Maça giriyor para kaybediyor sonra beni sucluyo lanetli falan diye ben o sırada yazmışım benim lanetimmiş hayatına girdiğimden beri bi türlü şansı dönmemiş. Sonra para istiyo vermiyorum bu sefer küfretmeye başlıyo kaybettiğim o 5000 i geri almam gerek dedi sen bişey kaybetmedin 200 lirayla girdin maça zaten sitede 5 bin oldu onu kaybettin senin kaybın degil dedim. En son para vermiyorum diye saydırıyor sen bagımlısın dedim çok sinirlendi bagımlısın dememe sizce kumar bagımlısı mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynen bağımlı kesin, 5bin olunca çekseymiş keşke, sonu yok bu işin
Ama para yetmiyo diye oynuyo bagımlılık sayılır mı ihtiyacı oldugu için oynuyo yani
Ee? Sen salah mısın? * git o zaman diyemiyor musun?
Bu tiplerle nasil sevgili oluyorsunz
Mesela nesini seviyorsun bu adamin?
Valla arkadaşımla artı ve eksilerini düşündük tek artısı sadık olması onun dışında bi artısı yok eksileri görsen içkisi var kumarı var ideal koca adayı dkdkdjdj
Sadık oldugunu nerden biliyon
Arkadaşlığını hemen bitir hemen
Ama borçları var diye oynuyo ihtiyacı var mecburiyetten diyo bagımlılık sayılır mı
Saçmalama ya
Ondan adam olmaz rezil olursunuz uzak dur
Ama borçları var diye oynuyo ihtiyacı var mecburiyetten diyo bagımlılık sayılır mı
Borçları kumardan dolayı var çünkü. Kumarla borç kapatılmaz daha çok içeri girersin. bunu gecen sene 3 milyon lira kaybeden ben söylüyorum. Evim arabam tek kaldı elimde. Arazim vardı sattim borcumu kapatıp tövbe ettim.
Borcunun nedeni bi kız arkadaşı varmış kızdan borc almış oynuyormuş Kıza 50 bin falan borcu vardı haciz yoluyla geri aldı kız parasını 1 liraya muhtaç kalsın diyodu bi arabam yoksa kapımda onun yüzünden diyodu. Kız ne zaman istese buna para vermiş ben vermiyorum. Bunları söylediğimde kazandığım kaybettiğimden fazla diyo. İddaa sitesine 800 bin falan para yatırmış bugüne kadar ama diyo kazancım 1 milyon 200. Bu konuda özel bi yetenegi olduğunu söylüyo Bazen kazanıyo aslında bin lirayı 8 bin yaptıgı oldu yemeğe gittik sonraki hafta yol parası bulamıyodu mont alıcaktı o para da battı ama bagımlısın diyince çok sinirlendi. Borc alıp oynuyo bi de eskiden de kredi çekip oynuyormuş
Kumar öyledir bı vardır bı yoktur sonu yok dediğim gibi tam.3 milyon kaybettim. Bir gece 400 bin kazandim bı kızla takildim gecelik 10 bin verdim sabah kahvaltisi boğaza karşı yaptık 5 bin hesap ödedim neler neler varken dağıtıyorsun gidince tam gidiyo
Bunu göremiyo ama dedim ki ek iş yap, neden 3 kuruş kazanmak için milleti cekeyim bende bu yetenek var dedi, ben bu parayı katlayabiliyorum dedi. O borc alıyo birinden parası yoksa öyle oynuyo. Hatta dedi ki bugün 5 bini geri almam lazım hemen para bul nerden bulayım dedim git o kadar arkadaşların var sor onlara dedi arkadaşlarımın da başını yakacak 😂 ben de hiç öyle gidip borc isteyebilen bi tip değilim inanmazsın bi yerde calısıyodum giriş ücretli, tanıyorum ordaki insanları ve gidip bilet aldım icerde arkadaşımı görmek için 30-40 lira icin niye agız eğeyim millete ya
Sana dediğim gibi güzelim hemen şimdi ayrıl bunu sonu yok birikimim vardı diye ben yaptım onun birikimide yok borç batağından çıkamaz o görürsün bak yol yakınken bitir
Borç kumar oynayarak ödenmez
Ama borçları var diye oynuyo ihtiyacı var mecburiyetten diyo bagımlılık sayılır mı O özel bi yetenegi olduğunu düşünüyo hatta kaybedince beni sucluyo senin cenabetliğin falan diyo
Bağımlılık borç ödeme bahane
Tabiki, baska adam mi bulamadin kizim
Ek iş yapsin taksiye ciksin paket atsin bi dunya is var. Kumarla borc mu kapanir. Bulmus sen gibi saf kizi
Ben de söyledim bunu o da dedi ki bende bu yetenek var neden milleti çekeyim 3 kuruş kazanmak için ben bu parayı katlayabiliyorum dedi o borc istiyo parası yoksa birinden vermezlerse küfür ediyo öyle iddaayla para kazanma derdinde bi de kaybedince benden biliyo benşm sanssızlıgımmış son dk penaltı kaçmış dkdkdkdkd
Tabi tabi katliyor.
Bu yuzden elindeki parayi tuketip bi de borclari var zateb..
Yazik, resmen kullaniyor gul gibi kizi ya. Nerdensin sen
Yok beni kullanamıyo vermiyorum para ona. Önceden verdim baktım vermiyo geri sürekli bahane 1 senedir doğru düzgün para vermiyorum ona, verdiğim parayı 1 sene sonra geri aldım o da tamamını da degil ama benden önceki kızı Baya bi kullanmış 50 bin borc takmış kıza. Haciz koydurmuş kız bunun maaşına, o da canım yani. bugün mesela para istiyo, madem seviyosun beni 500 lira bul bi yerden nerden bulayım diyorum o kadar arkadaşın var iste dedi. Sonra maaş arkan yok mu kredi kartın yok mu kredi kartından nakit avans Çek dedi. Borcum var limitim yok dedim hiç bitmiyo mu borcun 1 senedir borcun var falan dedi öyle vermedim küfür etti kapattı dkdkdkdkdk
Bağımlı
Sayılır o bahane
Bence olabılır evet
Borçlar kumarla kapatılmaz daha çok borç batağına girer