AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Kendileri gibi olmanı istiyorlar o yüzden sana baskı kuruyorlar sen ne zaman istersen o zaman evlen bence
Artık buna emin olmaya başladım
Cahil yobazlara göre kadın evlilik düşkünü olmalı değilse çirkin evde kalmış derler
Cahil bilgisiz kadın düşmanı ergen seven erkolae dolmuş yine kadının yumurtası omlet oluyor ne? Bahaneye bak ergen kız seviyorum desenize. 30 yaşındaki kadın menepoza girmez yumurtası da olur doğum yapa bilir erkekler benim çocuğum oluyorsa 50 yaşında 18 çocukla da çocuk yaparım kafasında pedo erkeklerin hep bi lafı vardır benim çocuğum oluyor genç kız istiyorum diye bahane eder. 35 üstü erkeklerin çocuk yapması da sağlıklı değil bunu bilmezler ama kadına gelince saçma sapan bilgiler koyarlar çoğu erkekler kadın hakkında konuşmasın bildikleri şey yok akılları tek başka yerde hepsi değil çoğu
Evlenen kızlara asıl şaşırıyorum ben hepsi aldatıyor hepsi küçük genç kız peşinde. Her bk yiyip ergen genç arıyor çoğu öyle erkekleri seçmeyin onlar evde kalsın bazı kadınların kendisine saygısı yok evlendikleri erkek her bk yemiş kirli kucaktan kucağa koşmuş biri oluyor böyle erkekle evlenip mikropta kapılıyorlar en iyisi bekarlık çocuk yapınca da sadece kadın bakıyor erkek için evlilik kiralık zaten
30 yaşındaki kadına düşman erkekler kadın sevmez ergen çocuk sever kadınsılık 25 üstü yaş zaten onlar kadın sevmiyor 15-20 ergen liseli çocuk seviyor bunu gözlemleyerek çözdüm 18 lik isteyenlerden ne beklenir ki çocuk seviyorlar
Korkuyorlar çünkü güçlüsünz 💪💪
Bu arada daha önce hiç erkek arkadaşın oldu mu?
Yanıtlarsan sevinirim?
çünkü artık kandırılamazlar
Evlilik sanki zormus gibi evde kaldik muamelesi göruyoruz banada komik geliyor
Hiçbirşeyden korkman kadınlardan korkarım. Bir kadın istedikten sonra istediği erkeğe istediği şeyi yaptırabilir
Ne korkacagim bea
18 yaşından beri 30 ve üzeri kadınlarla takılıyorum
Güzel kardeşim sorunun devamını oku
Milletin lafına ne bakıyorsun şimdi evlen derler evlenirsin sonra çocuk yok mu derler sonra ikinci nerde vs kendin ne istiyorsan onu yap
Erkekler de hizmetçi bulamıyor diye aglamislar yorumlarda 🤣🤣
Tam da evliliği hizmetcilik olarak görüyorum ben de. Kendi rahatıma çok düşkünüm. Özgürlüğümü kimseye kaptırmak istemiyorum.
Aman çoğu toplum için evlenip çocuk yapıyor en azından kendini biliyorsun ona göre davranıyorsun
Ben şimdi gezip tozayim Vala kocayı her zaman bulurum. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun. Ben görüp duyuyorum 50 yaşında evlenen var. Bizim bir akraba boşandı 50 yaşında evlendi gayet mutlu. 5 tane de torunu var. Şimdi bu kadın koca buluyor da biz mi bulamıyoruz 😂😂😃😃
Bende 27 yaşındayım henüz aday yok evlenenler de genelde aldatılıyor ya da boşanıyorlar açıkçası bende korkuyorum evlilikten özellikle çocuk yapmak büyük sorumluluk
Aday her zaman olur. Bizimkiler bazı adayları bana soylemiyor bile. Sende de öyle durumlar vardır kesin. Çok gençsin.
Görücü gelmek isteyen oluyor hani sevgili sevdiğim anlamında aday yok dedim, güvenemiyorum kimseye çevremde çok fazla kötü örnek var güzel bir ailede de büyümedim üstüne biriyle ciddi düşündüm aldatıldım bu yüzden korkutucu geliyor
Bu kadar şeyin üstüne tabiki kolay olmaz. Akıl vermekte bana düşmez haddim değil. Senin için güzel şeyler diliyorum canım benim 💕
Teşekkür ederim bitanem umarım senin için de en hayırlısı olur🥰
Umarim çok teşekkür ederim 🌸🥰
Eğer hayatında güzel yerlere ulaşmışsan bu durum erkeklere korkutucu geliyor.
Yaşı küçük bir kızı kandırmak daha kolay diye düşünüyor olabilirler
Dediğin çok mantıklı. Ben bunu genelde kaynanalar yapıyor diye biliyorum. Ama ben şundan dert yanıyorum.
Benden küçükler benim geri cebirdiklerimi tavlayamayacak tipler sırf Yaşım yüzünden koca bulamadın gibi imalarda bulunuyor.
Gerçi yaşı farketmez. Genel olarak biz kadınların hemen evlenmesini istiyor herkes. Kendi irademizle bekar kalmamiza karşılar.
Tehlike olarak mı görüyorlar acaba bilemedim
Neyin tehlikesi anlamadım ki. Tama çirkin değilim güzelim kendimi de seviyorum ama. Bu baskıyı yapanlar arasında benden güzeller de var.
Artık bıktım ben bundan. Çünkü bakıyorlar saldıracak bir şey yok. Herkes bu konudan geliyor üstüme. Ben istemiyorum. Hem de hiç.
İnsanlar hep saldıracak bir yer arıyor. Evlenmek isteyene de laf ediyorlar
Ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Sana da bu sekildelaf ediliyorsa yandık
Benim yaşım daha evlilik için erken ama okulum bittiğinde kendi ailemi kurmak isterim. Eski sevgilim mesela sırf evlenmemek için işe girmedi
O da garip. Herkes farklı şekilde kaçıyor demek ki.
Abla azınca napiyosun. (Yanlış anlaşılma olmasın sadece soru sordum ben mastürbasyon yapıyorum)
Alla alla benimde 30 a 3 kaldı yetişecem sana ama bekle benj
İsteyen istediği yaşta evlenir kimene yahuu. Küçük şehirde mi yaşıyorsun bu kadar dedikodu var?
Sadece sizden değil, bizden de korkuyolar 😂
Size düşmanlık yapan var mı ki? Korkmak derken bunu söylemek istedim. Yani kadınlara durduk yere yaş üstünden saldırıyorlar. Bekar olanlara yani. Sanki koca istedik ama bulamadık gibi davranıyorlar. Size de bunu yapıyorlar mı?
Bizde de iş ve ev konusunda problem oluyor.
Elbette sizde ki problemler daha çok ona lafım yok asla...
Erkeklerin yanlış anlama ama sözde çıtır sevdası var
Öyle diyorsun da burada evde kaldın yorumu yapanlardan birini tanıyorum. 30 yaşını geçmiş arkadaşıma birkaç ay önce ilanı aşk ediyordu evlen diye yalvarıyordu 😂😂
Anladım ki kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 😃
zaten öyle ama genelde zayıf beyaz tenli ve 18 çıtır olsun istiyorlar ama çok ta önemli değil nefes alsa da yeter
Fiziksel olarak çoğu kişiden iyiyim.
Biraz da bu yüzden laf ettiklerini de düşünüyorum. Laf sokmaya çalışanlar arasında hem erkekler hem de küçük kizlar var.
Kıskançlık başka bir şey değil
Kimin ki kıskançlık
Niye korksunlar ki çok saçma
O zaman cevap ver. 30u geçmiş bekar kadınlara neden koca bulamadı gibi davranıyorsunuz?
Yani bir kadın kendi özgür iradesiyle evlenmeyi reddediyor olamaz mı?
Sorum aslında bu.
evlenmemek en iyisi bosanmiycagin garantisi yok
Evde kalmış kız kurusu bir tek çenen laf yapıyor
O Avrupalı hem cinsine söyle beni g****** sallarmış kaşar hem pislik evde kalmış Avrupalı Kezban hem de mesajı yazdıktan sonra beni g** korkusundan engellemiş
O Avrupalı kezban'a söyle beni engellediği için attığı mesajı da göremiyorum hem Kezban hem Aklı Yok
Kafana göre takıl
Ben de 30 yaşında bekarım neden korkayım ki 😃
Hayatını yaşa
Ne güzel kendini seven insan gü, eldir
Ozaman senden korkulmaz
Çünkü artık çok şey ister bence
Evde kalmış biri daha..
Görmüş geçirmiştir diye
Öcülermi neden korkalim
Merhaba
Boyun ve kilon kaç?
Senin kaç tane dişin var?
Gayet masumane ve iyi niyetli bir tanışma mesajı attım ama böyle insanları iğneleyici konuşursanız işiniz zor. Dişini, ağzını sorup özelliklerini anlayacağınız canlılara gelecek düşünüyorsanız zaten benim dünyam çok farklı 👍
Bana masumane gelmedi. Yani tak diye boy kilo soruyorsun.
Son zamanlarda sürekli denk geldiğim bir yazı aklıma geldi.
Patavatsız sözleri ve hareketleri yüzünden özür dilemek yerine sizin buna nasıl tepki verdiğiniz için özrü bekleyecek insanlarla karşılaşacaksınız.
Tam da öyle bir örnek.
Kendini sevdiğini ve güzel olduğunu yazmışsınız. Boy ve kilonuz sıkıntılı olmasa gerek hem olsa bile sıkıntı değilmiş çünkü kendini sevdiğin yukarıda belli ayrıca boy kilo sorumda korkmadığım belli. Sizin sorulara bu şekilde ters tepki vermeniz yüzünden daha çok kişinin evlenip çocuk sahibi olduğunu görüp haset edersiniz. Kendini seven bir kadına boy kilo sormak ıltifat dahi kabul edilir asıl patavatsızlık diş sormak ayrıca ne tür erkeklerden hoşlandığınızı göstermiş olduğunuz için normal erkekler sizden uzak duruyor yani korku değil.
Aslında sana laf ettim. Ama ben laf soktugumda anlaşılmamasına da alıştım. İnan kimseye haset edecek kadar kalbim kötü değil. Haset etsem illaki birine tamam derim. Ya da senin sorunu yumusatip golü atabilirim. Flört edebilirim. Tercihim kızmak yönünde çünkü lap diye boy kilo sorulması bana hoş gelmiyor. Ben kendimi seviyorum ama başkasının fizigimi merak etmesi beni rahatsız ediyor. Bir de bu şekilde düşün madem.
Sen gizli ben gizli, fiziğini merak etmedim sadece kendine olan sevginin bu kadar çok olmasına ve çok basit boy ve kilo yazmamana şaşırdım. Büyük ihtimalle başka bir sıkıntı var, her neyse benim için çokta önemli değil. Hasetlik hiç yok sende belli evlenenleri yaşına kadar yazmışsın 2 çocuğu varmış vs vs insanları çocuğunu da kıskanmış olabilir misin?
İyi ki kendimle ilgili bilgi vermedim. Nasıl algilarsan algila. Bye.
acık sozlu musun?
Sorumla ilgisi ne?
bırısı bırsey dedıgınde dırek cevap verır mısın yanı
Neden?
senle uzunca konualımmı anlatırım
Kimseyle uçunca konuşmak istemiyorum
Sadece kendi kardeşlerim ile konuşmayı seviyorum
ıkı kanka dost olalım kırma benı :(
Bekar mısın dul mu orası tartışılır
Abi amca artık her neyse. Ben bekarım da. Ben istesem dul ve çocuklu da olsaydım yine koca bulurdum. Koca istemiyorum. Dank etmiyor mu? Koca var ya Koca erkek cinsi. Koca istemiyorum. Koca denen insan var ya. Onu istemiyorum. Bekar ya da dul olmak ile ilgisi nedir? Sen bir açıkla bana.
Psikolojin bozuk senin. Konuşma tarzın bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Mutlu gibi görünmeye çalışıyorsun. Allah yardımcın olsun.
Bunu kim senin yüzüne vursa muhtemelen bu tavırla konuşuyorsun. Kaliten de ortaya çıkıyor haliyle.
Ben senin gibi bekar dul ayrımı yapanlara karşı böyle sivri dilliyim. Yalan söylemeye gerek yok.
Yalnız bence bu ego senin evde kalma sebebin.
Kendini avutma şekli mi bu knk
Olabilir mutluysan hic sorun yok
Çok fazla şey yasamissindir diye
Çok fazla şey yaşadım diye mi? Bu laf sokanlar bana gelen goruculeri biliyorlar. Ne kadar talibim olduğunu biliyorlar. Nasıl fazla şey yaşadım diye koca bulamadigimi düşünüyorlar? Sen soruyu okudun mu?
Okumadim
Bakiyim güzel misin 3 yaş varmis aramızda
Hardisk doludur onun basb kaçmıştır el bombası
O ne demek
Çok erkek basmış geçmiş bomba gibidir
Hadi diyelim ki ben 300 tane erkek ile seks yaptım. Yukarıdaki paylaşım ile senin yazdığın cevabın ilgisi ne?
Diyelim ki ben tam bir ksr orspym. Benim Yukarıda yazdığım şeyler üstüne senin bu alakasız yorum ne oluyor? Sen soruyu okumadın dimi. Atladın heme kadinlara orsp damgası yapstirmak için.
500 kişiyle de olsam uyanacağım insan sen olmazsın.
*utanacagim kişi sen olmazsin
Deli msn sen ya 30 lik karı alınmaz eş olarak
Sen beni boş ver evde kalmışsin senin alacak enayi bomba elinde patlayacak herkes hevesini almış hesabı dilber ödeyecek
Hala soruyu okumadan gelip yorum yazıyor ya
Ben senin suratına tu*kurm. em bile
O kadar seviyen asagida
50 yaşındaki kadına uç*ku. r çözecek abaza gelmiş laf ediyor 😃
Sen iyi misin evde kalmışsın arkadaş vuran geçmiş uyan artık seni alacak twm bir enayi olacak bul. onu
Kudurdun dimi senden yaşça büyük bir kadını senden daha genç olanlar istiyor. Kudur kıskançlıktan 😂😂
Neyse iyi akşamlar evde kalmışsin
Yani şu tipinle en az 45 gösteriyorsun. Abimler senden daha genç duruyor. Ben senin suratına tkrmem bile. Tipin desen yok. Kültürün yok. Kalkmış bana laf söylüyorsun 😃 vayyy cukun var diye iyi ego kasiyorsun da o yprk seni her yerde kurtarmaz. Beyin lazım o da sen de yok. Hadi sana da iyi akşamlar. 😃
Evde kalmışsın
Benim lafımla profil fotosu değiştiren biri çok konuşmasın 😃 evde kaldım evlenmedim. Bu da senin gibilere kapak olsun. Hadi naş. ş
Mağaradan yeni çıkmış abaza seni 😃😃
Sensin o evde kalmış enayi bul kendine hesabı ödeyecek
Hadi güle güle 😃
Bu mağara adamı taşı taşa vurduğumuz zamanlardan gelmiş resmen :D
@biranbirhatira orpsu her dönem orpsu dur
Ne alaka a, minakoyim ya
@biranbirhatira kaybol
Hic iliski yasamadin mi
Tabiki yaşadım
İyi ki de yaşadım
Niyeki
Soruların çok garip? Ne demek niye?