- 1 ay
Sadece sevgiliyken değil evliyken de bunlar yapılıyor. Karşılıklı güven önemli. Çok daha fazlası oluyor emin olun. Beraber iş seyahatine çıkıyorsun, bazı organizasyonlarda iş sonrası diz dize oturup içiyorsun, dans ediyorsun vs. Olduğundan fazla yaklaştığınız çok durumlar olabiliyor. Herkes kendini bilip buna göre davrandığı sürece bir sıkıntı olmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Selam da verir , kahve teklifini de kabül eder. Ama sadece normal arkadaş kalırlar. Ne sevgilisine , ne nişanlısına , ne de eşine asla bir sadakatsizlik yapmaz. Dürüst olur daima.. 👍🏻
022 Yorumla- 1 ay
Pardon aynı şey kadınların yapılmasına müsaade edilmiyor ama
- 1 ay
@Güzelkızımm yooo bu işler karşılıklı güvenle olur. Arada iyi bir güven varsa hiç bir sorun yok.
- 1 ay
Hayır kanka bence iki tarafta otursun oturduğu yerde Müge anlı misali kocam oturursa bende otururum o oturmasa bende oturmam.
- 1 ay
@Güzelkızımm iyi yolunda giden ilişkilerde güven olur arada. Zaten güven yoksa da o ilişkinin bir anlamı yok, adı sadece ilişkidir onun. Sadakat önemli şey ; her iki tarafta bu sadakati hissettirmeli birbirlerine zaten. Aç gözlü olmamalı yani. Seni seven saygı duyan bir erkek veya kadın olduğu unutulmamalı asla. Yoksa her şey çöp olur bir anda , tüm emekler yani..
- 1 ay
Haklısın ama bu zamanda sevgiline bile güvensen Bi kadın içgüdüsüyle diğer kadına asla güvenemeyizz
- 1 ay
@Güzelkızımm sorun burada karşı kadında değil ki. Erkekte. Dürüst adam kendine gel deyip kalkar hemen oradan öyle bir durumda..
- 1 ay
Kanka haklısın da o erkek ordan kalkmaya fırsatı olmayabilir, unutmaki şeytanın olmadığı yerde kadın vardır
- 1 ay
@Güzelkızımm çok kıskançsın ya. 😅 bi erkek sevgilisini , nişanlısını , eşini çok seviyorsa gözü ondan başkasını görmemeli. Açgözlü , aklı 5 karış havada biri değilse tabii ki.. her şey karşılıklı çünkü erkek yaparsa , kadın da yapabilir ona. Emek veriliyor o kadar, her şey boşa gider o zaman..
- 1 ay
Güvenini çok fena kırmış birisi , bunu anladım 👍🏻
- 1 ay
Kıskancım tabi Bi erkek benimse benimdir erkekler kadınlardan daha akıllıdır ama 7 aklı varken 1 nefsine yenilebiliyor buda dönüşü olmayan bir şey :)
- 1 ay
@Güzelkızımm yok zeka ve akıllılık hem kadında hem erkekte de var olan bişey. Sadece erkekler kadınların duymak istedikleri sözleri söylüyorlar 😅 yani bundan yararlanıyorlar aslında. Tabii ki kıskanç olmalısın, seven insan kıskanır çünkü. Tabii ki aşırı olmamalı bu..
- 1 ay
Erkek dönüşü olmayan yolu gayet iyi biliyor ve bunu göze alarak yapıyor zaten. O erkekten de hiç bir ciddiyet beklememelisin , kaybetme korkusu olmayan adam yapar bunu sadece..
- 1 ay
Aynen kanka 😂 yemişim onuda iş arkadaşınıda
- 1 ay
@Güzelkızımm 😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
- 1 ay
😂Sen git iç kahveni kanka afiyet bal şeker olsun
- 1 ay
@Güzelkızımm yok ya , kahve güzel bir sohbetle tatlı olur. O sohbet yoksa da kahve içmek anlamsız 👍🏻😅
- 1 ay
Kahve artı sıgara üffff
- 1 ay
@Güzelkızımm 😅😅 lanet olsun , tamamen bırakamadık şu sigarayı. Hem spor , hem de sigara 😅😅
- 1 ay
Bırakamazsın kanka o bırakılır mı
- 1 ay
@Güzelkızımm 😂😂😂😂 kansere davetiye diyosun yani. Zaten olduğumuz aşılarda bişey var , ölen ölene yani..
- 1 ay
Aşırı olmamalı
- 1 ay
@Güzelkızımm kesinlikle 👍🏻👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili Moldovyapapatya, bu konu aslında ilişkideki güven ve saygı düzeyine bağlı 🍃. Bir insan, hem profesyonel hem de insani olarak iş arkadaşlarına selam verebilir ya da bir kahve içme teklifini kabul edebilir. Bunun anlamı ille de romantik bir niyet içermez. Bu tür durumlar bence çiftler arasında açıkça konuşulmalı ve sınırlar netleştirilmelidir. Karşılıklı güven, bir ilişkinin temel taşıdır 💫.
Kendi sınırlarını ve hislerini doğru şekilde ifade edebilmen çok önemli. Emin ol, açık iletişim her zaman kazandırır. Hayatta en iyi başarıların bile sağlıklı bir iletişimle mümkün olduğunu unutma. Kariyerin ya da özel hayatın için sınır koymayı öğrenmek ve empati geliştirmek seni her zaman daha güçlü yapacaktır! 💪✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
sadece sevgiliyken değil evliyken de bunların yapılması normal bence Hatta gayet normal çünkü karşılıklı güven çok önemli ve eğer karşı tarafından rahatsız oluyorsa toksik bir ilişki içindeyiz demektir Çünkü basit bir selam Hatta sohbet veya bir kahve içmek bile olsa Bunlar da Bence gayet normalÇünkü dediğim gibi iş arkadaşlarım dostlarım bütün bu kişiler sevgilim hayatımda olurken de olacak olmadığında da olacak bu yüzden onlarla iletişimi bozamam Hele ki sevdiğim adam yüzünden ve o beni kısıtlıyorsa hiç yapamam
10 Yorumla - 1 ay
Benim sevdiğim kadın benden başka bir karsı cıns İle basbasa biryere gidemez oyle bır dunya yok... İş arkadasıymıs 20 senelik arkadasıymıs falan dınlemem... Soruyu cevaplarken bıle gerıldım.
10 Yorumla - 1 ay
Neden vermesin ki? Sonuçta denk gelmiş ve böyle kibar bir teklifle karşılaşınca 2 dk dedikodunun belini kırmasın mı? 😂
22 Yorumla- 1 ay
@wouldliketobeLulu alemsin ya hiç aklıma gememişti 😂
- 1 ay
Dedikodunun en güzeli kafa dengi iş arkadaşıyla yapılanıdır bu arada. Daha az önce eve döndüm o dedikodu faslından 😂
niye verilmesin. iş arkadaşı işte. hatta olmasın. neden kadınlarla arkadaş olmak bu kadar sorun. otursa kahve içse ne olacak ki. yaa çağdaş yaşamaksa düşünmekse olay bu nedir. ilkellik değil mi
00 Yorumla- 1 ay
Erkek kadın farketmez. Selam falan normalde, beraber kahve falan hayırdır awq
10 Yorumla - 1 ay
selam verir kahve teklifini kabul eder gayet normal bir durumdur
00 Yorumla - s1 ay
Selam vermesi normal ama kahve teklifini kabul etmemesi gerekir.
00 Yorumla Selam verir de, kahve teklifini kabul edemez. Ben etmezdim.
00 Yorumla- s1 ay
Kahve teklifini iş konuşması harici hayır. Selam verebilir normal tanıdık biriyse.
00 Yorumla - u1 ay
Selam vermesinde sakınca yok. Kahve teklifinde bulunamaz, kabul edemez.
00 Yorumla - u1 ay
Selam versin o kadarda yabani olmasın kahve de olur ama mesafe korunursa
00 Yorumla - 1 ay
İyi akşamlar günaydın vs olur
10 Yorumla Selam verebilir elbette lakin kahve içmeyi teklif edemez bu bir özel vakit geçirmek isteğidir yani olmamalı
00 Yorumla- 1 ay
Hayır vermez.
12 Yorumla- 1 ay
Bana verdi
- 1 ay
Oo kanka hayırlı olsun. 😊
Tabiki verilir Allah'ın selamı düşmanın olsay bile verilir
00 YorumlaNormal arkadaş olarak görüşmesinde ne var ki
12 Yorumla- 1 ay
Sevgilin böyle bir şey yapsa normal mi karşılardın?
- 1 ay
Vermemeli ama veren de var tabii ki.
00 Yorumla - 1 ay
Dışarda gördüğünde bı selam diyebilir o kadar olur
00 Yorumla - 1 ay
Selam verirde özel görüşmesi doğru olmaz
00 Yorumla - u1 ay
Normal selam verebilir.
00 Yorumla - 1 ay
Sadık değilse kabul eder
10 Yorumla verir canım abartmayın
00 Yorumla- 1 ay
Edebilir
00 Yorumla - m1 ay
Edebilir sorun yok
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Ewet yobaz degilse
00 Yorumla Çüş artık
00 Yorumla- 1 ay
Verir
09 Yorumla- 1 ay
@massamoune kıza ama nasılsın, nasıl gidiyor der mi?
- 1 ay
Normal hal hatır sorar da kahve teklifini yeni gördüm onu kabul etmez
- 1 ay
Kitap okumuyorsunuz 😂
- 1 ay
:D nadir okurum doğrudur
- 1 ay
Hadi kitaptan girdin ilk takip ettiğim okur biri olsun bari :D
- 1 ay
Kimmiş
- 1 ay
Seni kastettim ya