EŞİMDEN BAŞKA TANIMADIĞIM BİRİNDEN HAMİLE KALDIM?

Konuya girmeden önce lütfen ciddi bir şekilde cevap verin. Ben 24 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır da hosteslik yapmaktayım. Aynı zamanda da 6 yıllık bir iliskim var ve 4 yıldır da evliyiz. 20.02.2023 tarihinde uçuşum İtalya’ya idi, ve benim iş saatim bittiği için indikten sonra dinlenmek amacıyla “La Botticella” isimli bara gittim. Alkolsüz bir kokteyl söyledim ama gelen kokteyl alkollüydü ve ben bunu çok geç fark ettim. Sarhoş olduğum esnada arkamdan biri beni barın arka tarafına götürmeye çalıştı sonrasını hiç hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey hiç bilmediğim bir yerde, hiç giymedigim kıyafetler içinde uyanmamdı. O an şok olmuştum ve görevlilere falan sordum. Onlar da barın arka tarafına kimsenin girmediğini söylediler, apar topar Türkiye’ye döndüm ve konu tam kapandı demişken hamilelik belirtileri başladı bende. Test oldum 2 defa ve 2’si de pozitif çıktı. Hastaneye gittim Obstetrik bölümüne hamile olduğumu öğrendim. Bebeğin hayatını tehlikeye atmak istemiyorum o yüzden aldırmakta istemiyorum ama biz eşimle uzun süredir ilişkiye de girmiyoruz ve işlerimizden dolayı da çok fazla evde de bulunamıyoruz bebeğin ondan olduğunu söylesem sizce şüphelenir mi yanlış bir şey mi yapıyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşime az önce söyledim ve anlayışla karşıladı ve 8 ay sonra doğacak çok güzel bir bebeğimiz olucak
EŞİMDEN BAŞKA TANIMADIĞIM BİRİNDEN HAMİLE KALDIM?