Sevgilim onunla parası için beraberim sanıyor. Siz ne yapardınız?

Sevgilimin ailesi ve akrabaları para için onunla beraberim sanıyor benim sevgilim birazcık deli... Bildiğiniz ruh hastası yani kafası normal çalışmıyor. Aşırı zeka dan kafayı yemiş. Ailesi defalarca kez onu psikoloğa götürmek istemiş çocuk gitmemiş. Ben biraz görsel olarak iyiyim ki o da aşırı yakışıklı ama ailesi ben paraiçin çocukla beraberim sanıyor. Çocuğun deli olma sebebi de şu mesela bir ortamdayız oturuyoruz ya canı adana dürüm çeksin adanaya gidip dürüm yiyip geliyor. Geçen gün bi restorana oturduk köfte istedim. O döner yedi sen niye köfte yemiyorsun dedim köfteyi en iyi bursa ve edirne yapıyor oraya gitmek lazım şu sıra yoğunum önümüzdeki ay şu işlerden kurtulalım gideriz beraber diyor. Adam 9 bin tl ye mont giyor. Güneş gözlüğünün yanları deri kaplı deişik değişik şeyler takıyor. Ve bu benim çok hoşuma gidiyor ailesine defalarca kez söyledim. Çocuk ilgimi çekiyor o yüzden beraberim diye anlamıyorlar. Bide artık guruma dokunmaya başladı eli yüzü düzgün 1.83 adam neden hoşlanmayayım. Ailem duysa bana dediklerini zaten izin vermez bu ilişkiye. Çocuğa söylüyorum diyorum hani ailen bana böyle diyor.3 günlük dünyada başkaları için yaşayacaksan yaşıyor sayılmazsın diyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim değil pardon eksik yazmışım sevgilimin ailesi
Sevgilim onunla parası için beraberim sanıyor. Siz ne yapardınız?