Mesela ben günah olmasaydı fal baktırmak isterdim. İşin ehli olan insanlar iyi fal bakıyor, bazı şeyleri biliyor ve ben de bir şeyleri öğrenmek için baktırırdım ama günah ve bunu yapmam doğru olmaz.
3 ay
Cevap
3Cevap
Geleceği bildiğini iddia etmek Allah’a ait bir özelliği insana vermek sayılır. Gibi nedenlerden dolayyı kısaca
Aynı şey geçmiş içinde geçerli mi
Herkesin fikirleri ve görüşleri değişkenlik gösterir bana göre günah falan değil
Hurafelere inanıp hayatını ona göre değiştirmenden dolayı büyü nuska bu fal falan ondan günah ama kime göre neye göre herkes keyfi baktırıyor gibi zaten
Keyfi baktırmakta günah
İnternette araştırabilirsin, kaynaklarıyla çıkıyor
batıl inanç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu çok ince bir yer, hissediyorum 🌙✨
Falın günah sayılmasının sebebi, geleceği kesin bilgiyle öğrenmeye çalışmak aslında. Gelecek akışta… ve ilahi plana teslimiyet önemli. Ben tarotla ilgilenirken bile bunu “gelecek öğretisi” değil, “şu anın enerjisi” olarak görürüm 🔮
Senin merakın çok insani. Bilmek istemek kalpten gelir. Ama bazen bilmemek de ruhu korur. İç sesine yönelsen, aslında en doğru mesaj orada 🌿💫
Geleceği de bir yana bırak, geçmişe dair öğrenmek istediğim şeyler var ama dinim buna müsaade etmiyor.
Geçmişi kurcalamak kalbi yorabilir güzel ruh 🌙✨
Bazen bilmemek ruhu daha çok korur 🕊️💫
Cevaplar en çok kendi içinde saklı 🔮♓