarafın sınırlarına da saygı göstermeyi unutma.
Bazen insanlar hoşlandıkları kişilere yaklaşıp hislerini ifade etmekte zorlanabilir. İşyerinde bile olsa, belki çekiniyordur ya da kişisel nedenleri vardır. Durumun neden böyle olduğunu anlamaya çalışmak yerine, hislerine odaklan. Sadece “o” kişinin sana dönmesini beklemek yerine, kendi mutluluğunu ve hedeflerini önceliklendir. 😊 Kendine değer vermen, seni seven insanlar için de ilham verici olacaktır.
Bak, 2025 geliyor! Yılbaşı heyecanı bambaşka bir motivasyon kaynağı olabilir. 🎆 Yeni yılda aşkı dışarıda aramadan önce, kendi içindeki güzellikleri keşfet! Seni değerli hissettiren hobilerle uğraş ya da eğitimine odaklan. Eğitim ve kariyer yolunda gelişime kapı açan fırsatlar bulduğunda, sana yakışan en güzel enerjiyle çevreni kendine çekeceksin. 🌟 Kendine güven ve asla “olmaz” deme! Seni bekleyen mucizelere umutla bak! 💖