-paranın yarısını veya yüzde 25ini yatırsa bir şey olmaz ama hepsini yatırırsa riske girer. işini bilen birisi ise sıkıntı olmaz. -iş bilmek derken karı alıp çıkmak ben 300 dolarla girdim param 550doları gördü çıkmadım şu an 250 dolar bandında ama piyasa düzeliyor alım fırsatı var. onun dışında saçma coinler almazsada sıkıntı olmaz alın unutun bir bakmışsınız 2 ye 3e katlamış. -yastık altı klasik yatırımlar (döviz, altın) senin paranı arttırmaz enflasyona karşı korur. ama kriptoda paranızı kolayca arttırabilirsiniz.
Destek, direnç, firmasnyon sorardım. Biliyorsa uyarır tüm parayı değil ama belilrli gir kısmını yatırmasıns ok verirdim.. hixbir halt bilmeden, sadece kazanırım vs diye düşünüp para yatıysa, yanlış kadınla evlendigime. kanaat getirip, ayrılma planlarına başlardım
Asla bana böyle şeyle gelmesin. Bu bir hastalık. İddaa oynama, coine yatır çek... Bilindik bir şey yapmak daha mantıklı geliyor bana. Altın her zaman değerlidir. Bende daha güvendedir.😁
Gram Altın 2011 yılında 111 lira idi. 11 sene sonra 930 tl oldu gram Altın.
Fakat şu an piyasada bir sürü coin var, 1000 katına çıkmış olan. Coinler de gayet bilindik şeylerdir. Kumarmış gibi yanlış bir şeymiş gibi gösterip durmayın. Anladık para kazanamıyorsunuz coinlerden bari kazanabilenlere saygı duyun.
Kripto para, hisse, emtia ve değerli madenler bunların hepsi iyi bir yatırım araçları. Kripto için geleceğin finansal düzeni bile diyebilirim. Önemli olan nasıl yatırım yapılacağının bilinmesi. Çoğu insan bunu bilmediği için hemen kötüleme yoluna gidiyor.
önemli olan daha önce kazanmış olması değil. sistemi çözmüş veya okuyabilen biri olmalı anlatabiliyor muyum? bir kere şans eseri de kazanmış olabilir. sorduğun soru çok tehlikeli ve açığa müsait.
O düşüncede olan biriyle evlenmek istemem açıkçası. Kâr edecek olsa bile kabul etmem bu arada. Hayatını şansa bırakmamalı sonuçta. Biraz geleceğini düşünmeli.
valla işin açıkcası benim coine pek güvenim yok aslada olmıyacak. bireysel şahıslar para üretiyor ve bu devletlerde geçerli oluyor. ama devlet coini olursa o zaman ayrı mesele.