Eşiniz "balayı yapmayalım" dese buna razı gelir misiniz?

Hani olur ya balayı hakkında konu açılır fakat eşiniz istemediğini söyler. Bu konuda ısrarcı mi olursunuz yoksa razı mı gelirsiniz?
Saygı duyarım, balayı için illa ki bir yerlere gitmeye de gerek yok Ben evimizde en güzel kral odasını hazırlarım. Bu tarz basit şeylere takılmamak lazım.
Sevmek ve paylaşmak müşterektir. Hele ki bu sıkıntılı dönemlerde borç harç ile de balayına gitmek istemem. Nefesi nefesimde olmasi kafi. Ben her türlü balayı havasını yaşatırım 🙃🙂
Balayı için adamla evlenmeyeceğim sonuçta..
Bu durum benim için problem değil. Daha sonra birlikte tatile çıkarız..
Yok ya ne gerek var. Oraya para vereceğimize, evimizin eksiği varsa onu kapatırız 😄
😇😇😇 alkış için teşekkür ederim
MustiEmre eig seçtiiiii🤩😊 seçen parmakcıklarına sağlıııkkkk canısı 😊😇
Niii diiimeeekkk her zaman bende teşekkür ederim 😊😇
Görüş
7Görüş
Ben istiyorum ya cidden. Balayı istiyorum. Üzülürüm baya bir ama olmazsa da evlenmem demem evlenmesem de mesela birlikte de yaşasak beni tatile götürsün adına balayı diyelim falan 😅
Balayı yapmayalım tatil amaçlı evde oturalım derse olur benim için ama maddi durumumuz varken evlenmişiz ilk defa neredeyse beraber tatile çıkıyoruz rahat başbaşa bence bunu çoğu insan kaçırmak istemez.
Düğün yerine balayı yapalım desin canımı yisiin hsjs
Olur şart değil
Zaten düğün istemiyorum balayıda mı yapmayalım ama sorun etmem yapmayalım derse başka zaman fırsat bulursak gideriz
Annem böyle şeyleri sorun etmez ki hiç bir şeyi sorun etmiyor zaten yeterki ki birini bulup evleneyim 😂
Kendileri çalıp oynasınlar bana ne ben gitmeyeceğim 😂😂
Biz onlara uyarız sıkıntı çıkmaz, zaten düğünü erkek tarafı yapıyor
Tabi ki önemli olan eşimin kararı ve mutlu olmasıdır.
Hanımcılık mi kazanacak
Öyle deme abi hanımcılık önemlidir :D
Hmm bilemedim ya kabul edebilirim ama sonra müsait olunca güzel bir tatile çıkalım
Evet hrr jdj
Bunu kadın derse erkek bayram eder, yok erkek derse kıyamet kopar. Öyle de bir coğrafya yani dksjdj
Balayına gitmek istemeyen adamdan zorla balayı isteyecek değilim. Gönülsüz yapılan aş ya karın ağrıtır ya baş. Biz de evde peynir ayı yaparız.😃
maddi imkanları yoksa olmasada olur.. sart değil
Maddiyata bağlı eğer gerçekten durumu yoksa ısrar etmem. Fakat olanak varsa olsun isterim.
düğün falan hepsi gereksiz ama balayı olsun be
Olur, hatta düğün yapmayalım derse daha iyi olur aslında 🙂
Gelirm zaten ilk evliligmde de gitmemistk bunu mu sorun yapcm
Balayı yapmadık 🙄 ikimizin ortak kararı idi
Sen gelme ben tek giderim derim ajdbsnd
Şuna benzedi sanki jdjfhf
https://youtu.be/DkjdGeF0y94
Whfhajdjqj aynı böyle olur
Balayına gitmeyeceksek neden evleniyoruz
ilk 1 haftalık geceyi kanepede uyuyarak degerlendirir
Saygi saygi saygi hemde nedensiz ve sebepsizce
Bunu neden söylediğine bağlı.