KONUŞMA BOZUKLUĞU LÜTFEN YARDIM?

Arkadaşlar son 3-4 yıldır konuşmamda ciddi bir bozukluk söz konusu. Cümle kurmaya çalışırken ya kelimeleri yutuyorum konuşurken kurmuş olduğum cümle sessiz ya da sinek vızıltısı gibi çıkıyor ya da atıyorum cümleyi yanlış kuruyorum. Atıyorum örnek olarak;

-Cezmi kalorifer ile pastırma tadında paylaşımlar diyeceğime

-Cezmi kalofe ile pastıma tadında paylaşımla

Bazı cümleleri dolu dolu kuramıyorum vurgulu birşekilde konuşamıyorum.

Bu beni olumsuz bir şekilde demonirize ediyor. Bir çok iş görüşmesinde mülakata gittiğimdede kendimi düzgün bir bir şekilde ifade edemedim ve eminim sırf bu konuşma uslubumdan ve kendimi tanıtamadığım güzel ve akıcı bir şekilde kendimi ifade edemediğim için elendim..

KISACASI VURGULU BİR ŞEKİLDE DOLU DOLU ETKİLİ BIR KONUŞMA YAPAMIYORUM.

KITAP OKUYUN DEMEYİN LÜTFEN KİTAP OKURUM HEP MALESEF Bİ ETKİSİNİ GÖREMEDİM.

NORMAL KONUŞMAN BUDUR DIYECEKLEREDE BUNDAN 3-4 YIL ONCESINDE DUZGUN BIR SEKILDE KONUSUYORDUM AMA SU SON 3-4 YILDIR BÖYLEYİM.

SİZCE BU BİR HASTALIK OLABİLİRMİ? BAZEN DİYORUM BEYNİMİN KONUŞMA FONKSİYONLARININ OLDUĞU YERDE ACABA TÜMÖRMÜ VAR DİYE?

BAŞINA BÖYLE BIRŞEY GELENLER ÇÖZENLER ya da FİKİR VEREBILECEK OLANLARIN YORUMLARINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Bu arada Cezmi kaloriferin reklamını yapmak değil maksatım az önce arkadaşlarla oturuyoduk Cezmi kalorifer ne paylaşmış gördünüzmü demek ısteyince cümleyı yıne telafuz edemedim arkadaşlar güldü o içime dert olduda o yüzden yazdim yanlış anlamayın o sayfanın zaten reklama ıhtiyaci yok biliyosunuz :)
KONUŞMA BOZUKLUĞU LÜTFEN YARDIM?