SAÇ DÖKÜLMESİ YARDIM EDİN?

1 aydır saçlarım bayağı dökülüyor günlük 80 100 civarı genel olarak ama duşa girip çıktıktan sonra 300 tel bile oluyor geçiyor da olabilir psikolojim alt üst ben napacam cildiyeye gittim Demir ilacı kullanıyorum 2. Kutum bitmek üzere. Dahiliyeye gittim d vitaminim 15 çıktı devit 3 20.000 I. U verdi haftada 2 defa içiyorum 5 tane ictim daha yeni başladım yani bide b 12 ilacı verdi b 12 çok düşük değil ama 1 kutu verdi yine de onu içiyorum ek olarak OMEGA 3 içmeye başladım 8 gündür. Kabak çekirdeği yağı kapsülü içiyorum 1 haftadır. Aga k adlı takviye ilacı iciyorum. Ama olmuyor hele duş aldigim günler çok beter psikolojim bozuldu. Kadın doğuma da gittim yumurtalıklarımda bir şey yokmuş hormonlarima da baktı onlarda da sorun yok çok iyi dedi. Bide ek olarak la Rachel markasının saç yagini kullanıyorum 3 4 güne bir saç diplerimi yağlıyorum. La Rachel in saç serumunu her gece yatmadan diplere sürüyorum. Duştan sonra the fair in biotin serumunu kullaniyorum saç diplerime duştan sonra ne yaparsam yapayım dökülüyor Ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm ne olur bana yardım edin.

Güncellemeler
1 yıl
Şampuan olarak da Vichy dercos kullanıyorum
SAÇ DÖKÜLMESİ YARDIM EDİN?