İLK BULUŞMADA KUSTUM, KENDİMİ REZİL ETTİM?

6 gündür ağlıyorum. Üniden çocuğun birisi ile akşam yemeğine gittik. Kendisine karşı olan hislerim karşılıksız sanarken, tam aksine o da benden hoşlanıyormuş. Mekana oturduk, yemek geldikten sonra havadan sudan konuşuyorduk. Karşımdaki kişi zeytinli salata söylemiş. Zeytin, benim küçüklüğümden beri tiksindiğim bir şey. Kokusu, görüntüsü tadı... Masada durdukça bana bir haller olmaya başladı, bulandığımı saklamaya çalışıyorum, yemeye devam etmeye çalışıyorum ama lokmalar ağzımda birikiyor. Zeytin kokusunu daha çok almaya başladım. Kendimi zorlayıp lokmaları yuttum ama hala çok kötü hissediyorum, en sonda dayanamadım ve orada masada kustum. Etraftakiler bana baktı, karşımdaki kişi yardımcı oldu. Olayı sakin karşıladı ama ayrılırken ki ses tonu, mimikleri, bana karşı bakışları... Benden soğudu, tiksindi haklı olarak. Eve gittikten sonra, olaydan sonra bir daha hiç konuşmadık. üniversitede karşılaştığımızda beni tanımıyor gibi yapıyor artık. Gerçekten hayatımın en ama en kötü günüydü, o gün zeytinden rahatsız olduğumu söylersem saçma olur diye yapmadım ama olayların geldiği hâl daha da kötü oldu. Kaç gündür ağlıyorum, kendi kendimi rezil ettim resmen. İçimi dökmek istedim... Teşekkür ederim. Az önce ki paylaşım soru biçiminde olmadığı için kaldırıldı. Bu olayı en kolay nasıl unuturum? İmkansız gibi geliyor, çocukla haftanın 5 günü karşılaşılıyorum, nasıl unutabilirim ki o günü...
İLK BULUŞMADA KUSTUM, KENDİMİ REZİL ETTİM?