sierravista | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
Nsmaz kılmak kötü bir şey değil ki. Kılıp kılmamak ona kalmış olan bişey. Kılsa da bişey demem kılmasa da
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
RuhsuzRuhTaşı | Aşk İlişkileri konusunda 106 görüş paylaştı.
Xper 4
2 gü
Herkesin kendi tercihi diye bir olay var ama şimdi biriyle hayatımızı birlestireceksek eğer izlediğimiz bazı yollar var. Bu yollarda ailede gördüğümüz motifler çok etkili. Genelde ya ailede gördüğümüz alıştığımız türde insanlarla ya da tam tersi insanlarla hayatlarımızı birleştirme eğilimindeyiz (istisnalara girmiyorum). Eğer kişinin kendisi ve ailesi dine yakınsa namaz kılıyorsa hayatını birleştirdiği kişinin de benzer olmasını isteyecektir düşüncesindeyim. Tam tersi de olabilir, ben sadece çoğu olasılığı hesaba katmadan görüş yazabilmek için genelleme yaptım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
fatoşşistt | Aşk İlişkileri konusunda 140 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
bunu hangi kesime soruyorsun onu da belirtseydin. ben dinsiz olduğum için mesela bana ters.
Kılması hoşuma gider beni de teşvik eder ufak bir gazla hareket eden insanım yurtta oda arkadaşlarımla hep birbirimizi teşvik ederdik eşimin de namaz kılması hem benim hem ailemin hoşuna gider üzüm üzüme baka baka demişler
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Sykoformore | Aşk İlişkileri konusunda 131 görüş paylaştı.
Xper 5
2 gü
İnşallah öyle olur. Eş imanın yarısı ise namaz da dinin direğidir sonuçta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
196Nsmaz kılmak kötü bir şey değil ki. Kılıp kılmamak ona kalmış olan bişey. Kılsa da bişey demem kılmasa da
Herkesin kendi tercihi diye bir olay var ama şimdi biriyle hayatımızı birlestireceksek eğer izlediğimiz bazı yollar var. Bu yollarda ailede gördüğümüz motifler çok etkili. Genelde ya ailede gördüğümüz alıştığımız türde insanlarla ya da tam tersi insanlarla hayatlarımızı birleştirme eğilimindeyiz (istisnalara girmiyorum). Eğer kişinin kendisi ve ailesi dine yakınsa namaz kılıyorsa hayatını birleştirdiği kişinin de benzer olmasını isteyecektir düşüncesindeyim. Tam tersi de olabilir, ben sadece çoğu olasılığı hesaba katmadan görüş yazabilmek için genelleme yaptım.
bunu hangi kesime soruyorsun onu da belirtseydin. ben dinsiz olduğum için mesela bana ters.
Sen de ona göre cevap verdin :)
Kılması hoşuma gider beni de teşvik eder ufak bir gazla hareket eden insanım yurtta oda arkadaşlarımla hep birbirimizi teşvik ederdik eşimin de namaz kılması hem benim hem ailemin hoşuna gider üzüm üzüme baka baka demişler
İnşallah öyle olur. Eş imanın yarısı ise namaz da dinin direğidir sonuçta.
Kendi tercihi ama beni de yönlendirir güzel olurdu.
Tabikide isterim Namaz kılmasını daha doğrusu Allaha inanan ve dinini doğru yaşamaya cabalayan bir eşim olan isterdim.
Ben kılmıyorum o yüzden kılmasını talep edemem.
Ama kılıyor olmasında bir sakınca yok.
Eşim olmayacak ama olsaydı da namaz kılıyor olması beni ilgilendirmezdi
Neden olmayacakmış?
Evlenmeyeceğim çünkü tek sevdiğim var ama o da beni sevmiyor
Gün doğmadan neler doğuyor
Hiç zannetmiyorum oluru yok
O olmaz başkası olur
Dün o da yoktu
Unutamıyorum ki ya
Biri çıkar unutturur :)
İmkânı yok 🥺 boş ver ya ben böyle iyiyim
Sen bilirsin