YAKIN OLDUĞUM KIZ ARKADAŞIMA AŞIK OLDUM?

Yaklaşık 10 senedir arkadaş olduğum kıza aşık oldum. İlkokulda her zaman beraber takılırdık , dershaneye felan sürekli beraber giderdik (4. ve 5. sınıf) . Ortaokulda bu samimiyetimiz kalmamıştı arada bir konuşuyoduk. Lisede tamamen konuşmayı bırakmıştık ta ki oyunda konuşana kadar. şu an lise 3'deyim. Geçen sene trivia crack denen oyunda ben bu kıza istek atmıştım ondan sonra tekrardan konuşmaya başlamıştık. Bu kız mesajların ssini ve benim fotoğraflarımı ss almıştı. Tabi o zamanlar fazla takmamıştım ama biz tekrardan çok samimi olmaya başlamıştık. Ve yazın ben köye gitmiştim. Köydeyken gece saat 3 gibi bana yukarda ssini attığım (2. fotoğraf) mesajı atmıştı. Tabi o mesajı okuduktan sonra resmen içim kıpır kıpırdı havalara uçmuştum. Temmuz ayında o mesajdan sonra ben bu kızdan hoşlanmaya başlamıştım ama işler biraz tersine gitmeye başladı. Kız bana geç cevap verip kısa cevaplar vermeye başlayınca ben de gururumdan bu kıza yazmamaya başladım. Bu sefer tam tersine sürekli o bana yazmaya başladı ama artık kendinden soğutmuştu. Son zamanlardaki konuşmalarımda ben de kısa cevaplar vermeye başlamıştım. En son ekim ayında whatsap durumumu ' İnandığımız yerden kırıldık ' yapmıştım. O durumun üstüne yukarıda ssini attığım (3. fotoğraf) konuşma geçti. O gün bu gündür hiç konuşmuyoruz. Ben kızı çok özledim. Hala aklıma takılıyor neden böyle bir yazı atmıştı acaba beni seviyo muydu diye. Sebebi nedir bilmiyorum ama artık kaybedeceğim bişey olmadığı için içimi tamamen dökmek istiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Şimdiden teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeler
+1 yıl
YAKIN OLDUĞUM KIZ ARKADAŞIMI SEVİYORUM?