• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

30 yaşında bekar kadınlardan neden korkuyorlar? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
89
Yapay Zekaya Sor
30 yaşında bekar kadınlardan neden korkuyorlar?
Selülit Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

69

Cevap

116

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • winteryawa
    winteryawa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Yahu boş ver onları beyni basit düşüncede cehalet akıyor resmen onlardan … en güzel yaşlar 30 lar.. tercih meselesi mutluyuz

2
    0 Yorumla
  • nehirolabilir
    nehirolabilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

30 da öyle yaşlı falan da değil yani, ben de anlamıyorum bu tipleri niye korkuyorlar diye

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında sorum şu uzun kısımda belirttim. Neden 30lu yaşlarda olan kadınlara koca bulamadınız gibi davranıyorsunuz? Ben o kadar çok kişiyi geri çeviriyorum ki. Yemin ederim beğenen olmasın diye süslenmiyorum artık. Ama herkes laf lafı açıyor ediyor ve bir bakıyorum sanki koca bulamıyoruz gibi konuşmaya başlıyor. Ben belki evlenmek istemiyorum. Belki aşık olmayı bekliyorum. Bu ihtimal neden düşünülmüyor? Dikkat edersen yorumlarda bile saldıran var. Halbuki ben kimseye hakaret etmedim. 18 yaşındayım desem sorun yok. Durduk yere yaş üstünden saldırı var. Neden korkuyorsunuz derken bunu kastediyorum. Sırf yaşı büyük bekar diye neden bu saldırı?

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      +1 yıl

Evliliği zorunluluk olarak gören s. laklar oldukları için öyle, bak zaten insanları geri çeviriyorum demişsin demek giderin de var. Onlar evliliği tercih değil yapılması gereken bir şey olarak görüyorlar sen de o kuyruğa karıl istiyorlar. Bak ne güzel kendi kararlarıno verebiliyosun ve gencken hayatın tadını alamadan evlenmemissin cok iyi. Hayatına bak, tebrik ederim seni ve hala giderin olduğu için kıskanma olasıkları yüksek çünkü kendileri olsa kimse yüzlerine bakmaz :)

Yorumla
  • highhopes24
    highhopes24 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Allah nasip etmemiş evlenememişsiniz yok sizi kıskanıyorlar bilmem ne gibi düşüncelerinizi yazarak kendinize güldürüyorsunuz. Ben de 30 yaşındayım ve bekarım. Evlenmeyi uzun süre düşünmedim kimseyi çekemem diye şu an düşünüyorum. Ama yok evlenmiş olanlar beni kıskanıyor da diyemem. Bu kadar zavallılığa gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • king4775
    king4775 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 52%
    +1 yıl

Haklısın belli yörelerde burada ki yaşın önemi genel anlamda insan ilerleyen yıllarda birine ait olmak sevilmek cinsel duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için evliliğe insanın gözüne hoş geliyor

0
    0 Yorumla
  • Svbdl
    Svbdl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Hayat senin hayatın, cok zirvaliyorlarsa çık git evden. Hayatina bak kira ev iş güç misal misal

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zirvalayan annem değil babam değil. Ailem bana karışmıyor. Zaten onlar yalvar yakar olduğu için geldim. İşimi değiştirdim. Ne diye gidicem?
      Ailem yeter ki yanımızda dur diyor
      Ben neden gidiyorum anlamadım?

Yorumla
    • Svbdl
      Svbdl
      +1 yıl

Öyle demek istemedim. Karisiyorlarsa dedim. Anan. Baban değilse sana shaip cikiyorlarsa milletin agzi cuval degilki buzesin sktr rt gec

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sahip çıkıyorlar çok şükür. Annem de ister yuva kurayım. Ama ailem biliyor sevmediğim biriyle yapamam. Annemin en favori adayı komşu var. 4 yıldır istiyorlar ben hayır diyorum. Erkek çok mu çirkin hayır. Çoğu kız teklif ediyor. Huyu suyu çok güzel. Ama benim çocukluk arkadaşım o gözle bakamıyorum. Diğer goruculer korkarak geliyor. Annem diyor kızım istemiyor napim. İstemiyorum İstemiyorum. Hem aşık değilim. Hem de kimseye hizmetçi olmak istemiyorum. Yalandan mutlu gibi yapmak istemiyorum
      Ama laflardan bıktım. Dün saçımı başımı boyadım ettim pişman oldum. Dedim keşke paspal olsaydım. Bu şekilde ya beğenen olcak ya da evlilik soran olcak. Bayram günü pis giyincem. Birazdan kurban kescez. Akşama kadar kötü giyincem karar verdim.

Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Bende 35 yaşında müzmin bekar erkeğim benim çevremdeki ewlilerin çoğuda hallerinden hiç memnun değil açıkçası bende ewlilik olayından soğudum iyice...

0
    0 Yorumla
  • samsunlu321
    samsunlu321 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kimseye muhtaç değil hayat tecrübesi çok yani kolay elde edilebilir değil yani bunu iltifat olarak söyledim o yüzden basit düşünen erkekler için zor bir durum olabilir

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

30 yaşındaki kadına güvenilir mi? 30 a kadar onun bunun altından kalkma, her haltı ye, kendini enayinin birine pazarlamaya çalış sırf çocuk yapmak için sonunda

0
    1 Yorumla
    • DoğayıYokEdenİnsan
      DoğayıYokEdenİnsan
      +1 yıl

istediğini yer sana mı sorcak lan

Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.

Geneli kıskanıyordur yaşantını bence ondan dolayı psikolojik baskı yapıyorlar. Sanki evlilik bir marifetmiş gibi hayır geri kafalı kadınlarda zaten evlilikle lv atlamış gibi davranıyor.

0
    0 Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Bekar olarak yaşamak çok mu iyi evli iken şikayet edenlerin çoğu nankör var çevremde hiç sıkıntıları vs yok ama aldatıyor sorun yaratıyorlar insanın biraz içinde olacak

0
    0 Yorumla
  • Hicraney
    Hicraney Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.

Ben artık takmıyorum "elalem" denilen güruhu ve ne dediklerini. Kendi zihniyetleri ve lafları zerre umrumda değil. bir şey söylediklerindeyse lafımı esirgemeden cevap veriyorum 😊

0
    0 Yorumla
  • Hsyn58
    Hsyn58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes boşanıyor demişsin yanlış bir yazı
    Tamam oranlar arttı bende katılıyorum oranın yükselmesine
    Ama yinede nikah salonları full çakılı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes boşanıyor demedim. Dışarıdan mutlu görünen her gün hesabında ailem kocam filan vs yazan bir sürü arkadaşım kendi öz kardeşim de dahil olmak üzere herkes pişmanım diyor. Hani şaka diyorsun öyle bunalma diyorsun. Değil. Gerçekten değil. Çoğu çocuklar içim katlanıyor. Ayrilsam ya çocuklarımı göremezsem diyen çok. Baba evine çocukla dönmek zor diyen çok. Bunlar her gün kocacım diye paylaşım yapan kadınlar. Sen düşün gerisini.

Yorumla
    • Hsyn58
      Hsyn58
      +1 yıl

Sen bardağın boş tarafından bakıyorsun işin zor

Yorumla
  • Both_Angel_and_Devil
    Both_Angel_and_Devil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.

Demek ki sıkıntılı insanlara denk geldin ben görünüş vücut seksiylik gibi konulara göre kızları ayır kişiliğine karakterine

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Both_Angel_and_Devil
      Both_Angel_and_Devil
      +1 yıl

Böyle şeyler normal şeyler bu yüzden kimse konuşamaz yüklenemez

Yorumla
  • Selman32
    Selman32 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Aynı yaştayız kıskanıyorlardır ben senin aksine evlenmek isterdim ama fakirlik işte hayat şartları

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ben rahat hayatı seviyorum. Annem babam ben. Büyüklerim hatta küçüğüm de evlendi. Yeğenlerim de var. Bu bana yetiyor. Sorumluluk almaktan korkuyor olabilirim. Belki çok çok zengin olsaydım olabilirdi. Yani bazen aklımdan keşke zengin olsaydım da sperm bankasından hamile kalsaydım diyorum. Çünkü eş olmaktan ziyade kendimi çocuk sahibi olmak isterken buluyorum çoğu zaman.

Yorumla
    • Selman32
      Selman32
      +1 yıl

Sen bilirsin tabi hayat senin ama çocuk konusunda babasız olmayı haketmez diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten benimki hayal. Demek istediğim hayal ettiğim şey bile koca üstüne değil. Belkide bu ülkede evliliğe yüklenen anlam. Kadına yüklenilen sorumluluk beni korkutuyor.

Yorumla
    • Selman32
      Selman32
      +1 yıl

Evet olabilir bence böyle mutluysan sorun yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten çok mutluyum bu şekilde. Hele evlenip pişman olanları gördükçe şükrediyorum. Bir de dayak yiyenleri görünce daha çok korkuyorum. Ya da dayak yok ama psikolojik şiddet var çoğunda. En iyi ihtimalle gezip tozamayanlar var
      Zaten bu gezme konusu bile evlilikten soğumaya nedeni. Ben çok gezen ve kendi paramı harcamayı seven biriyim. Ama bu yaş konusu beni çok sıkmaya başladı.

Yorumla
    • Selman32
      Selman32
      +1 yıl

Yaşa takılma ve yaş hakkında onların söylediklerini umursama hatta uzaklaş onlardan başka arkadaşlar edin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deneyeceğim tabi ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum

Yorumla
  • ruhhastası50
    ruhhastası50 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

alakası yok erkekler her zaman genç kız 18 lik 20 lik kız ister sen yaşlanmışın ondan seni istemiyorlar

0
    0 Yorumla
  • gold_face
    gold_face Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Allah yardımcın olsun yaşını anlatırken bile üşenmemişsin 🤣 seni ne kızdırdı bu kadar acaba vah O kızdıranın haline 😃

0
    0 Yorumla
  • Jersey
    Jersey Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Sen bekarsın rahatsın onlar ise evli ve daha problemli bir hayatı var. Seni kıskanıp saldırıyorlar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bekar olupta saldıranlar da var. Bak şimdi hem yaşı küçük kizlar hem yaşı oglanlar hem de yaşı büyük koca koca adamlar bize laf söylüyor. Sankikoca aradık ama bulamadık gibi konuşuyorlar. Ya ben 2 suslensem değil erkekleri kadınların dikkatini çekiyorum. Kalkmışlar bir de hahaha 30 yaşında ama evde kalmış muhabbeti dönüyor. Ya şu yorumlarda evde kaldın diyen birinin benden büyük bir arkadaşıma evlilik için yalvar yakar olduğunu biliyorum. Gelmiş burada bana evde kaldın diye yorum yapmış. 😂😂

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      +1 yıl

Çamur atıyor takma

Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.

Kız kardeşiniz eşini sevmesine rağmen neden evlilikten pişman?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uymuyorlar birbirlerine. Kardeşim deli dolu eşi değil. Gezme tozma yok. Eğlence çok nadir. Sadece iki çocuk var onlar mutlu ediyor. Kocası da seviyor kardeşimi. Beni asıl korkutan bu. Demek ki birbirini seven iki insanın sevgisi bile yetmiyor. Kardeşim yoruldum abla diyor. Ben bu kafa yapısına alışamadım diyor.

Yorumla
    • liber_tango
      liber_tango
      +1 yıl

Karakterlerin de uygun olması lazım ama o da şans. Her şeyin hayırlısı olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim. Kardeşim ile ilgili istediğim şey birbirlerine uyum sağlamaları. Çünkü birbirlerini gerçekten seviyorlar.

Yorumla
    • liber_tango
      liber_tango
      +1 yıl

Eşi çekingen olduğu için evde takılıyor olabilir. Küçük adımlarla sosyalleşmesini sağlamak lazım eğer öyleyse. Birilerinin ön ayak olması lazım. Allah yuvalarını mutlu sevgilerini daim etsin!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çekingen değil eşi. Yaşantısı yetişme tarzı o şekilde. Bayağı da zenginler. Anne babasının lafından çıkmıyor. 4 erkek kardeşten en çok anne babasını dinleyen de bizim damat.
      Kardeşimi teselli ettim. Bak yavaş yavaş sana izin veriyor. Gezmelerimize eskisi gibi karışmıyor. Biraz daha sık dişini diyorum. Yine diyor ben eşimi seviyorum ama çok bunaldım. Duzelirler diye düşünüyorum ama kardeşimin çok sabırlı olması gerekcek. Damat hemen değişecek insan değil.

Yorumla
    • liber_tango
      liber_tango
      +1 yıl

İnsan ilişkileri çok zor. Her şey gönlünüzce olsun

Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

Bence 30 yaş ve üstünde evlenmeyen bir kadın hakkında çok kötü düşünülür sebebi başka anlatırdım da sana RTÜK izin vermez.🤣🤣🤣

0
    1 Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Elit bayanlarla görüş sitelerindeki kadınlara bak ortak özellikleri 30 yaş üstü olmaları ve 30 altında göstermeleri.. yani bazı insanlar ajanslar yardımıyla saçma sapan işler yaparak namuslarını hiçe saydılar ve paralarını erkeklere yediren bu tipler evlense ne evlenmese ne bırakalım bu işleri maalesef bir sektör oluştu ve çoğu da whatsapp ve Facebook yoluyla insanları kandırıyorlar.. işsizlik çoğalınca ülkemizde çoğu erkek bu ajanslara giriyor ve kötü bir bataklığın içine giriyorlar. Bu arada ben işsizim o tuzağa düşmedim çünkü namusumu kaybetmiş biri olarak namus kavramının önemini anladım ve artık namussuzluk yapmıyorum. Namus kavramının önemini kaybedenler tuzağa düştüler ama

Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadın kadının düşmanıdır diyorlar. Sanırım haklılar.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadin da erkek te aynı şekilde. 30 yaşında bekar kadın görünce neden evlenmedin sen hadi evlen hadi hadi hadi
      Koca bulamadın mı
      O kadar saçma sapan konuşuyorlar ki
      Bence hepsi ezik 😂😂

Yorumla
    • Kuşadali88
      Kuşadali88
      +1 yıl

Eziklik var bazıları boş boğaz olur vs vs. Evlensen çocuk ne zaman derler. Bizim ülkede insanlar başkalarının hayatına maydanoz olmayı seviyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen evde kalmış bir kızsın. Evde kalmış olmanın psikolojisini başka nedenler bulmaya çalışarak geçiriyorsun. Belliki ne sen kimseyi sevmişsin ne de kimse seni sevmiş. 30 yaşını geçmişsin, bundan sonra işin zor.

0
    10 Yorumla
    • hadiordansalak
      hadiordansalak
      +1 yıl

Ne alaka olm cevremde 30u gecmis meslek sahibi pek cok kadin vardi bekar hepsi de cok guzel olgun insanlarla evlilik yapti gayette mutlular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hadiordansalak Ancak kendini avutursun. Bir kere doğurganlık meselesi var. Bu başlı başına bir konu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuk doğurabilecek misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yerinde olsam bir an önce evlenmeye bakardım.

Yorumla
    • hadiordansalak
      hadiordansalak
      +1 yıl

Bi kere ben 26 yasindayim kendimi avutacagim bi durum yok 30dan sonra evlenen arkadaslarimin Şu an 2 3 tane cocugu var doğurganlık meselesine değinecek olursak. 30dan sonra yapilan evlilikler daha saglikli ve oturakli oluyor cubku senin gibi mal kafalilarla uğraşmıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hadiordansalak Sen kendin bu kafayla devam et o zaman. Yakında kafanı o duvardan bu duvara vurmaya hazır ol. Evde kalmış kız.

Yorumla
    • hadiordansalak
      hadiordansalak
      +1 yıl

Aynen knk vururuz rahat ol ksksks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hadiordansalak Tamam, zaten o gün ben yanında olmam. Rahat rahat kafanı vurabilirsin.

Yorumla
    • hadiordansalak
      hadiordansalak
      +1 yıl

Ok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hadiordansalak Kıymetli bir abim beni uyarmıştı dersin.

Yorumla
  • Hayanasınıya
    Hayanasınıya Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.

Bnmde yengemin biri sürekli diyor bığün de dedi evlen de düğün yapalım diye bişey demedim. Ama ben hoşlanmıyorum sanki benim yuvamı o görecek mk neyse herkesin hayatına kimse karışamaz.

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.

Cehalet işte... 30 yaş büyük bir yaş değil, ayrıca kimse evlenmek zorunda da değil.

boş ver sen keyfine, yaşamana bak.

0
    0 Yorumla
  • sohpetmuhabbett
    sohpetmuhabbett Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

nefret etmiyoruz ya en azından herkes etmiyordur. bence en iyisi senin gibi olanlar eglenceli yaşamayı biliyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • hakan332210
    hakan332210 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Keyfıne bakıp hayatına edebıldgın kadar keyif alarak devam et etrafı çok takma en güzeli

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Can sıkıcı boyutlara ulaşmaya başladı
      Önceden takmiyordum
      Ben kadın savunan kadın seven biriyim
      Ama kendimden küçüklerin su iması var
      Neden bu yasa kadar koca bulamadın
      Ya ne ilgisi var?
      Ben istemiyorum ben.
      Yani sanki arıyorum da bulamıyorum gibi saçmalıyorlar
      Bubeni çok sinir ediyor.

Yorumla
    • hakan332210
      hakan332210
      +1 yıl

Öyle ama takıntı yaparsan pıskoljık olarak bu sefer evlılık ıstegı oluşacak sende bu yüzden düşünmemen en ıyısı ıstedıkten sonra herkes bulur ve evlenır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek değil de yönelim olabilir çok haklısın

Yorumla
    • hakan332210
      hakan332210
      +1 yıl

İşte etkıler seni sureklı düşüne düşüne bu duruma alıştırır seni yapayımda kurtulayım hesabı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

En iyisini yapmışsın bende 34 yaşındayım ama göstermiyorum hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim banada diyorlar evde kaldın diye vallahi hiç duymuyor takmıyor kafama göre takılıyorum bu zamanda evlenilmez insanoğlu sapıtıyor sonradan bekarlık iyi

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoğu kişi boşanmak istiyor. Sana hiç derdini açan olmadı mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok oldu derdini de dinledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten işi gücü olan bir insanım çok şükür rabbime açta değilim açıkta değilim yetecek kadar kazanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

cidden güvenecek kimse yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güven konusunda bir şey diyemem
      Ama ben genel olarak evlilik kurumunu istemiyorum
      Ha belki avrupada olsa tamam
      Ama bu ülkedeki evlilik anlayışı bana göre değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben gidiyorum yakında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

avrupaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ablamın yanına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben tek yaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok şanslısın
      Bol şans diliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Günümüzde ki evlilikleri gördükçe bende bu yüzden temkinliyim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

25 yaşından sonra ki kızları unutun... üstlerinden 1000 tane adam geçiyor minimum... FB gelirse gelir işine evlenmek istiyen karı 25 den önce zaaateen evlenir...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Selamlar ben evliyim. Ve kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadınım ama inan o kadar zor ki ev, iş sorumluluk ağır yani seni kıskanmaları çok normal en iyisini sen yapmışsın bence.

1
    1 Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      +1 yıl

Ev işinin erkeği kadını olmaz. Kadın çalışmasa bile eşi en azından elinden geleni yapmalı. Tembellik bizde örf adet olmuş. Size tavsiyem, benim annemin yaptığını yapın, erkek çocuklarınız dahil ev işlerini öğretin. Zamanı gelip te eveden ayrıldıklarında hem zorluk çekmezler, evlendiklerinde de eşlerini daha iyi desteklerler.

Yorumla
  • Haliçkızı
    Haliçkızı Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Mantıklı bir davranış, evlilik çok gerekli bir şey değil kendinle mutlusun sonuçta

1
    0 Yorumla
  • mowaxist
    mowaxist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Ben de 30 yiyim boşandım çocuklarım var dullardan daha çok korkuyorlar merak etme

1
    4 Yorumla
    • kendinsorr1
      kendinsorr1
      +1 yıl

Haklısın gerçekten ayrıldım diyince uzak duruyorlar

Yorumla
    • mowaxist
      mowaxist
      +1 yıl

Dursunlar samimi ve iyi niyetli insanları daha iyi seçiyorsun bir bacağın kırıksa yolunu daha iyi buluyorsun ama dört dörtlük sen her türlü insan seni beğeniyor yanına geliyor hangi birini seçebilirsin hangisinin iyi olduğunu asla seçemezsin veya kimin merhametli olduğunu seçemezsin ama bir çocuğun varsa varsa merhametli bir insansın sana iyi davrandığını çok iyi görebiliyorsun

Yorumla
    • kendinsorr1
      kendinsorr1
      +1 yıl

Evet haklısın gerçekten çünkü iyi merhametli bir insan her türlü sever sahip çıkar onunda evlatları olur evlenince zaten kişi kendini belli ediyor

Yorumla
    • mowaxist
      mowaxist
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • nergisdsf
    nergisdsf Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı.

İnsan gerçekten sevildiğini sevdiğini hissettiği an evlenmeli yaş sadece rakamdır

0
    0 Yorumla
  • Sesindekuşlaryaşıyor
    Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Çok ego yapmışsın abim 😅 Tamam sensin. En güzel sensin

0
    0 Yorumla
  • initio
    initio Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.

Bence Kızlar Soruyor sana göre değil. Bu konunun muhatabı Twitter.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Isteyen istedigi yasta evlenir ya evde kalma muhabbetini cahil kesim yapıyor onlari da cok takmamak lazim gunumuzde evlenmek bir seçenek sadece kimse evde kalmaz isteyen istedigi zaman evlenir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben de yakında 30 yaşıma gireceğim

Kocam degil, sevgilim dahi olmadı. Koca seyit oldum çıktım. Zaman zaman dezavantajı olsa da gönlüne göre, mahalle baskısıyla değil, kendi secimlerinle ilerlemek herkese nasip olmayacak bir duygu

En sevdiğim yaslarimda yine 30 a yaklaşırken..

0
    0 Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Siz kimsiniz abi sizden niye korkalım :D Fazla anlam yüklemeyin kendinize

0
    0 Yorumla
  • zarifbiradam
    zarifbiradam Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hayat senin hayatın gerisinden kime ne. Yaşa ye iç gez eğlen takıl. Gerisin...😅

0
    0 Yorumla
  • Pistol2
    Pistol2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 78%
    +1 yıl

Korkmam neden korkayım... 30 yaşındayım. 1 yaş için olumsuz bakmam.

0
    0 Yorumla
  • Gülgibierkek
    Gülgibierkek Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Evde kaldın hayırlı olsun...30 üstü kadınlar arıza oluyor genelde ugrasılmaya degmez

0
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Bebeğim çok ateşli garısin ama çok ve boş konuşuyorsun 😜

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bazen rakamlar sadece bi semboldür bakma sen bana bile diyorlar kocadın djdjdj

0
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.

Ablam da seninle aynı durumda
    İkinizi çok iyi anlıyorum

0
    0 Yorumla
  • Blacksnake3513
    Blacksnake3513 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Ben korkmuyorum hatta bana acayip çekici geliyorlar

0
    0 Yorumla
  • bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.

Erkekler neden nefret etsin çevremde sızın yaşınızda bekar var ama nefret etmiyoruz

0
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlardan hep korkuyorlar zaten

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumun alnı olsada öpsem

Yorumla
    • özgürruhlu55
      özgürruhlu55
      +1 yıl

Ama öyle gerçekten

Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Gözü açık olur genel de bu yüzden erkekler cesaret edemez

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlar genelde saldırıyor. Sen galiba sorunun devamını okumadın.

Yorumla
    • Asknedencanyakar_
      Asknedencanyakar_
      +1 yıl

Okudum zaten Türkiye de kadın kadının düşmanıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle her geçen gün bunu daha çok görüyorum

Yorumla
    • Asknedencanyakar_
      Asknedencanyakar_
      +1 yıl

Kıskanç ve hassetli bir milletiz maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendimden küçük kizlar için bahtı açık olsun diye güzel dileklerde bulunuyorum. Karşılığında hep bir kıskançlık görüyorum.
      Hatta yukarıda belirttiğim küçük damat adayları dedim ya. Komşumuzun kızı benden küçük ona görücü pek gelmiyor. Annesi gelip bana laf sokuyor evde kaldın gibi imana bulunuyor.

Yorumla
    • Asknedencanyakar_
      Asknedencanyakar_
      +1 yıl

Ben Türk insanından şunu öğrendim sen suyun üstünde yürü zaten yüzmeyi bilmez derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıskançlık akıyor resmen hepsinden

Yorumla
    • Asknedencanyakar_
      Asknedencanyakar_
      +1 yıl

Haklısın maalesef öyle

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.

her evli adam gelmiş evlenip bnapıcan diye takılıyor bende sen ne diye evlendin o zaman diyorum. sacma sapan laflar. 18 yaşında zaten erken bi yaş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bekârlarda evliliği rio karnavalı sanıyor bence evlilik insan doğasına aykırı bir eylem siz oturun oturduğunuz yerde 😃

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Türkiye'de yaşıyorsun, ne bekliyorsun ki insanlardan?
    Yurt dışına adam akıllı bi ülkeye git böyle insanlar olmaz zaten

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yorumlara baktım hiç kötü yorum göremedim kim saldırıyo abla herkes seni desteklemiş?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hakaret edenler vardı sildim onları
      Belli bir sayıda soru soran kişi yorum silebiliyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yavrum seks yapamadıktan sonra Seksi olsan ne faydası var

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuyu carpitmayin. Sorum şu. Bir sürü koca adaylarını geri çeviriyorum. Yaşım 31. Benim gibi 30 geçip evlenmek istemeyenler var. Biz kendi irademizle istemiyoruz. Neden bize koca bulamadık gibi davranıyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bulamamışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonucu değerlendir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Var mı yok🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seks soruna cevap vermedim diye delirdin dimi delirmeye devam et
      😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Akıl hastanesi yakın delirirsem orada yatarım, 2 mizde senin korktuğun için evlenemediğini biliyoruz

Yorumla
  • Yalnız-mühendiss
    Yalnız-mühendiss Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Ben 38 yaşında aynı kafadayım😎 evleneceksem önce arkadaşım olacak o kişi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok doğru dedin. Aynı kafa olması şart. Arkadaş gibi olacak ki aynı şeylere gülesin. Bu konuyu anlayan yok. Bir evlilikte 1 cinsellik 2 arkadaşlık çok önemli
      Aşk bir zaman sonra bitiyor
      Bu ikisi yoksa o evlilik biter
      E arkadaşlık genelde kafa yapısı aynı olursa ortaya çıkıyor
      Kimisi arkadaşlık deyince bile anlamıyor konuyu

Yorumla
    • Yalnız-mühendiss
      Yalnız-mühendiss
      +1 yıl

Fazlasıyla katılıyorum arkadaş olabilmek çok önemli ben en çok ona bakıyorum bu kişi benim arkadaşım olabilecek mi. Daha olabilecek çıkmadı 🤷

Yorumla
  • falcaata47
    falcaata47 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Kimin ne dediğine bu kadar önemseme, boş ver gitsin. Sen böyle mutluysan ne güzel

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutluyum ama hep bozuyorlar

Yorumla
    • falcaata47
      falcaata47
      +1 yıl

Anlıyorum seni, bozmaya çalışan çok olacak ama umursama sen. Dertleşmek istersen dinlerim her zaman

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ne çok salladın kendin hakkında. aslında yalnızlığın ta kendisisin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tam yaşıma göresin. Neslimiz tükendi valla. Kendi yaşlarımda birini bulmak istiyorum ama çok zor

0
    0 Yorumla
  • DoğayıYokEdenİnsan
    DoğayıYokEdenİnsan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Onu hep erkekler yapıyor ya kendilerine sorsan onlarda evlilikten köşe bucak kaçıyor ama sanki hep değerleri artıyormuş gibi davranıyorlar mal mal triplere giriyorlar işte iş olsun.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kim korkuyormuş kim Hadi söyle bu arada kendini beğenip kendini sevmen takdire şayan bir davranış

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Allah affetsin geçmişleri karışık diye düşünülüyor ama herkesi aynı kefeye koymak yanlış

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok fazla bir haltlar yiyipte yalan söylediklerini düşünüyorlar çünkü ve düşünmeleri normal

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 30 yaşında bekar kadınlardan neden korkuyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekleri 30'lu yaşlardaki kadınlar niye korkutuyor? 291 cevap verildi
Neden 30 yaş üstü bekar kadınlar bu kadar kuduruk? 12 cevap verildi
35-40 yaşını geçmiş bekar/dul kadınlara yönelik nefretin sebebi nedir? 12 cevap verildi
Kadınlar neden 30 yaşından sonra beğenilmiyor? 130 cevap verildi
30 lu yaşlardaki kadınlar sevilmiyor mu farklı gözle mi bakılıyor bekar olanlar için söylüyorum? 24 cevap verildi
30 yaşında bekar kalmış kadın neden çok var? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨