ARKADAŞIMIN KOCASI SANA AŞIK OLDUM DİYOR ?

Kız arkadaşımın evli kadın kuzeniyle tanıştık sonra bizi evlerinle ağırlamak istediler her şey çok güzeldi daha sonra teklifler arttı birlikte mangala gidelim rakı içelim falan diye bigün cluba gidelim dediler kabul ettik clupta gürültülü ortamda kadının eşi kulağıma eğilip sen benimsin dedi o an anlamadım alkolün etkisiyle daha sonra sosyal medyadan yazdı yüzyüze konuşmak istediğini söyledi çok ısrar etti maalesef kabul ettim şuana kadar beni kaybetmemek için sustuğunu ama artık dayanamadığını bana aşık olduğunu söylüyor sürekli buluşmak istiyor ama amacının ihtiyaç gidermek olmadığına eminim öyle bir yaklaşımı olmadı geçen gün beni eski erkek arkadaşımla gördü daha doğrusu takip etmiş ben sana dokunmaya kıyamamıştım deyip bana tokat attı ağladı o gece karşımda sen benim ahımı aldın 2 yakan bir araya gelmesin diye hala eşiyle birlikte görüşüyoruz alkol alıyoruz eşinin yanında olamayacaklara imkansızlara diye kadeh kaldırıyor karısı arkasına döndüğü an bana bakıyo kimseyi asla yuvasından etmek istemiyorum ama vazgeçmeyeceğini söylüyor sizce bu adam gerçekten seviyormudur seviyorsa bile rezillik çıkartmadan nasıl kurtulabilirim
ARKADAŞIMIN KOCASI SANA AŞIK OLDUM DİYOR ?