Bana psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek diyen insan kendini iyi hissediyor musun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yediğin halttan ötürü olabilir veya gerçekten empati yapmaktan kaçınan birine denk gelmişindir. insanlara o mesafeyi veya yakınlığı gösteriyorsan kendine de özeleştiri yapmalısın
Kendisi düzgün mü masum mu acaba beni bu kadar yargıladı
onu bilemem.
hayatta her şeyi ve herkesi kontrol edemezsin ama bazı yanlışlar herkese göre yanlıştır, tartışmaya gerek de yoktur.
Tecavüze uğrayan bir kıza onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin diyen biri ne kadar iyi olabilir allah aşkına
bu konu biraz farklı. üslup farkı var daha doğrusu diyelim.
bir olayın mağduru gözüyle bakarsan elbette eleştiremezsin insani ve etik gözle bakınca.
fakat mesela bir eskort için ya da hovardalığıyla meşhur biri için ya da sürekli yanlış çevreye kendini kabul ettirmeye çalışan birinin başına geliyorsa, kaçınılmaz son imasıyla söylenmiş olabilir.
Kendini suçla, psikolojin bir zahmet vicdan azabı çek dedi. Ben bu kişiyi Allah'a havale ediyorum inşallah benden ağır şeyler yaşar Allah ona yaşatır ki bir daha kimseyi kınamamayı öğrenir. O kişinin bu sözlerinden sonra her gece uykumdan panik atak krizleri yaşayarak uyanıyorum.
Zaten kendisi de paylaşımında asosyal ve çekingen biri olduğunu yazmış. İnşallah olduğu durumdan daha kötü duruma düşer
onu bu kadar kafaya takarsan eğer , o hayatına devam ederken sen kendi kafanda sürekli diyaloglar oynatmaktan kendini kaybedersin.
kendini kontrol et. kendi kendini tetikleme
Hayatını yaşıyor mu emin olamayız 😂Asosyal ve çekingenim diye paylaşım açmış. Böyle kötü insanlar hak ettiğini yaşıyor işte. Kendisi bir boook bile yiyememiş bu yüzden daha reşit olmadığım bir dönem ilişki yaşamam onu sarsmış. Kendisi bir book yiyemediği için bana yüklendi bence
insanların kendini tanıması ve kendini eleştirmesini olumsuz sayamayız. özellikleri olumsuz olsa bile.
ama konu o değil sensin..
sen de kendi hayatına odaklan. herkesi memnun edemezsin. muhakkak ki doğru bağlar da kuracaksın hayatta. hayat hepimize eşit davranmıyor, geçmişte yaşadığın travmatik şeyler zor da olsa geçmişte kalıyor bunu kabullenmelisin. bunu kabullen, geleceğini yaşarken aklın daha temiz olsun. hayat devam ediyor, sabah olacak yarın gece olacak bu böyle devam edecek. başkası senin zamanını durduramaz ama senin zamanını nasıl yaşayacağın sadece sana bağlı.
Bilerek mi yaptım o hatayı? Hata yaptım ve farkına varınca acı çekmeye başladım. Bu ona üzerimde baskı kurma hakkı vermez
herkesle her konu konuşulmaz. insanların kapasitesi ve seviyesi bir değil. Her konuya hakim de olamazlar. gereksiz ve yersiz eleştirilere bu kadar takılı kalma
Hayır en çok da vicdan azabı çek kendini suçla gibi laflarla beni motive etme çabalarına sinir oldum. Psikolojin bozulsun bir zahmet yazmış ya sen kimsin de bir insana bunu diyebiliyorsun kimsin 😞
bence bazı cümleleri söylendiği anlamıyla anlamamışsın. bir noktada tetiklenmişsin ve kendi cümlelerin ile yorumların olayın önüne geçmiş gibi duruyor. maskeli depresyon ya da travma sendromlarında zaman zaman görülebiliyor bu tip şeyler. bu konuyu sürekli düşünüp rutinleştirme kafanda.
Yıllardır zaten aşamadığım şeylerdi. Ben senelerce antidepresan kullandım buna rağmen aşamadım zaman zaman o platformda konu açtım. Baktım bu kişi yorum yapmış ağır bir şekilde yargılamış. O yorumlar da daha kötü hissetmeme sebep oldu. Açıkçası ben zaten yapı gereği kompleksli ve evhamlı biriyim bu yüzden de o kişinin söylediklerini 2 yıldır unutamadım kafamda düşünüp durdum
Ağzı olan konuşuyor empati yetisini kaybetmiş insanlarla muhatap olma takma
Bir yorum yüzünden 2 yıldır panik atak krizleri yaşıyorum
İnsanlar senin değerini belirlemez Mona Lisa tablosu ilk birkaç dolara satılmıştı günümüzde ise milyar dolara satıldı doğru insanları muhatap al panik atağa gelince beynimizin oyunu bende de vardı yendim
Siz nasıl yendiniz? Ben reşit olmadan önce tecavüze uğradım bana onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin yazdı. Psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek diye motive etmeye çalıştı.2 yıldır bu sözleri düşünüp daha çok strese girdim. Açıkcası daha çok kafaya taktım. Uyurken panik atak krizleri yaşıyorum
Ben sevdiğim bir insanı kaybettiğim için panik atak yasadım ama bu beynimizin oyunu youtubeda uzmanlardan video izle mutlaka mesela sulu sulu limon desem dilinde bir sulanma oluyor değil mi işte beyin bu kadar güçlü her seyi beynimizde var ederiz…. Diğer konuya gelince lütfen artık kendini affet ve insanlara bu konudan bahsetme düne bakınca yarın gelmiyor insanları bu kadar önemsemiyorsan bende sunu belirteyim sen bir çiçeksin lotus çiçeği bataklıkta bile olsan çiçeksin bulunduğun yaşadığın yer senin değerini azaltmaz 🪷
Cidden takma bu kadar. Her ağzı olan konuşuyor ya takma hiç ne istersen onu yap mallar konuşsun
Konu seks değil
Tamam bende seks için demedim
Konu detayli bilmedigimdden yorum yapamak zor
Schaden freude sendromu maalesef
O ne
Baskalarinin acisindan keyif almak
Kendisi daha beter olur umarım
Kimsenin kimseye karişmaya hakki yok.
Karışıyorlar
Sende onlri duymazdan gel takmamyi ögren
Taktığım için içimi açtım zaten dönüşü kötü oldu
Takmamayinogrenmelisin kim nen dedi ne söyledi umursamamalisin. Hayat acimasiz insanlar daha acimasizdir. Bunlars tskilirsan yanarsin kendi hayatini zindan edersin
Sence bu kişi yansıttığı gibi dürüst ve düzgün biri olabilir mi?
Olabilir. Kimsenin iyi kotu durumu onemli degil onemli olan insna olabilmektir.
Ah ben de bu kişinin yediği boookları bilseydim de yüzüne vurup acı çekmesini sağlasaydım ama yapamadım. Bana lafları sokup hesabını kapattı
Salla gitsin ya bunu takip kendine dert etmene zamninin guzel yerine sinirnboucu gecip kendine iskence etmene degmez
2 yıldır takıyorum. Allah o kişiyi bildiği gibi yapsın psikolojimi mahvetti
Psikolojik destek al ki bukadsr sure uzatmak sadece sacmalik. olmiş..
Tecavüze uğrayan bir kıza onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin diyen biri ne kadar iyi olabilir ki
Psikolojik destek al
Ok.
boş ver aldırma kimseye
Kolaydı sanki
Kolay olmasa da öyle gerekli.. dünyanın en mükemmeli bile olsan en kusursuzu Bİle olsan emin ol illa ki bi kulp takarlar. O yüzden aldırma hayatına bak kendinden eminsen
Ama yargıladığı konuları zaten takıyordum sorun ediyordum. Bu kişi üstüme gelince daha da takmaya acı çekmeye başladım
Konu ne bilmiyorum ama, yanlış bişeyse bile sen bunlardan pişmansan hatanı kabullendiysen yeni bi sayfa açmalısın. O kişileri de hayatından uzaklaştırmalısın
Hayatımda değiller zaten. Sanalda tanımadığım bir pislik bu lafları sarf etti. Kendini suçla sonra yattığın kalktığın adamları ölç biç tart yazmış
Kimsenin haddine değil seni yargılamak bas engeli sen yoluna bak. İt ürür kervan yürür
Tecavüze uğrayan bir kıza onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin diyen biri ne kadar iyi olabilir
Engel atabileceğim bir platform değildi. Lafları sokup gitti
Karaktersizliğini ortaya koymuş
Karakterli biri gibi düzgün biri gibi yargıladı halbuki
Karakterli biri tecavüze uğramış birine yargıyla değil sevgiyle yaklaşır
Yaşadıklarımın sorumlusu benmişim ona göre. Profiline baktım asosyal ve çekingen biri olduğunu yazmış daha beter olur umarım
Hatalar güzeldir geri dönüşü olmamak kaydıyla
Kendilerini üstün hissettikleri için.