Sağlık Kalp kırmanın günahı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Acisı cikan var mı? Güncellemeler+1 yıl Kalbim çok kirıliyor her gece ağlıyorum. Kime deger verdiysem kalbimi kirdilar Kalp kırmanın günahı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PoPuLeR_CoCuK Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Benimde öyle hayatta yaptığım en büyük yanlış herkesi kendim gibi görmem o yüzden Benim de kalbim paramparça ve bu yanlışı yapmaya devam ediyorum 0 0 Yorumla
242x242 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Günahını bilmiyorum da toplum kuralları gereği uygunsuz bir davranış 0 0 Yorumla
06AnkaraKızı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl En korktuğum şeydir çok dikkat ederim 0 0 Yorumla
The_Farukk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir allah korusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var pişman oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ozel degilse anlatir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni üzecek kelimeler söylemişti günlerce uyuyamamıştım ağlamıştım dua ettim pişman olsun diye 4 ay sonra yazdı affet seni çok üzdüm falan diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benimde öyle hayatta yaptığım en büyük yanlış herkesi kendim gibi görmem o yüzden Benim de kalbim paramparça ve bu yanlışı yapmaya devam ediyorum
Günahını bilmiyorum da toplum kuralları gereği uygunsuz bir davranış
Allah cezalarını verir elbet
En korktuğum şeydir çok dikkat ederim
Şu an yok ama inşallah olur 🙏
İnanmayın şöyle saçma şeylere
Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir allah korusun
Ben çıktığına inanıyorum
Kabe yikmak gibidir
kabenin yıkılmasına eşitmiş
Günahkarlara selam olsun
İnan çıkıyor zamanla
Var pişman oldu
Ozel degilse anlatir misin
Beni üzecek kelimeler söylemişti günlerce uyuyamamıştım ağlamıştım dua ettim pişman olsun diye 4 ay sonra yazdı affet seni çok üzdüm falan diye