Güncellemeler
1 yıl
nikahım dada beyaz elbise giydi annesi istese giydirmez
düğünden 2 ay önce annesi ben giydirmivm giyse bile duvak taktırmam dedi gelip düğünde yanıma oturdu sürekli karsımda oynadı sinir oldum çok komik duruma düştüm nasıl davranmalıyım annesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 yaşında bir cocuktan bahsediyorsan ya saka mi bu
10 yaşındaki çocuk nikahım dada beyaz elbise giydi abisine aşkım diyo
10 yaşında bir çocuk kardeşim yapılır öyle çocuğa gelinlik gibi giydirilir. Bunda bir şey yok.
nikahım dada beyaz elbise giydi evliliğin 2. Günü mesaj atmış abi sizde kalabilir miyim diye, annesi de abin izin verirse kal diyo
görümcende bir sıkıntı yok çünkü daha çocuk. Annesi izin vermemeli bu kadarına
düğünümü burnumdan getirdi kaynanam düğün günü gelin bna surat asıyor diye laf çıkardı şimdi de 10 yaşındaki kızı göndermeye çalışıyo yanımıza
bunları buraya değil kocana yazmalısın
10 yaşındaki çocugumu kıskanıyor sun bence sorunu kendinde ara Allah kocana yardım etsin
10 yaşındaki kız kocama aşkım diyo, nikahım da beyaz elbise giydi istese annesi karsı çıkar
10yaşında kendin diyor sun bak daha çocuk aklı bile basmıyor her şeye
annesi giydir micemm dedi evliliğin 2. Günü sizde kalım mı diyo annesi de abin izin verirse diyo annesi nikahım da bile 10 yaşındaki kıza beyaz elbise giydirdi
10 yaşında bşr çocuk bu kimse umursamaz cocuk diye giydirmiycem diye bilir cocuk aglar ısrar eder yinede giyer onu ama cocuk oldugu için kimse cidiye bile almaz sen bi zihniyetini degiştir 10 yaşında bir çocuk u kıskanma
10 yaşındaki çocukta duvak ne alaka? nikah günü mde beyaz giydi. 6. sınıfa gidiyo? EVLİLİĞİN 2. GÜNÜ NDE SİZDE KALIM MI DİYO ANNESİ ABİN İZİN VERİRSE KAL DİYO ANNESİ AYIP DİYEBİLİR
Ben sadece Allah yardım etsin diyorum kocana sen bildigini yap böyle devam et
Sen evlen karının kardeşi 2. Gün sizde kalsın gerdek e girmeyin gecelikle gezemesn kadın 10 yaşındaki çocugun hatrını say. en güzel günleri mahvet sin
Ola bilir yapacak bir şey yok karımın kardeşi de olsa benşm kardeşim de olsa olan olmuş der geçerim daha mutlu günlerim olur ila ilk gğn olucak diye bşr sey yok
Çocuk o ya Allah aşkına siz üretmeyin ya
Üremeyin
o çocuk annesi çocuk mu? nikahım da beyaz elbise giydirdi evliliğin 2. Günü abi sizde kalım mı diyo annesi abin izin verirse kal diyo?
Giysin ne var bundan küçücük çocukla mi kendini kiyasliyorsun
bizde kalması na ne demeli annesi kal diyo ayıp dicegne? abisine aşkım diyo?
Kalmasın onda haklısın abisi olarak tavrını koysun ama resmen eşinden 10 yaşındaki kızı kıskanıyorsun bu asla sağlıklı bir durum değil
sorun çocukta değil onu sev sorun annesinde
10 yaşında? Gorum? Gelinlik?
Gerek yok olması gerektiği gibi davran eşin için
10 yaşında kişi taktı ve görümcem demek istedin
10 yaşındaki görümcem duvak takıp kabarık gelinlik giydi düğünde, nikahım dada beyaz elbise giydi
Yani ikinci evlilik kimle yapıyordun ki
1. evliligm
Sen ne zaman evlendin
Kavga çıkar
Ayyy dur 10 yaşında mı bak şimdi 10 yaşında ise sorun yok ama aşkım filan demesi bence olmaz ayıp diye bir şey var 10 yaşında gelmiş gayet herşeyin farkındadır tabiki beyaz yerine oembe vs olurdu ama beyaz giydiysede bir şey denemez çünkü henüz 10 yaşında lakin eğer aşkım diyip kıskanıyorsa sıkıntı büyük
nikah dada beyaz elbise giydi annesi istese giydirmez 2 ay önce düğünde giydirmicm dedi gelinlik i anladım duvak ne alaka 10 yaşındaki çocukta? evliliğin 2. gününde sizde kalım mı diyo annesi de abin izin verirse kal diyo
Neeee yok artık abartmışlar evliliğin ilk 40 günü evli çofte kimse kalmaz misafirliğe gitmez adetler budur kaynaşmaları için şartır cinselik evlilikte önemlidir ve o zamanda haşır neşir olmak herekiyor birbirinizi tanımak vs tek oda değil birbirinizle baş başa yemek yemek , filim izlemek filan lazım. Eeee peki sizde kaldı mı?