Günaydın herkese, 8 ay önce biten ilişkim var ve eski kız arkadaşımla hiç bir iletişimimiz olmadı. Tabii 1 ay önce fake hesaptan "herkes hata yapar sen yanlış yaptın, keyfin iyi haberlerin geliyor, bana sahip çıkmadın," gibi şeyler yazdı, bence eski sevgilim...
Benden defalarca ayrılmıştı bende artık çabalamadım o şekil bitti.
Aynı köylü olduğumuz için dün akşam düğünde denk geldik ve her başımı çevirdiğimde bana bakıyordu...
Kendim bir şeylerin bitmediğini kabul ediyorum...
Sizce onda da bitmiş midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bitmiş olsa bakmazdı
Peki neden engeli bile kaldırmıyor mesaj atmıyor kendi hesabından, biz bir küçük şehirde yaşıyoruz, geçen yıl sevgili olduğumuz süreçte, İstanbul'da aylarca beraber kaldık her yere gittik ettik çok güzel zamanlardı.
Anlamıyorum kaldırmıyor engeli mesaj atmıyor. Bitmediğini hissediyorum daha dün gibi sanki sevgili olduğumuz zamanlar. Kafayı yemek üzereyim.
Sence nasıl mesaj atar ne yapmam gerekiyor?
Belki fazla gururludur ondan engeli kaldırmıyodur neden ayrıldınız ki
Anlaşamıyorduk ben daha böyle uysal taraftım o biraz daha dikbaşlı idi. Bir hasta olduğum sabah aniden mesajla ayrıldı. Bende daha çabalamadım.
Fazla gururlu tamam da böyle de nereye kadar sence?
Ya zaten toksik Bi ilişki sanırım anladığım kadarıyla emin ol giden eninde sonunda geri dönüyor 😁
Bak açık bir şey anlatacağım, onun ilki olarak cinsel her şeyi yaşadık, çok dolu dolu her yeri gezdik ettik.
Aylardır yazmamış, sence bundan sonra yazar mı ki?
Benim eski sevgilim kendi isteğiyle ayrıldı asla geri dönmem dönecek olsam ayrılmazdım zaten dedi hayatına başka birini bile aldı 8 ay sonra falan pişman oldu bayağı ısrarcı yaklaştı affetmem konusunda ama benim gururum ağır bastı affetmedim kendisi daha da yazmadı yani demek istediğim kendi isteğiyle ayrılan illaki dönüyor hele de hayatına Bi başkasını aldıktan sonra kesin dönüyor pişman bir şekilde
Benim ne yapmam lazım peki? Mesela instagram profil gizliliğimi açsam mı görsemi beni sence?
Engellemis diyorsun ama
Bakarsa fake hesaplardan zaten bakar... Ben açim mi? Görmesi ne gibi şey yapar sence
Olabilir
Çok acı çekiyorum
İlişkiniz ne kadar sürmüştü
1.5 yıl fakat aynı köyden olunca herkes biliyor ediyor çevrendeki, dolu dolu yaşayıncada çok uzun oluyor çok acı veriyor sürekli neredeyse aynı ortamdayız falan. Biliyorum o da unutamaz? Kim ile gider daha galataya, kız kulesine, boğaz köprüsünün altına, köprünün altında kim gül alır ona, kim ile beraber evin içinde müzik açıp içip dans eder.
Bunları bende biriyle yapamam artık.
Unutamayız ki birbirimizi...
Sen yaz ona o zaman
Yazamam... Benden ayrıldıktan 15 gün sonra biriyle el ele gezerken babam görmüş... Nasıl yazayım?
Ohoo 15 gün kısa bir süre nasil başkasını sevebilmiş
Aklım alabilse... O yüzden yazamam ki ben
Böyle birini affetme o zaman birde üzülüyor musun ben iliskim bittikten 1 ay sonra başkasını hayatına alıp. Sonrasında pişman oldu diye affetmedim asla affetmem de kürkçü dükkanı değilim 😄