YAKIN ARKADAŞIM BANA MESAFELİ Mİ?

Üniversiteden tek ve yakın bir arkadaşım var. Üniversite bitince memlekete geldim o üniversitenin olduğu yerde yaşıyordu. Yazın son dönemlerimde iletişimimiz kopuk oldu çünkü bizim kışlık hazırlığı bahçe işleri vs annem çok fırsat vermiyordu. Bu yüzden bazen cevap vermeyi unutuyor ya da sohbet ortasında çıkmak zorunda kalıyordum. Bana eskisi gibi yazmayınca sordum küstük mü diye, yok ama şöyle böyle yaptın diye söyledi. Bende durumumu anlattım ve bazen gerçekten unuttuğumu söyledim. Ondan beridir eskisi gibi değiliz sanki. Ve ben onun için yanına geldim (abilerimde burada ama o çok istediği için geldim). 1 haftanın planını yapmıştık ve ben Perşembe gününü beraber planladık diye hatırlarken aslında ayrı ayrı plan yaptığımızı anladım. Ama bunu geç anlamıştım ve sen niye başkasıyla plan yaptın gibisine çıkıştım. Sonrasında hatalı olduğumu kafamın karıştığını vs söyleyip özür diledim. Ama sorun şu ki o kendisinin üzüldüğü bir şeyde tepki vermeyip aynı durumlarda ben ne oldu neden, diye sorunca ben sana tepki göstermiyorum ama oluyor. Bende bir sıkıntı varsa bana her zaman belli etmesini söyledim. Bugünde yazışırken cümle içinde "sen benim en yakınımsın seni üzecek bi şey yapmam" dedim. Bana "eskisi gibi kimseyle aram yok, yakınız diye tahammül gösterecek değilim" dedi. Ben kendisini kız kardeş bilirken bana bunu demesi acımasızca geldi. Sizce bana karşı artık farklı mı bakıyor?

YAKIN ARKADAŞIM BANA MESAFELİ Mİ?