KIZ ARKADAŞIMIN İHANETİ?

Arkadaşlar selam çok doluyum rahatlamak istiyorum 7 aylık ilişkim var en yakın kız arkadaşımla sevgilimin abisini sevgili yaptım ve şu an pişman oldum sevgilimin abisi pislik ve kıskanç biz buluşmayalim diye elinden geleni yapıyor geçenlerde hep beraber buluştuk evlerine gittik annesi babası falan da vardı daha sonradan yemek yiyip dışarı parka çıktık ve sevgilim beni öptü ve öperken komşu gördüm birkaç gün sonra gidip Babasima söyledi sevgilimin ve babası da çok sinirlendi haliyle ne kız arkadaşımın ne benim bir daha gitmemize yasakladı bir süre gelmesinler dedi ikimiz için de geçerli ve biz sevgilimle çok üzüldük çünkü 3 ay sonra askere gidiyor ve ben haftada bir yanına gidiyordum köye evlerine ama artık gidemiyorum işte bu durumdan dolayı ve babası ikimizin de gelmesini istememesine rağmen kız arkadaşım ısrarla gidiyor inat yapar gibi ve sevgilimle ben de söyledik gitme istemiyor demesine rağmen işte konu benlik değil senin için geçerli benim için geçerli değil aynı şekilde sevgilisi de aynı şeyi söylüyor ama baba söyle söylemedi babası ikimiz için de geçerli söyledi ama kız arkadaşım benim inadım yaparmış gibi ve defalarca kendisini söylememe rağmen belirtmeme rağmen yarın gidip buluşuyor ve ben buluşamıyorum ve canım çok yanıyor çok üzülüyorum ben göremeyeceğim için inat yaparmış gibi sepet yaparmış gibi buluşacaklar yarın buluşabilir normalde deseniz de babası istemiyordu ne onun ne beni ve daha düne kadar Bu olay olmadan önce kız arkadaşım ailesiyle tanışmak yanlarına gitmek istemiyordu uzak olduğu için bir saatlik yol var ve bu olaydan sonra ben ısrarla gitme dememe rağmen gidiyor sizcede bunda bir şey yok mu? Bu kadar zamanla gitmek istemeyen kişi bu olaydan sonra neden gitme aşkı tuttu bence ailesinin gözüne girmeye çalışıyor çünkü şu an ailesi bana sinirli hemen kendini kötü hissediyorum yarın ona gidecek ben gidemeyeceğim kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ve ağlıyorum siz yola baktım ben mi haklıyım o abarttığımı söylüyor ama alakası yok
Kız arkadaşım haklı
Ben haklıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
KIZ ARKADAŞIMIN İHANETİ?