30 yaşında bekar kadınlardan neden korkuyorlar?

Ben 31 yaşındayım 32ye doğru yol aldım. Kendimi çok seviyorum kendime aşığım. Gayet güzel biriyim. Uzun boylu olmama rağmen hep küçük gösterdim. Çünkü selülit kırışıklık boyunda çizgi sarkma filan genetik olarak hiç olmadı.
Bana görücü haber yollamalari yine arttı. Bu haberler arasında yaşı ufaklar da var. Yaşımı bilen aileler ve damat adayları da var.
Şimdi bunu özellikle belirtiyorum.
Şimdi bu kadar ilgi alakaya rağmen özellikle kendimden küçük kizlar bana laf yetiştirmeyince ya da yengem var bir tane o sürekli evlilik ve yaş üstünden beni vurmaya çalışıyor. Yani burada amaç nedir?
Bakın kız kardeşim ve ben birbirimizi çok severiz. Kendisi 18 yaşında severek evlendi. Şimdi 2 çocuğu var. Eşini de seviyor. Abla keşke evlenmeseydim çok pişmanım diyor. Bu sadece bir örnek. Daha kimlerden kimlerden duydum bunu.
Yani herkes evlilikte pişman. Ama benim gibi bekar olan kadınlardan da acayip nefret ediliyor.
Sanki biz koca arıyoruz da bulamıyoruz gibi
Ya var evlilik istemiyorum ben. Neden bu kadar saçma şekilde saldırıyorsunuz? Eminim burada da var kişiler.
Neden 30u geçen kadınlara sanki koca bulamadı gibi davranıyorsunuz?
İstemiyoruz ya? Gayette güzel ve seksiyim kendi adıma konuşayım. Ama genel tavir bu. Neden bizden bu kadar nefret ediyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
1 tane bile kız yorum yapmamış. Halbuki en çok onlardan yorum almak isterdim. Belli burada da 30 yaşındaki evlenmeyen kadınlara karşı düşmanlık var. Kendi adıma ne kadar mükemmel olduğumu düşünmeye başladım 😃
Güncellemeler
+1 yıl
Dikkat ederseniz. Yorumlarda hala saldıranlar var. Destek olanlara teşekkür ediyorum. Ama sırf Yaşım 30dan fazla diye yorumlarda düşmanlar kendini belli etti. 30lu yaşlarda bekar kadınlardan korkmayın bu kadar. Evlenmek istemiyoruz. Korkmayın bizden. Bu kadar kıskançlık size zarar verir. Benden bir tavsiye. 😁
30 yaşında bekar kadınlardan neden korkuyorlar?