Matematik sevmeyiz ama bazı şeyleri saymak hoş oluyor dimii😄🩵

Matematik sevmeyiz ama bazı şeyleri saymak hoş oluyor dimii😄🩵

Düğün yapmak mantıklı bir olay değil kesinlikle. Evlilikte maddi konularda kadın ve erkeğin ortak konuşup çözüm üretmeleri doğru olan bana göre. O para kavgaları en tiksindiğim konu zaten aman uzak olsun 😃
Hallerimiz var bizim stresle falan gelmesinler 😄
Veririm ama çocuğumun eğitimi veya sağlığımız için gibi önemli sebepleri olmalı
Cevap
8Cevap
Veririm ya nolcak o saatten sonra seni beni olmaz...
Evet veririm tabi ki de
Ona güven duymuş evlenmişsem bütçemizide paylaşacak kadar güvenmişim demektir. Çünkü kolay kolay birine güvenip hayatımı birleştirmiş olamam.
Şimdi ne desem yalan olur :)
O anki duruma ve ruh halime bağlı.
Ne için istediğine bağlı eşim de olsa benim hakkım sonuçta alacağı şeyi üzerime yapacaksa olur.
@dorelendiniz "benim hakkım sonuçta" Genel de Evlilik te (erkek) in kazandığı ve sahip olduğu mallar ortak kazanımdır Ama! kadının kazancı kadına aittir. Kadına erkeğe göre 16 nefis ile donatılmış ( yaratılmıştır. “Nefs-i vâhide”
İş mi kulucak patron belli 😄🥂
Yes baby 🥂
Gerçek yaşanmış bir hikaye: Bir adam işlerinde sıkıntılar yaşamaktaymış. Yaşadığı stresle başa çıkmak için bir psikoloğa gitmiş. Psikolog, adamın depresyonda olduğunu belirleyerek, "Mümkünse bir tatile çıkın, size iyi gelecektir," demiş.
Adam, eşi ve çocuklarını alarak tatile çıkmış. Tatilde harika vakit geçirmişler; gezmişler, eğlenmişler, güzel yemekler yemişler. Tatil sona erdiğinde, otelin resepsiyonunda ödeme yapmak için kredi ve banka kartlarını kullanmak istemiş, ancak tüm kartları reddedilmiş. Bankasını aradığında, bir borç nedeniyle hesaplarına bloke konduğunu öğrenmiş.
Bunun üzerine adam, eşine dönerek, "Senin banka hesabında para vardı, kartını verir misin?" demiş. Kadın ise, "Bu tatili benim ödeyeceğimi bilseydim, hiç gelmezdim," demiş.
Veririm. O benim gibi birine imza bağışlamış. Ben niye vermim. 🤣 kocam da kocam.
Senin gibi biri mi djfjd seni alsın el üstünde tutsun😄
Ay şımarmak da ne hoşmuş. 🥹
Ayarında şımarmak ruhun gıdası, bu günkü gıdanı aldın 😎
Bizde sadece düğün sonunda herkesin zarfa atdığı para oluyor , onu da tabii bölüşürüz 😊
Naaayır benim onlar! Bakamayacaksa evlenmesin kardeşim djeıdndj
Ortak hesap belirleyip oraya koymalıyız. Bunun lafını etmeyi istemem. Hayat arkadaşımla bunun hesap kitabını yapacak olursam tükürürüm bu evliliğe
Veririm tabi ki
Bilezikler ve kolye ve bileklik tarzı olmayan diğer altın ve paraları alabilir
Nicin lazimdi öncelik önemli
Böyle şeyleri dert etmem.
Bana takılanlar benimdir
@angelrosepink21 "Bana takılanlar" Sizden affınıza sığınaraktan yazdığınız bu kısmı okuduğum da yaşadığım komik bir anım canlan aklım da. Gençlik yıllarım 1994-95 fakülte sömestr dönemlerim di düğün salonlarında sahne kulisinde daha çok elektro Gitar çalardım. Çoğu düğünler benim için genel de eğlenceli geçmiştir. Yine böyle bir düğün günü Gelin ve damat salona komparsita şarkısı ile dans etmeleri ile düğün başlamıştı. Gelin ve damadın dans ları bitince klasik takı merasimi başlamıştı. Takı merasiminin bitimine yakın takı merasimini organize eden kişi; Evet Damat tan gelin hanıma altın bir set takıyor alkışlayalımmmm dedi ve sonra peki peki Gelim damat a ne takacak diye sordu. biz kuliste oturmuş sazlarımızın akortları ile meşgul iken bizden bir kişi yanında ki arkadaşa eğilip uzanıp bir şey söylüyor ama arada mikrofonun açık olduğun da habersiz bir durum da " BOYNUZ" diyor. Koskoca tıklım tıklım dolu düğün salon da yere iğne düşşe duyarsınız kadar büyük bir sessizlik hakim oldu. Ben duyduğum söylem karşısın da nerde ise yırtılırcasına gülmeye başlamıştım. Sonra sessilik te ki kahkahalarım beni rahatsız etti susup şaşkın şakın etrafıma baktığım da tüm insanlar linç etmeye hazır bir haldeler miş gibi bunu kim söyledi der gibi bakıyorlar dı.
Evet baya komik olmuş gerçekten bende olsam gülerdim ister istemez 😁
Veririm aşkıma da o istemez bence dkfkdjd
Veririm ortak sonuçta
Eşim bana vermişti ev aldık o dönem
Eşim istesin dünyaları veririm
Hersey ortak.
Veririm
Duruma bağlı
Veririm.
Hiç elimi surmedim hepsini ona verdim
İstedi ve verdim
Hayır onları eyleye katlıycaz daha