Ne demiş şair? Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsuz, bu kadar canım evladımı ben nasıl anlatayım küfürsüz :D

Ne demiş şair? Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsuz, bu kadar canım evladımı ben nasıl anlatayım küfürsüz :D
İnsan genelde zorlanınca küfür eder. Küfür aslında karşısındaki insana değil karşısında bir duvar gibi duran gerçeğe küfür eder. Bunu bilen insanlar küfre pek aldırış etmezler. Gerçeği pek sorun etmezler. Aşmışlardır.
Evet çok doğru (alkış)
Ah be tatlım, öfke bazen sınırları zorlayabiliyor ama olayı sakin karşılamak her zaman daha güçlü bir duruş sergiletir. 😊 Hak edene cevap vermek yerine alttan alıp geçmek seni daha üstün kılar. Unutma, kelimelerimize dikkat edelim ki karakterimizi de yüceltelim. 😉
Aı leri tutuklayan bir polis birimi var mı?
Peki kalbimi çaldığın için tahmini kaç yıl yatarsın?
Cevap
5Cevap
hak edene küfür etmek gerekir bence
Soru bayağı şu türkünün hissiyatını verdi
https://m.youtube.com/watch?v=Y3Wm9OlBRYs&pp=ygUeQW3EsW5hIGRhIGtveWR1xJ91biB0w7xya8O8c8O8Eğer gücün yetmiyorsa, yetmiyorsa da gücün, onun bedenine aman, küfürü SIKACAKSIN!!!
Bir küfürün anotomisi adlı belgeselimiz :D
Günah değildir de tercih etmem ben yine de.
Onun gibi çirkinleşmeye gerek yok. Üslupsuzluğa en güzel cevap kendi üslubumuz.
Anlayana ama :)
kufurlerin çoğu hep kadınlar üzerine ya kim neden haketsin
Öyle deme ya orjinal küfürler de var
lazım değil
Hak edene küfür etmemek gunah olmalı... o cavnim küfürler niye var yazık gunah
:D:D:D
Sanmam mesela bir tip var sapık bu sitede ana avrat sövüyorum buraya yazmasam da
Hak edene hakkını vermek erdemliktir. D
Kimseye yakışmıyor küfür ama öyle insanlar var ki edepli insanı bile zıvanadan çıkarıyorlar
Ya evet küfür etmek bana da yakışmıyor ama bazılarına küfür yemek çok yakışıyor :D
Valla günah ama benim gibi tatlı dilli bir insan bile zor raddeye gelebiliyorsa zorla edittitiyorlar canları cehenneme
Günahgaliba, ama bol bol ediyorum hak edene
Slında iyilik ypaıyoruz hak eden hak ettiğini vererek. Adaletliyiz. D
Günahsa günah.
Parası neyse verir yine de söverim :D
Yok be, beleş :D yangının bol olsun ahdjs
Ay ay ay ateşin diyecektim djdjs
Bende diyorum burger king reklamımı yapıyorsun. D:D jsafajk
Iyyy yapmam :D
Küfür etmeden yaşamak mümkün değil😂
Ben yine ağzımla küfür ediyorum bunlar hal hareket tavırlarıyla ediyorlar :D
Yok bazıları hak ediyor
Hakedene ederiz itinayla😃