Kızlar Bir Adım Öne Ben Doğa Farkındalığı Uzmanı Hüseyin Çağlar İnce, sürdürülebilir yaşam hakkında bana sorularınız neler? (Sayfa 4) Hüseyin Çağlar İnce Takip Et Doğa ve Yaşam Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4037 Ben Doğa Farkındalığı Uzmanı Hüseyin Çağlar İnce, sürdürülebilir yaşam hakkında bana sorularınız neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
Alisungr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Elektrikli yaşamin getirileri var ama bi o kadar da götürüsü var riske etmeye değer mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bütün bulunduğumuz dünya toplumunun yapması ve yapmaması gerekenler bilinci sağlıklı değil iyi değil demi sürdürülebilir yaşam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Toplumundaki bireylerin sürdürülebilir bir yaşam için günlük hayattına neler katmasını önerirsiniz? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hüseyin bey şehirlerin betonlaşması ve yeşillik alanlarının azalması, insanları ve hayvanları. Nasıl etkiler 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 398 cevap paylaştı. Herkes bilincinde olsa sorun kalmayacak da işte.. 1 0 Yorumla
yetimhanekundakcisii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl bigli icim tesekkurler guzel yazılmış 1 0 Yorumla
Pırıltılı_Işıltılı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Doğayı çok seviyorum. Kıymetini bilmemiz gerekir. 0 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kesinlikle çok kıymetli düşüncelere sahipsiniz 0 0 Yorumla
Immortalitas Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Surdurulebilir yasamdan kasit nedir? 0 0 Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Türkiye sürdürülebilirlik acisindan cok geride mi? 0 0 Yorumla
borattt Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl İlk önce doğayı temiz bırakmayı öğrenelim 0 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 376 cevap paylaştı. Hocam İzmir çok yandı doğa çok zarar gördü ya 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Doğa farkındalığı uzmanını da ilk defa duyuyorum 0 0 Yorumla
alisiniss001 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl varoluş nedenimizi hala çözemedik be abim 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ormanları nasil koruyabiliriz 0 0 Yorumla
hynjinnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sanatta sürdürülebilirlik ilgimi çekti, o nedir? 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 819 cevap paylaştı. yaptığınız güzel bir şey tebrikler 0 0 Yorumla
KolikOyuncu Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yere çöp attığı için ailemle kavga ediyorum nokta 0 0 Yorumla
Alarçınroyem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Ne kadar süredir bu işi yapiyorsunuz? 0 0 Yorumla
cenkulu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sizce de doğanın ömrü gün geçtikçe azalmıyor mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hüseyin bey doğada hayatta kalmak için en öncelikli ne gerekir ne yapılmalı 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten Doğacı bir adamım, severim 0 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı. Doğanın yaşı tam oalrak kaç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğa yürüyüşleri çok güzel sessiz sakin insanın ruhuna çok iyi geliyor 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 989 cevap paylaştı. Çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Doğayı kirletmesek herşeyiyle bizim olacaktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Merhaba. Hoş geldiniz. Eğitimde sürdürülebilirlik nasıl sağlanır? Bunu merak ettim. 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 781 cevap paylaştı. Doğaya nasıl davranmalıyız ne önerirsiniz 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herkes bilinçli olsa sorun kalmayacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Elektrikli yaşamin getirileri var ama bi o kadar da götürüsü var riske etmeye değer mi
bütün bulunduğumuz dünya toplumunun yapması ve yapmaması gerekenler bilinci sağlıklı değil iyi değil demi sürdürülebilir yaşam
Toplumundaki bireylerin sürdürülebilir bir yaşam için günlük hayattına neler katmasını önerirsiniz?
Hüseyin bey şehirlerin betonlaşması ve yeşillik alanlarının azalması, insanları ve hayvanları. Nasıl etkiler
Herkes bilincinde olsa sorun kalmayacak da işte..
Butun milletimiz dogaya duyarli olursa sorun kalmaz
bigli icim tesekkurler guzel yazılmış
Doğa öfkesini kusuyor hocam.
Doğayı çok seviyorum. Kıymetini bilmemiz gerekir.
Projeleriniz çok iyi gerçekten
Kesinlikle çok kıymetli düşüncelere sahipsiniz
Çok güzel projeler tebrikler
Surdurulebilir yasamdan kasit nedir?
Doğada anda kalmak ne demek?
Türkiye sürdürülebilirlik acisindan cok geride mi?
İlk önce doğayı temiz bırakmayı öğrenelim
Sağlıklı olmak için illaki disarda mi yatmamiz gerekli?
Başarılar dileriz sadece size
Hocam İzmir çok yandı doğa çok zarar gördü ya
Çok güzel bir yazı dizisii olmuş
Öneriniz olan kamp alanı var mı
Gerçekten bu kadar önemseniyor mu?
Doğa farkındalığı uzmanını da ilk defa duyuyorum
bı agacları rahat bıraksalar
Sürdürülebilir yaşam için bizim yapabileceğimiz şeyler neler?
varoluş nedenimizi hala çözemedik be abim
Ormanları nasil koruyabiliriz
Doğayı severim koksuu bir hoş
Vay be ilginç gerçekten Mezopotamya
Acaba nedir nedir, ilginç bir konu
Sanatta sürdürülebilirlik ilgimi çekti, o nedir?
yaptığınız güzel bir şey tebrikler
Muhteşem bir soru maşallah
Yere çöp attığı için ailemle kavga ediyorum nokta
Ne kadar süredir bu işi yapiyorsunuz?
Sizce de doğanın ömrü gün geçtikçe azalmıyor mu?
Doğayı ne kadar seviyorsun
doğa bize ne olanaklar sağlar bilmediğimiz bir sey var mı?
Doğada anda kalmak ne demektir?
Karbon ayak izi nasıl azaltılabilir?
Doğa ile barışık olmak gerek
Tabiki güzel doğayı koruyunnn
hüseyin bey doğada hayatta kalmak için en öncelikli ne gerekir ne yapılmalı
Güzel ve yararlı bir yazı olmuş.
Teşekkürler bilgi için hocam
Zaten Doğacı bir adamım, severim
Doğanın yaşı tam oalrak kaç
100 yıl sonra çevreye neler olacak
Doğa yürüyüşleri çok güzel sessiz sakin insanın ruhuna çok iyi geliyor
çok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler
Çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık
Çöpü çöpe atmayı öğretelim.
Doğayı kirletmesek herşeyiyle bizim olacaktır
Merhaba. Hoş geldiniz. Eğitimde sürdürülebilirlik nasıl sağlanır? Bunu merak ettim.
Doğaya nasıl davranmalıyız ne önerirsiniz
Emeğinize sonsuz teşekkür ederim
Eğitim şart uygulama şart
Doğa insanın olayıdır🌱☘️
Herkes bilinçli olsa sorun kalmayacak
Ormanda nasıl hayata kalabilirim