Ben emek verdim ona gitti?

arkadaşlar ksden yaklaşık bir bucuk once biriyle tanısmıstım kendısıyle 6 ay önce ayrıldık ztn daha öncesindede bir ayrılıp bir barısıyorduk ama 8 ay gbi sevgiliydik aynı şehirde değildik benım onu sevmedıgımı dusunuyordu vs yanıma gelmek istemıyordu sonra bir kız çıktı ortaya konusuyorum toplasan 10 gün sevgili kalabilmişler (onlarda ayrı şehirler) neyse ben bu kızı öğrenınce ayrılmak istedim erkek arkadasım yalvardı yakardı biz zaten onunla yapamadık 10 gün sevgili kalabıldık o sürekli benı bırakıp eskı sevgillerine döndü yenı sevgi, li yaptı asıl olan sensın vs dedı bende ozmn yanıma geleceksın yoksa sevgili falan değiliz biz dedim ben buna yakın davranmayınca dedi sen sevmiyorsun oyun oynuyorsun benle bana dünyanın lafını saydı ayrıldık şimdi o kızın yanına gitmıs resimleri gördüm ben emek verdim 10 günlük kıza gitti benım ıcın ilişki çoktan bitti ama onları yanyana birbirlerine dokuyo olarak görmek kötü ediyor aşırı enerjim düşüyor aklıma geldikçe ne yapmalıyım bana gelmedı ona gitti psikolojisi bitirdı benı..
Ben emek verdim ona gitti?