Karşındaki insanlara bağlı bu. Anlayışlı kimselerse zaten öyle bşi yapmazlar ama kesin yapcksn derlerse ya sn ayrlcn ya da onlar zorlamaya calisr ya da ayrlir
E yani sn geri adım atmion karşı taraf atmıyor nolck nasl uzlaşma olacak. İki taraftan biri geri adım atmalı. Ki kuaföre 10-15 kisi gidip hepsini sanata kitleyen gördüm bn sadece kız kardeş odeyeceksen sıkıntı yk gene 😄
Bi kuaför parasi ne kadar tutacak allah aşkına ya zaten çok kalabalık 10 kardesli de degilse annesi bi iki kardesi varsa giderler yaptirirlar ödersin adet böyle kimisi de kardesi kendi ödesin diyo zaten ayri yaptirabilir ama kardes düğünü ya hani kendininkinde de onun eşi seninkinin sacini yaptircak ya ısmarlama duygunuz mu öldü türk insanı böyle değildi
Çay ısmarlarım, yemek ısmarlarım ama saç ısmarlamam. sence kayınvalidenin de bana iç çamaşırı alması normal mi? Ben kayınvalide ye don sütyen alıyor muyum?
Donla saç ayni sey değil bu bir gelenek damat saç yaptirma parasini öder. Ha sen ödeme çok tatava yapiyon baksana görgüsüz olduğun ordan belli durumun yoksa geline belirtirsin zaten tek kendin git yaptir gelin olduğunu söyleme de yaptir sonradan evde duvak takarsin dersin ama sende bi pintilik var gibi bu durumdan daha çok
Kuaför parası ile fakirleşmem. Ancak birileri bana mantığını anlatsın. Sen bir partiye ya da davete giderken başkasına sac ısmarlatıyor musun mesela? Dünya da nerde görülmüş.
o zaman ağda manikür pedikür felan neden ısmarlamazsın? "Bacakların güzel görünsün baldız " dersin olmaz mı? Sonuçta bunlar da kişisel bakım ve davet de senin davetin değil mi?
Evet kuaför de neler yaptirdiklarini umursamam zaten şurdan da anlaşılacağı üzre sen o parayı ödeme dür bük bi yerlerine sok tamam mı o kız umarim sana tekmeyi basar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşların kuaför masrafını eş nedn ödesin yaw gelin gelinin anne kız kardeş tamam gerisi bi zahmet kendi cebinden ödesin
Anne kız kardeşi neden ödüyorum? Onların parası mı yok?
Bazı yerlerde adettir bu. Sen adetlere bağlı olmasan bile karşındakiler bagliysa maalesef bu zorunludur. Ki sadece bu kadrsa yine sevin sn 😄
işte adetleri "YAPMIYORUM" dersen diyorum ne olur?
Karşındaki insanlara bağlı bu. Anlayışlı kimselerse zaten öyle bşi yapmazlar ama kesin yapcksn derlerse ya sn ayrlcn ya da onlar zorlamaya calisr ya da ayrlir
Nikahtan döner yani diyosun
E yani sn geri adım atmion karşı taraf atmıyor nolck nasl uzlaşma olacak. İki taraftan biri geri adım atmalı. Ki kuaföre 10-15 kisi gidip hepsini sanata kitleyen gördüm bn sadece kız kardeş odeyeceksen sıkıntı yk gene 😄
Haklı ödemek zorunda değil zaten o demeden de ben herkes kendi ödesin derim.
Zaten getirmiyolar ki eskisi gibi değil artık sadece gelinle kardeşi gidiyo artık sac yaptırmaya gerisi kendi yaptirip geliyo
Ben geleneklere biraz takıntılıyım da...
Geleneklere takıntılı isen herseyi yapcam diyosan o zaman getirirler de ödersin de valla bu zamanda öpenler yariyo insana galiba
herşeyi yapıcam demiyorum. Akıl ve mantık dışı olan hiçbir şeyi yapmayacağım diyenlerdenim.
Bi kuaför parasi ne kadar tutacak allah aşkına ya zaten çok kalabalık 10 kardesli de degilse annesi bi iki kardesi varsa giderler yaptirirlar ödersin adet böyle kimisi de kardesi kendi ödesin diyo zaten ayri yaptirabilir ama kardes düğünü ya hani kendininkinde de onun eşi seninkinin sacini yaptircak ya ısmarlama duygunuz mu öldü türk insanı böyle değildi
Çay ısmarlarım, yemek ısmarlarım ama
saç ısmarlamam.
sence kayınvalidenin de bana iç çamaşırı alması normal mi?
Ben kayınvalide ye don sütyen alıyor muyum?
bunlar da adet diye dedim
Donla saç ayni sey değil bu bir gelenek damat saç yaptirma parasini öder. Ha sen ödeme çok tatava yapiyon baksana görgüsüz olduğun ordan belli durumun yoksa geline belirtirsin zaten tek kendin git yaptir gelin olduğunu söyleme de yaptir sonradan evde duvak takarsin dersin ama sende bi pintilik var gibi bu durumdan daha çok
Kuaför parası ile fakirleşmem. Ancak birileri bana mantığını anlatsın.
Sen bir partiye ya da davete giderken başkasına sac ısmarlatıyor musun mesela? Dünya da nerde görülmüş.
Daveti düzenleyen bensem ve o kişiler artık aileden olacaksa evet baska soru?
o zaman ağda manikür pedikür felan neden ısmarlamazsın?
"Bacakların güzel görünsün baldız " dersin olmaz mı?
Sonuçta bunlar da kişisel bakım ve davet de senin davetin değil mi?
Evet kuaför de neler yaptirdiklarini umursamam zaten şurdan da anlaşılacağı üzre sen o parayı ödeme dür bük bi yerlerine sok tamam mı o kız umarim sana tekmeyi basar
hahahahaha
Keşke KS hesabını görse de ne İğrenç biri olduğunu öğrense
Sensin o...
Haklısın düğün istemiyorum ben ama kuaför falan ne alaka elalem kendi ödesin yani bir zahmet... bende istemem ödemesini
adet
ödemezse tepkin ne olur?