AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende onu eleştir küçümse
Kendisini dört dörtlük görüyor. Küçümseyici sözler söylesem bile lafı çevirip beni aşağılıyor. Kendine laf ettirmiyor.
Sende aynısını yap sende söyletme konuşma uzaklaş
Ben direktmen ağlıyorum ndhdjdjsj annem de sen bu kafayla yaşayamazsın diyor da kendisi yüzünden böyle olduğumu kabullenmiyor gerçi bıktım artık her şeyden o yüzden yaşamak istemiyorum. Bilmiyorum artık bu gidişle sonum ne olacak. Mutsuz mu olurum mutlu mu olurum Allah bilir ama her zorluktan sonra bir kolaylık vardır sözüne inanıyorum. İnşaAllah sonum güzel olur
Olur olur biliyorum ben zaten annenin böyle yapması senin karakterini güçlendiriyor tabi her ne kadar pskolojik hasar bıraksada
Bilmiyorum ama karakter konusunda sadece daha olhun düşüncelerim oldugunu düşünüyorum onun dışında bana bıraktığı etkiler arasında pasif bir kız olmamı sağladı, arkadaşlarım bile beni küçümsüyor. Tabi ben laf edemiyorum. Kendimi savunamıyorum. İçine kapanık, özgüvensiz, kendine inanmayan, başarısız, isteksiz bir kız oldum. Heveslerim kursagımda kaldı. Herkes kendini geliştirmişken benim kendime kattığım herhangi bir yeteneğim bile yok. Kendime bir şey katmak istesem bile beni aşağılar "senin beynim basmaz, senden bir b*k olmaz" der. Yazılım eğitimi kazandım. Geçen gün YKS'ye girdim. Sonra yks'den ilerlemesem de olur yazılımla da iyi yerlere gelebilirim dedim o da "senden bir b*k olmaz" dedi :) he bir de şu var. YKS zamanına kadar her türlü baskıyı uygulayıp YKS sabahı da "kafana takma Allah'ım bana yardım et sınavı gecebileyim diye dua et dedi" :) bir de öpücükler falan atıyo ndjdkssk bana yaptıklarını geriye atıp YKS sabahı güzel sözler söyleyince destek oldugunu sanıyo sanırım:))))
Ayy bayağı uzun yazmışım yaa yazdıkça yazasım geldi ndkdksk hakkını helal et
Oda öyle yetişmiş işte bilmiyor iletişim kurmasını doğru yaptığını sanıyor ama bu saatten sonra ona onu anlatman çok zor bence. Takmamaya çalış
Yo sorun değil.
Aynen öyle haklısın. İçimi döktüm biraz çok teşekkür ederim
Rica ne demek
Bir hatamı yaptın
Hayır, ben kendimi bildim bileli en ufak şeyde bile küçümser. Hâlâ da öyle. Bilmediğim bir konuda herhangi bir soru sorsam "sen s*l*k mısın? Aklın çalışmıyor." gibi aşağılayıcı sözler söyler.
Hep bi ön yargı her aile iyi olacak diye bi kayde yok seninde şansına böyle bir aile oldu zor bir durum umarım hatalarından dönerler
Vallahi hiç hatasından döneceğini sanmıyorum kaç defa ağladım, kendimi anlattım ama hala aynı değişen bir şey yok. Sadece özgüvensiz, pasif, başarısız, kendine inanmayan, kendini savunamayan, içe dönük bir birey olmamı sağladı. Allah ben ve benim gibi olanlara sabırlar versin
Amin zamanla düzelir umarım kaç yaşındasın
20 yaşındayım
Bazı aileler var çocuğuna değer vermez onu hep pasif hantal işe yaramaz ve iş bilmez diye görürler ama sen onları öyle bi şaşırt ki hayret etsinler sana
İşte o benim ailem ama beni böyle yetiştirdikleri için ben de kendime olan inancımı hatta hevesimi bile kaybettim. Anneme kalırsa başarı evlenip temizlik yapmak çocuk yapmak yemek yapmak falan. Ama bu yıl en b*ktan bir üniversite gelse bile gideceğim. Şehir dışında onlardan uzak okuyacağım. Hem üni okuyup hem de YKS'ye çalışacağım. Şu anda tel kurtuluş yolum bu gibi görünüyor.