Çıktığım adamla hesap ödeme sorunu hakkında?

Öncelikle bu zamana kadar çok erkekle çıktım, ama hiçbirini sevgili potansiyeli olarak görmedim. Bu çocuk benim kalbime girmeyi başardı. Hasta olduğumda sorar yanıma gelmeye çalışır. Evi bana çok uzak olmasına rağmen sürekli yanıma gelir, supriz yapar. Buluşmak için bahaneler bulur. Temas konusunda çekingen olduğumu bildiği için benden hamle görmeden bir şey yapmaz. Benim sevdiğim dizilere, oyunlara ilgi gösterir. Hepsini oynayıp izler. Azıcık ususem montunu verir. Benim derdimi kendi derdi gibi sahiplenir. Sadece anlamadığım bir şey var. Ne zaman bulussak, ucuzda olsa. Markete girip su da alsak, herkes kendi şeyini ödüyor. Yani o kendiminkini ödüyor. Benimkini ödemeyi teklif etmiyor. Daha önce kız arkadaşı hiç olmamış, kendi de dedi. Bir kusurum olursa şöyle lütfen diye. Yemekleri zaten bolusuruz, ben asla ödetmem. Kahvelerimizi de ayrı ayrı ödüyoruz. Buna da bir şey demedim. Ama ufak bir suyu bile ayrı ayrı odedigimizde bir şaşırdım. Kasadaki kadın bile şaşırdı. Utandım bir tık, acaba bana para harcayacak kadar sevmiyor mu beni, yoksa bilmiyor mu şaşkın mi bu konularda. Cidden onu seviyorum ama bu ufak jestler hoşuma gidiyor. Nasıl ona belli edebilirim, sizce neden böyle?

Çıktığım adamla hesap ödeme sorunu hakkında?