Oldum olalı saçma bulmuşumtur şu takı ve koskocaman düğünleri.
Aile içi bir düğün yeter ve artar bile.
Onun yerine eşiniz ile tatile falan çıkabilirsiniz. Sizin evleneceğiniz kişi size bunu söylerse ne tepki verirsiniz?

Güzel bir adet takı takmak bana göre.
Başka insanlara evlenirken takı takarsın, onlarda sana takı takar düğününde. Evlendiğin zaman ev-araba almak için yardımcı bir etkendir. Evlenene maddi konudaki yardımdır takı.
Eşim düğün ve takı istemiyorum dese buna itiraz ederdim. Bizimkiler yıllarca takı takıyor, onların hakkını yemek olur bu. Kendimizede maddi açıdan zarar.
belki şaka gibi gelebilir ama bir nikah ile işi bitirmeyi düşünüyorum. Ben şu oynama göbek atma kültürünü artık yobazca görüyorum istemsizce düğün yapmamak tercihtir ama düğün olsa bile bu oynama olayına izin vermem gerek yok bence
Ya bizde baya takı alınıyor. Ve düğünlerimiz cok eglenceli oluyor. Bu nedenle istiyorum. Bu dugun olacak !!!
Yanimdan ayirmayacagim seni 😍😍
Iste oylesi de cevremde yok 😂
Takıların ne suçu var? O düğünden 50 kilo altınla çıkmazsam düğünü iptal ederim 😂
Cevap
9Cevap
Ruh ikizimi bulduğumu düşünüp bu gece evlenmeyi teklif ederim, imkanım olursa uyuya kalmışım deyip kendi düğünüme gitmemeyi planlıyorum
Şurası bir gerçek bizim düğünler çok masraflı oluyor. O kadar gereksiz harcama yerine gelin ve damada yardım edilse daha makbule geçer.
Olmasa da olur hatta böylesi daha iyi olur.
düğün neyse de takı olmazsa olur mu bizim taktıklarımız boşa mı gitti yani :D
Aynen ya hic sevmem buyuk abartili dugunleri Tamam bir kere evleniyon belki Ama dunyayi kurtarmiyon ya🙄🙄 ne gerek var onca masrafa Davetliye
ne güzel nıkahtan da olur fazla para harcanmamıs olur 😄😄
Evlenelim de nasıl olduğu önemli değil :)
Olmaz taki olsun bari
Madem öyle kaçıraymış kizi
ooooo tamam o zaman derim. 😂
O altınlar geleceeeekkk
ee evlenmem
Bence de gerek yok.
Düğünsüz şey mi olur 😂😂
Yoo ben çok seviyorum
Karsi cikarim.
İdeal kadjn sensin derim
farketmez
Sade nikah yeter