Cocuklugunuzda hiç unutamadiginiz anılarınız var mı? Benim en kötü olayım sahilde kaybolmaktı. Annemler beni abimlere emanet edip markete gitmişlerdi, tabi abimler oyuna dalınca bende o an yanlarından uzaklaşmışım ve almeda yok 😄 sonradan buldular. Ama bulana kadar başıma gelmeyen kalmadı.
Sanırım ilkokul 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar yurtta kalmamdı. Benim için berbat yıllardı. Hem aileden uzak yaşıyordum. Ayda bir eve geliyordum. Hatta size şeyden bahsedeyim. Yurtta ilk günümde yatakhaneye ilk çıktığımda herkes 31 cekiodu. Yurtta liseliler falan da vardı. Aklımdan hiç çıkmaz lanet olası. Ha bide 12 yaşındayken 4 kişiden dayak yemiştim..
Gercek bacım. Allah belamı versin gerçek. Aslında daha çok var. Teog sınavına bile yalnız girdim. Yanımda kimse yoktu. Ona rağmen iyi bir liseye girmiştim.
Geçmiş insanı geliştirir. Bende sınava tek girdim. Hatta sınava çalışmaya bile zamanım yoktu küçükken zorlu bir hayat geçirdim. şu an çok şükür herşey çok iyi. Zamanla herşey düzeliyor.
Yan komşumuz hırsızdı ve gece gece camımızı kırmışlardı çok korkmuştum 7 yaşındaydım bide kaçak elektrik kullanıyorlardı az daha evde yangın çıkıyordu evlerde bitişikti bu arada
Çok uzun ya. Boşver Sadece kısa başlıklarını yazıyım. 1. Ickici 2. köpek.3 tinerci 4. Psikopat genç grupları. 5. Sahildeki hızlı geçen arabaları biliyorsundur arabalar arasında kacmaca vs. Sonunda iyi biri buldu da anneme geri verdi beni. Yoksa benim gibi güzelim kız organ mafyasının elinde hiç olacaktı 😄