Arkadaşlar lütfen fikrinizi söyleyin kafayı yemek üzereyim? 1 yıllık evliyiz kumar borcu yapmış, yalan söylüyor?

Geldi anlattı senden önce oynadım dedi tamam dedim. Bileziklerimi istedi kapatmak için ona da tamam dedim 120 bin dedi ama 200 küsürlük altın almış. Zaten daha önce de evde bileziğim kayboldu sordum ben almadım demişti hiç bi şey dememiştim sonradan itiraf etti bunları isterken. Sonra yakaladım meğer ben hayatındayken daha 1 2 ay önce oynamış onun borcuymuş neden böyle söyledin dedim utandım dedi. Sonra 1 tane bileziğim vardı geçen gün baktım onu da almış sahte bilezik koymuş yerine. Aradım böyle böyle dedim tamam ben yerine koycam hepsini dedi. Bunlar yaşanmadan önce işe gittim demişti ama gitmediğini anladım. Evde uyudu büyük ihtimalle evdeymiş çünkü. Salonda yatmasına kızıyorum dün gece işteydim. Sabah dedim nerde yattın yatak odasında dedi orada yatmamışsın dedim arka odada yattım dedi orada da yatmamışsın dedim sonunda itiraf etti. Böyle yalanlarını yakalıyorum. Bugün de artık yüzüm düştü hiç konuşmadım neden konuşmuyorsun diye sorup durdu anlattım. Bundan tartışma mı çıkar nerde yattığım mı sorun falan dedi. Sorun yalan söylemen dedim dha çok kızdı. Ne zaman söylemişim dedi altın kumar muhabbetini açtım ne kıymetli malın varmış ne kadar paracısın diye üstüme geldi. Şimdi diğer odada içiyor muhtemelen. Arkadaşlar sizce ben çok mu üzerine gittim? Çok mu paracı gözüküyorum? Ya da ne yapmak gerekiyor bi şey der misiniz?

Arkadaşlar lütfen fikrinizi söyleyin kafayı yemek üzereyim? 1 yıllık evliyiz kumar borcu yapmış, yalan söylüyor?