AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Yahu boş ver onları beyni basit düşüncede cehalet akıyor resmen onlardan … en güzel yaşlar 30 lar.. tercih meselesi mutluyuz
30 da öyle yaşlı falan da değil yani, ben de anlamıyorum bu tipleri niye korkuyorlar diye
Aslında sorum şu uzun kısımda belirttim. Neden 30lu yaşlarda olan kadınlara koca bulamadınız gibi davranıyorsunuz? Ben o kadar çok kişiyi geri çeviriyorum ki. Yemin ederim beğenen olmasın diye süslenmiyorum artık. Ama herkes laf lafı açıyor ediyor ve bir bakıyorum sanki koca bulamıyoruz gibi konuşmaya başlıyor. Ben belki evlenmek istemiyorum. Belki aşık olmayı bekliyorum. Bu ihtimal neden düşünülmüyor? Dikkat edersen yorumlarda bile saldıran var. Halbuki ben kimseye hakaret etmedim. 18 yaşındayım desem sorun yok. Durduk yere yaş üstünden saldırı var. Neden korkuyorsunuz derken bunu kastediyorum. Sırf yaşı büyük bekar diye neden bu saldırı?
Evliliği zorunluluk olarak gören s. laklar oldukları için öyle, bak zaten insanları geri çeviriyorum demişsin demek giderin de var. Onlar evliliği tercih değil yapılması gereken bir şey olarak görüyorlar sen de o kuyruğa karıl istiyorlar. Bak ne güzel kendi kararlarıno verebiliyosun ve gencken hayatın tadını alamadan evlenmemissin cok iyi. Hayatına bak, tebrik ederim seni ve hala giderin olduğu için kıskanma olasıkları yüksek çünkü kendileri olsa kimse yüzlerine bakmaz :)
Allah nasip etmemiş evlenememişsiniz yok sizi kıskanıyorlar bilmem ne gibi düşüncelerinizi yazarak kendinize güldürüyorsunuz. Ben de 30 yaşındayım ve bekarım. Evlenmeyi uzun süre düşünmedim kimseyi çekemem diye şu an düşünüyorum. Ama yok evlenmiş olanlar beni kıskanıyor da diyemem. Bu kadar zavallılığa gerek yok.
Haklısın belli yörelerde burada ki yaşın önemi genel anlamda insan ilerleyen yıllarda birine ait olmak sevilmek cinsel duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için evliliğe insanın gözüne hoş geliyor
Hayat senin hayatın, cok zirvaliyorlarsa çık git evden. Hayatina bak kira ev iş güç misal misal
Zirvalayan annem değil babam değil. Ailem bana karışmıyor. Zaten onlar yalvar yakar olduğu için geldim. İşimi değiştirdim. Ne diye gidicem?
Ailem yeter ki yanımızda dur diyor
Ben neden gidiyorum anlamadım?
Öyle demek istemedim. Karisiyorlarsa dedim. Anan. Baban değilse sana shaip cikiyorlarsa milletin agzi cuval degilki buzesin sktr rt gec
Sahip çıkıyorlar çok şükür. Annem de ister yuva kurayım. Ama ailem biliyor sevmediğim biriyle yapamam. Annemin en favori adayı komşu var. 4 yıldır istiyorlar ben hayır diyorum. Erkek çok mu çirkin hayır. Çoğu kız teklif ediyor. Huyu suyu çok güzel. Ama benim çocukluk arkadaşım o gözle bakamıyorum. Diğer goruculer korkarak geliyor. Annem diyor kızım istemiyor napim. İstemiyorum İstemiyorum. Hem aşık değilim. Hem de kimseye hizmetçi olmak istemiyorum. Yalandan mutlu gibi yapmak istemiyorum
Ama laflardan bıktım. Dün saçımı başımı boyadım ettim pişman oldum. Dedim keşke paspal olsaydım. Bu şekilde ya beğenen olcak ya da evlilik soran olcak. Bayram günü pis giyincem. Birazdan kurban kescez. Akşama kadar kötü giyincem karar verdim.
Bende 35 yaşında müzmin bekar erkeğim benim çevremdeki ewlilerin çoğuda hallerinden hiç memnun değil açıkçası bende ewlilik olayından soğudum iyice...
Kimseye muhtaç değil hayat tecrübesi çok yani kolay elde edilebilir değil yani bunu iltifat olarak söyledim o yüzden basit düşünen erkekler için zor bir durum olabilir
30 yaşındaki kadına güvenilir mi? 30 a kadar onun bunun altından kalkma, her haltı ye, kendini enayinin birine pazarlamaya çalış sırf çocuk yapmak için sonunda
istediğini yer sana mı sorcak lan
Geneli kıskanıyordur yaşantını bence ondan dolayı psikolojik baskı yapıyorlar. Sanki evlilik bir marifetmiş gibi hayır geri kafalı kadınlarda zaten evlilikle lv atlamış gibi davranıyor.
Bekar olarak yaşamak çok mu iyi evli iken şikayet edenlerin çoğu nankör var çevremde hiç sıkıntıları vs yok ama aldatıyor sorun yaratıyorlar insanın biraz içinde olacak
Ben artık takmıyorum "elalem" denilen güruhu ve ne dediklerini. Kendi zihniyetleri ve lafları zerre umrumda değil. bir şey söylediklerindeyse lafımı esirgemeden cevap veriyorum 😊
Herkes boşanıyor demişsin yanlış bir yazı
Tamam oranlar arttı bende katılıyorum oranın yükselmesine
Ama yinede nikah salonları full çakılı
Herkes boşanıyor demedim. Dışarıdan mutlu görünen her gün hesabında ailem kocam filan vs yazan bir sürü arkadaşım kendi öz kardeşim de dahil olmak üzere herkes pişmanım diyor. Hani şaka diyorsun öyle bunalma diyorsun. Değil. Gerçekten değil. Çoğu çocuklar içim katlanıyor. Ayrilsam ya çocuklarımı göremezsem diyen çok. Baba evine çocukla dönmek zor diyen çok. Bunlar her gün kocacım diye paylaşım yapan kadınlar. Sen düşün gerisini.
Sen bardağın boş tarafından bakıyorsun işin zor
Demek ki sıkıntılı insanlara denk geldin ben görünüş vücut seksiylik gibi konulara göre kızları ayır kişiliğine karakterine
Nasıl yani
Böyle şeyler normal şeyler bu yüzden kimse konuşamaz yüklenemez
Aynı yaştayız kıskanıyorlardır ben senin aksine evlenmek isterdim ama fakirlik işte hayat şartları
Yok ben rahat hayatı seviyorum. Annem babam ben. Büyüklerim hatta küçüğüm de evlendi. Yeğenlerim de var. Bu bana yetiyor. Sorumluluk almaktan korkuyor olabilirim. Belki çok çok zengin olsaydım olabilirdi. Yani bazen aklımdan keşke zengin olsaydım da sperm bankasından hamile kalsaydım diyorum. Çünkü eş olmaktan ziyade kendimi çocuk sahibi olmak isterken buluyorum çoğu zaman.
Sen bilirsin tabi hayat senin ama çocuk konusunda babasız olmayı haketmez diye düşünüyorum
Zaten benimki hayal. Demek istediğim hayal ettiğim şey bile koca üstüne değil. Belkide bu ülkede evliliğe yüklenen anlam. Kadına yüklenilen sorumluluk beni korkutuyor.
Evet olabilir bence böyle mutluysan sorun yok
Gerçekten çok mutluyum bu şekilde. Hele evlenip pişman olanları gördükçe şükrediyorum. Bir de dayak yiyenleri görünce daha çok korkuyorum. Ya da dayak yok ama psikolojik şiddet var çoğunda. En iyi ihtimalle gezip tozamayanlar var
Zaten bu gezme konusu bile evlilikten soğumaya nedeni. Ben çok gezen ve kendi paramı harcamayı seven biriyim. Ama bu yaş konusu beni çok sıkmaya başladı.
Yaşa takılma ve yaş hakkında onların söylediklerini umursama hatta uzaklaş onlardan başka arkadaşlar edin
Deneyeceğim tabi ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
alakası yok erkekler her zaman genç kız 18 lik 20 lik kız ister sen yaşlanmışın ondan seni istemiyorlar
Allah yardımcın olsun yaşını anlatırken bile üşenmemişsin 🤣 seni ne kızdırdı bu kadar acaba vah O kızdıranın haline 😃
Sen bekarsın rahatsın onlar ise evli ve daha problemli bir hayatı var. Seni kıskanıp saldırıyorlar.
Bekar olupta saldıranlar da var. Bak şimdi hem yaşı küçük kizlar hem yaşı oglanlar hem de yaşı büyük koca koca adamlar bize laf söylüyor. Sankikoca aradık ama bulamadık gibi konuşuyorlar. Ya ben 2 suslensem değil erkekleri kadınların dikkatini çekiyorum. Kalkmışlar bir de hahaha 30 yaşında ama evde kalmış muhabbeti dönüyor. Ya şu yorumlarda evde kaldın diyen birinin benden büyük bir arkadaşıma evlilik için yalvar yakar olduğunu biliyorum. Gelmiş burada bana evde kaldın diye yorum yapmış. 😂😂
Çamur atıyor takma
Kız kardeşiniz eşini sevmesine rağmen neden evlilikten pişman?
Uymuyorlar birbirlerine. Kardeşim deli dolu eşi değil. Gezme tozma yok. Eğlence çok nadir. Sadece iki çocuk var onlar mutlu ediyor. Kocası da seviyor kardeşimi. Beni asıl korkutan bu. Demek ki birbirini seven iki insanın sevgisi bile yetmiyor. Kardeşim yoruldum abla diyor. Ben bu kafa yapısına alışamadım diyor.
Karakterlerin de uygun olması lazım ama o da şans. Her şeyin hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. Kardeşim ile ilgili istediğim şey birbirlerine uyum sağlamaları. Çünkü birbirlerini gerçekten seviyorlar.
Eşi çekingen olduğu için evde takılıyor olabilir. Küçük adımlarla sosyalleşmesini sağlamak lazım eğer öyleyse. Birilerinin ön ayak olması lazım. Allah yuvalarını mutlu sevgilerini daim etsin!
Çekingen değil eşi. Yaşantısı yetişme tarzı o şekilde. Bayağı da zenginler. Anne babasının lafından çıkmıyor. 4 erkek kardeşten en çok anne babasını dinleyen de bizim damat.
Kardeşimi teselli ettim. Bak yavaş yavaş sana izin veriyor. Gezmelerimize eskisi gibi karışmıyor. Biraz daha sık dişini diyorum. Yine diyor ben eşimi seviyorum ama çok bunaldım. Duzelirler diye düşünüyorum ama kardeşimin çok sabırlı olması gerekcek. Damat hemen değişecek insan değil.
İnsan ilişkileri çok zor. Her şey gönlünüzce olsun
Bence 30 yaş ve üstünde evlenmeyen bir kadın hakkında çok kötü düşünülür sebebi başka anlatırdım da sana RTÜK izin vermez.🤣🤣🤣
Elit bayanlarla görüş sitelerindeki kadınlara bak ortak özellikleri 30 yaş üstü olmaları ve 30 altında göstermeleri.. yani bazı insanlar ajanslar yardımıyla saçma sapan işler yaparak namuslarını hiçe saydılar ve paralarını erkeklere yediren bu tipler evlense ne evlenmese ne bırakalım bu işleri maalesef bir sektör oluştu ve çoğu da whatsapp ve Facebook yoluyla insanları kandırıyorlar.. işsizlik çoğalınca ülkemizde çoğu erkek bu ajanslara giriyor ve kötü bir bataklığın içine giriyorlar. Bu arada ben işsizim o tuzağa düşmedim çünkü namusumu kaybetmiş biri olarak namus kavramının önemini anladım ve artık namussuzluk yapmıyorum. Namus kavramının önemini kaybedenler tuzağa düştüler ama
Kadın kadının düşmanıdır diyorlar. Sanırım haklılar.
Kadin da erkek te aynı şekilde. 30 yaşında bekar kadın görünce neden evlenmedin sen hadi evlen hadi hadi hadi
Koca bulamadın mı
O kadar saçma sapan konuşuyorlar ki
Bence hepsi ezik 😂😂
Eziklik var bazıları boş boğaz olur vs vs. Evlensen çocuk ne zaman derler. Bizim ülkede insanlar başkalarının hayatına maydanoz olmayı seviyor
Sen evde kalmış bir kızsın. Evde kalmış olmanın psikolojisini başka nedenler bulmaya çalışarak geçiriyorsun. Belliki ne sen kimseyi sevmişsin ne de kimse seni sevmiş. 30 yaşını geçmişsin, bundan sonra işin zor.
Ne alaka olm cevremde 30u gecmis meslek sahibi pek cok kadin vardi bekar hepsi de cok guzel olgun insanlarla evlilik yapti gayette mutlular
@hadiordansalak Ancak kendini avutursun. Bir kere doğurganlık meselesi var. Bu başlı başına bir konu
Çocuk doğurabilecek misin?
Yerinde olsam bir an önce evlenmeye bakardım.
Bi kere ben 26 yasindayim kendimi avutacagim bi durum yok 30dan sonra evlenen arkadaslarimin Şu an 2 3 tane cocugu var doğurganlık meselesine değinecek olursak. 30dan sonra yapilan evlilikler daha saglikli ve oturakli oluyor cubku senin gibi mal kafalilarla uğraşmıyorlar
@hadiordansalak Sen kendin bu kafayla devam et o zaman. Yakında kafanı o duvardan bu duvara vurmaya hazır ol. Evde kalmış kız.
Aynen knk vururuz rahat ol ksksks
@hadiordansalak Tamam, zaten o gün ben yanında olmam. Rahat rahat kafanı vurabilirsin.
Ok
@hadiordansalak Kıymetli bir abim beni uyarmıştı dersin.
Bnmde yengemin biri sürekli diyor bığün de dedi evlen de düğün yapalım diye bişey demedim. Ama ben hoşlanmıyorum sanki benim yuvamı o görecek mk neyse herkesin hayatına kimse karışamaz.
Cehalet işte... 30 yaş büyük bir yaş değil, ayrıca kimse evlenmek zorunda da değil.
boş ver sen keyfine, yaşamana bak.
nefret etmiyoruz ya en azından herkes etmiyordur. bence en iyisi senin gibi olanlar eglenceli yaşamayı biliyorsunuz
Keyfıne bakıp hayatına edebıldgın kadar keyif alarak devam et etrafı çok takma en güzeli
Can sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı
Önceden takmiyordum
Ben kadın savunan kadın seven biriyim
Ama kendimden küçüklerin su iması var
Neden bu yasa kadar koca bulamadın
Ya ne ilgisi var?
Ben istemiyorum ben.
Yani sanki arıyorum da bulamıyorum gibi saçmalıyorlar
Bubeni çok sinir ediyor.
Öyle ama takıntı yaparsan pıskoljık olarak bu sefer evlılık ıstegı oluşacak sende bu yüzden düşünmemen en ıyısı ıstedıkten sonra herkes bulur ve evlenır
İstek değil de yönelim olabilir çok haklısın
İşte etkıler seni sureklı düşüne düşüne bu duruma alıştırır seni yapayımda kurtulayım hesabı
En iyisini yapmışsın bende 34 yaşındayım ama göstermiyorum hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim banada diyorlar evde kaldın diye vallahi hiç duymuyor takmıyor kafama göre takılıyorum bu zamanda evlenilmez insanoğlu sapıtıyor sonradan bekarlık iyi
Çoğu kişi boşanmak istiyor. Sana hiç derdini açan olmadı mı?
çok oldu derdini de dinledim
Ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten işi gücü olan bir insanım çok şükür rabbime açta değilim açıkta değilim yetecek kadar kazanıyorum
cidden güvenecek kimse yok
Güven konusunda bir şey diyemem
Ama ben genel olarak evlilik kurumunu istemiyorum
Ha belki avrupada olsa tamam
Ama bu ülkedeki evlilik anlayışı bana göre değil
Ben gidiyorum yakında
avrupaya
ablamın yanına
Ben tek yaşıyorum
Çok şanslısın
Bol şans diliyorum
saol
Günümüzde ki evlilikleri gördükçe bende bu yüzden temkinliyim
25 yaşından sonra ki kızları unutun... üstlerinden 1000 tane adam geçiyor minimum... FB gelirse gelir işine evlenmek istiyen karı 25 den önce zaaateen evlenir...
Selamlar ben evliyim. Ve kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadınım ama inan o kadar zor ki ev, iş sorumluluk ağır yani seni kıskanmaları çok normal en iyisini sen yapmışsın bence.
Ev işinin erkeği kadını olmaz. Kadın çalışmasa bile eşi en azından elinden geleni yapmalı. Tembellik bizde örf adet olmuş. Size tavsiyem, benim annemin yaptığını yapın, erkek çocuklarınız dahil ev işlerini öğretin. Zamanı gelip te eveden ayrıldıklarında hem zorluk çekmezler, evlendiklerinde de eşlerini daha iyi desteklerler.
Mantıklı bir davranış, evlilik çok gerekli bir şey değil kendinle mutlusun sonuçta
Ben de 30 yiyim boşandım çocuklarım var dullardan daha çok korkuyorlar merak etme
Haklısın gerçekten ayrıldım diyince uzak duruyorlar
Dursunlar samimi ve iyi niyetli insanları daha iyi seçiyorsun bir bacağın kırıksa yolunu daha iyi buluyorsun ama dört dörtlük sen her türlü insan seni beğeniyor yanına geliyor hangi birini seçebilirsin hangisinin iyi olduğunu asla seçemezsin veya kimin merhametli olduğunu seçemezsin ama bir çocuğun varsa varsa merhametli bir insansın sana iyi davrandığını çok iyi görebiliyorsun
Evet haklısın gerçekten çünkü iyi merhametli bir insan her türlü sever sahip çıkar onunda evlatları olur evlenince zaten kişi kendini belli ediyor
Evet
İnsan gerçekten sevildiğini sevdiğini hissettiği an evlenmeli yaş sadece rakamdır
Çok ego yapmışsın abim 😅 Tamam sensin. En güzel sensin
Bence Kızlar Soruyor sana göre değil. Bu konunun muhatabı Twitter.
Isteyen istedigi yasta evlenir ya evde kalma muhabbetini cahil kesim yapıyor onlari da cok takmamak lazim gunumuzde evlenmek bir seçenek sadece kimse evde kalmaz isteyen istedigi zaman evlenir
Ben de yakında 30 yaşıma gireceğim
Kocam degil, sevgilim dahi olmadı. Koca seyit oldum çıktım. Zaman zaman dezavantajı olsa da gönlüne göre, mahalle baskısıyla değil, kendi secimlerinle ilerlemek herkese nasip olmayacak bir duygu
En sevdiğim yaslarimda yine 30 a yaklaşırken..
Siz kimsiniz abi sizden niye korkalım :D Fazla anlam yüklemeyin kendinize
Hayat senin hayatın gerisinden kime ne. Yaşa ye iç gez eğlen takıl. Gerisin...😅
Korkmam neden korkayım... 30 yaşındayım. 1 yaş için olumsuz bakmam.
Evde kaldın hayırlı olsun...30 üstü kadınlar arıza oluyor genelde ugrasılmaya degmez
Bebeğim çok ateşli garısin ama çok ve boş konuşuyorsun 😜
Bazen rakamlar sadece bi semboldür bakma sen bana bile diyorlar kocadın djdjdj
Ablam da seninle aynı durumda
İkinizi çok iyi anlıyorum
Ben korkmuyorum hatta bana acayip çekici geliyorlar
Erkekler neden nefret etsin çevremde sızın yaşınızda bekar var ama nefret etmiyoruz
Kadınlardan hep korkuyorlar zaten
Yorumun alnı olsada öpsem
Ama öyle gerçekten
Gözü açık olur genel de bu yüzden erkekler cesaret edemez
Kadınlar genelde saldırıyor. Sen galiba sorunun devamını okumadın.
Okudum zaten Türkiye de kadın kadının düşmanıdır
Kesinlikle her geçen gün bunu daha çok görüyorum
Kıskanç ve hassetli bir milletiz maalesef
Kendimden küçük kizlar için bahtı açık olsun diye güzel dileklerde bulunuyorum. Karşılığında hep bir kıskançlık görüyorum.
Hatta yukarıda belirttiğim küçük damat adayları dedim ya. Komşumuzun kızı benden küçük ona görücü pek gelmiyor. Annesi gelip bana laf sokuyor evde kaldın gibi imana bulunuyor.
Ben Türk insanından şunu öğrendim sen suyun üstünde yürü zaten yüzmeyi bilmez derler
Kıskançlık akıyor resmen hepsinden
Haklısın maalesef öyle
her evli adam gelmiş evlenip bnapıcan diye takılıyor bende sen ne diye evlendin o zaman diyorum. sacma sapan laflar. 18 yaşında zaten erken bi yaş
Bekârlarda evliliği rio karnavalı sanıyor bence evlilik insan doğasına aykırı bir eylem siz oturun oturduğunuz yerde 😃
Türkiye'de yaşıyorsun, ne bekliyorsun ki insanlardan?
Yurt dışına adam akıllı bi ülkeye git böyle insanlar olmaz zaten
yorumlara baktım hiç kötü yorum göremedim kim saldırıyo abla herkes seni desteklemiş?
Hakaret edenler vardı sildim onları
Belli bir sayıda soru soran kişi yorum silebiliyor
Yavrum seks yapamadıktan sonra Seksi olsan ne faydası var
Konuyu carpitmayin. Sorum şu. Bir sürü koca adaylarını geri çeviriyorum. Yaşım 31. Benim gibi 30 geçip evlenmek istemeyenler var. Biz kendi irademizle istemiyoruz. Neden bize koca bulamadık gibi davranıyorsunuz?
Bulamamışsın
Sonucu değerlendir
Var mı yok🤣
Seks soruna cevap vermedim diye delirdin dimi delirmeye devam et
😃
Akıl hastanesi yakın delirirsem orada yatarım, 2 mizde senin korktuğun için evlenemediğini biliyoruz
Ben 38 yaşında aynı kafadayım😎 evleneceksem önce arkadaşım olacak o kişi
Çok doğru dedin. Aynı kafa olması şart. Arkadaş gibi olacak ki aynı şeylere gülesin. Bu konuyu anlayan yok. Bir evlilikte 1 cinsellik 2 arkadaşlık çok önemli
Aşk bir zaman sonra bitiyor
Bu ikisi yoksa o evlilik biter
E arkadaşlık genelde kafa yapısı aynı olursa ortaya çıkıyor
Kimisi arkadaşlık deyince bile anlamıyor konuyu
Fazlasıyla katılıyorum arkadaş olabilmek çok önemli ben en çok ona bakıyorum bu kişi benim arkadaşım olabilecek mi. Daha olabilecek çıkmadı 🤷
Kimin ne dediğine bu kadar önemseme, boş ver gitsin. Sen böyle mutluysan ne güzel
Mutluyum ama hep bozuyorlar
Anlıyorum seni, bozmaya çalışan çok olacak ama umursama sen. Dertleşmek istersen dinlerim her zaman
ne çok salladın kendin hakkında. aslında yalnızlığın ta kendisisin.
Tam yaşıma göresin. Neslimiz tükendi valla. Kendi yaşlarımda birini bulmak istiyorum ama çok zor
Onu hep erkekler yapıyor ya kendilerine sorsan onlarda evlilikten köşe bucak kaçıyor ama sanki hep değerleri artıyormuş gibi davranıyorlar mal mal triplere giriyorlar işte iş olsun.
Kim korkuyormuş kim Hadi söyle bu arada kendini beğenip kendini sevmen takdire şayan bir davranış
Allah affetsin geçmişleri karışık diye düşünülüyor ama herkesi aynı kefeye koymak yanlış
Çok fazla bir haltlar yiyipte yalan söylediklerini düşünüyorlar çünkü ve düşünmeleri normal