Parası için onunla berabermişim?

Arkadaşlar ben bi market çalışanıyım, sevgilim de bir öğrenci. Yazın sezonda da çalıştı aylık benim iki katım maaş alıyordu. Öğrenci olduğu için ben hiç ondan pahalı bir yere götürmesini , hesabı ödemesini beklemedim. Hep ben ödedim. Yazın beni bir meyhaneye götürdü, hesap geldi 900 tl. Uygun demiyorum, garson geldi onun önünde direkt ikiye bölelim dedi. Hiç bana sormadı bile 450 tl ödeyebilecek miyim. Sesimi çıkarmadım ödedim, aldığım maaş belli. Başka bir gün yine beni dışarı çıkardı, bundan ders edindim. Yine pahalı bir mekana götürmek istedi oraya bi bahane buldum nispeten daha uygun bir yere gittik. Ancak mekanda kavga ettik, ona bir ton saydırdım. Onun hatasıyla alakalı bir durumdu. Hesabı istedik dalga geçer gibi yine ikiye böldürdü. Şimdi bir durum oldu para konusunda sanki ben ondan para istemişim de darlamışım gibi bir muhabbet yaptı ki söz verdiği bir şeyi hatırlatmıştım sadece. Gururuma dokundu , bu yaptıklarınu söyledim ona. 6 aylık hesap hareketlerini ve ibanını at uzatma diyor. Derdim para olsa seninle neden bunlar başıma geldiği halde muhattap olayım dedim. Beni nasıl seninle paran için seninle olmakla suçlarsın diyip engelledim. Sanki bana para muhabbeti yapmışım gibi davranıyor

Parası için onunla berabermişim?