Fal bakmak neden günah?

Merhaba öncelikle kendimi bildim bileli ruhsal spritüel sezgilerim çok kuvvetlidir ve dediklerim olur ya da rüyamda görürüm ancak fal bakmanın neden günah olduğunu bir türlü mantıklı bir cevap bulamadım geleceği sadece tanrı bilebilir bu doğru ancak tanrı bana bir beyin ve ruh vermiş ben beynimi ve ruhsal güçlerimi geliştirerek geleceğe yönelik yaptığım tahminler tutuyorsa benim suçum günahım ne ben allahın bana verdiği ruhu ve beyni geliştirmişim aksine bu iyi bişey gibi geliyor neden bunu yapabilecek beyin ve ruh kapasitesi bize verilmiş o zaman? neden bunu kullanmıyayım allah bu bedeni ve ruhu bana keşfetmem ve en iyi şekilde değerlendirmem için vermedi mi kimseye bir zararım yok sadece gelecepe yönelik tahminler yapıyorum ben ilahım diye ortada gezmiyorum ı yaptığım tahmini tanrının istediği zaman değiştirebileceğinin de farkındayım ki şüphesiz yüce olan odur bunuda biliyorum insan beyni şu an %10'unu kullanıyoruz psişik yeteneklerimizden biri olan geleceği ya da geçmişi görme neden günah bazıları bu yeteneğine doğuştan sahip oluyor annem gibi mesela annem tarihi yerlere gittiğinde duvarlara dokunduğunda orada savaşan insanların at seslerini veya gözünün önüne gelen tarihi mekanları görür hep neden bu günahsa allah ona doğuştan böyle bir psişik yetenek vermiş bence geleceği görmemizi istemiyorlar beynimizi geliştirmemizi istemiyorlar ayetlerin değiştirilmiş olmasından bile şüpheliyim artık beynim dinleri anlayamıyor çok zorlanıyorum ve sanırım bir dine mensup olmaktansa sadece iyi bir insan olmaya çalışacağım düşünceleriniz neler
Fal bakmak neden günah?