Eski kız arkadaşım 8 ay önce ayrıldı benden, o gündür hiç iletişimimiz olmadı.
2 ay önce bi fake hesap numaramı istedi "önemli bir şey konuşacağız" dedi numaramı verdim aramadı, aynı fake hesap 1 ay önce "keyfin iyi haberlerin geliyor, herkes hata yapar sen yanlış yaptın"falan dedi.
Ve son olarak 3 gün önce eski sevgilimle düğünde karşılaştık çok baktı, ardından aynı fake hesap düğünden 1 gün sonra "ahmet nasılsın müsait misin" yazdı ve bende direkt "iyiyim ayşe sen nasılsın" yazdım engelledi.
Dün gece de instagramda herkesi çıkarmış 140 takip edileni 200 takipçisi kalmış...800 falandı yani...
Benimle olan hayatını özlemiş olabilir mi, ilgiden alakadan sıkıldı sanırım.
Arkadaşlar eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vala canım kardeşim ben anladığımı yazayım sana. Kız senden ayrılmış sonra bakmış hayatına o kısmı sen biliyorsundur. Ama şu an sana dönmek istemiş istediğini bulamamış. Senin sevgini ilgini istemiş ama bence sevgi değil bu benim anladığım. Yani dışarda o ilgiyi bulamamış şu an sana iyi gözükmek içinde bak ben senin için neler yaptım diyecek geri dönmek isteyecek. Vala bence hiç muhattap olma sevse gitmezdi neredeymiş aklı Allahaşkına? Bir Aydın en fazla geri dönme süresi. Bazen kafa karışır dinlenince anlarsın nasıl sevdiğini ama senin söylediğin aralık çok. Güzel yapmışsın engelleyerek bence boş ver. Temiz seven insana yapılmayacak işler bunlar. Seven gitmez son dieyeceğim bu.
Dolu dolu 1.5 yıl, ayrı şehirlerde üniversite fakat gelip aylarca beraber kalmalar... Bir de düşün aynı köydeniz herkes bizi biliyor, nerelere götürmedim galata mı dersin, kızkulesi mi dersin... Evde şarkı açmalar dans etmeler... Bazı şeylerde ilkiydim ve bu konuda ona dedim bırakmayalım sürekli yazık ederiz bize diye... Tekrar üniversiteye gitmeden 2 gün önce vurdu tekmeyi, asla yazamadım, ayrıldıktan 20 gün sonra biriyle el ele tutuşarak gezmiş. Arabada çiçekle story atmalar...
Reis biliyor musun pişman olsun istiyorum, yazsın bana çok pişmanım desin, o pişmanlığı göreyim onun gözlerinde o bana yeter.
Ama bu bir gerçek ne ben o aşkı unutabilirim ne de o...
Dediğim gibi deli gibi pişman olsun istiyorum,8 aydır ne sözümü duydu ne izimi. Sessiz kaldım her şeyde.
Pişman olur mu ya
Vala kardeşim seven adam pişman olur… o birine kapılmış yemiş içmiş gezmiş sonra büyük ihtimalle ya adam ayrılmış ya da başka bir şey olmuş. Seven insan iki gün sonra çiçekler onlar bunlar olacak iş mi. Ben küstüğümde bile 1 hafta bırak konuşmayı bakmam bile kimseye sadakatimden hatta ayrılsam bile seviyorsam asla bakamam kimseye. Yani seven taraf sensin o ise sadece mutlu olmayı isteyen edilmeyi isteyen diyeyim. Üzülen sen olursun konuşursan çünkü aşık olduğun için bi yerden yine kapılıp gideceksin… ama illa pişman olsun diyorsan aç bütün engellerini sallama onu istediğini yazsın etsin. Kafayı yesen de cevap vermek için asla verme.. unutamazsın zaten yaşadıklarını sevgini ama vazgeçebilirsin ancak…
Kendini çok belli etmiş ya :D Belli ki daha iyilerini aramış ama bulamamış o yüzden de dönmek istiyordur
Sence böyle instada takipçi düşürme nedeni falan nedir, sevgilisi yok çünkü attığı tweetlerden anladım olmadığını.
Neden düşürüyordur ki, ve neden açıklıkla gelip bana yazmıyor? Sence?
Onu bilemem, belki fazlalıkları çıkarmıştır
Dönmeeee
Onun ne yapmaya çalıştığını sordum, sence amacı ney?
Kürkçü dükkanı misali