Aile & Toplum Hanımlar düğün takılarınızı eşinize verir miydiniz? Çayseverrbeeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Evet düğün takılarla araba alalımmı diye teklif geldimi meşurya hani 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Görseldeki altınlara bak altın sevmem ama bi iştah açtı sanki 😂😂 Güncellemeler+1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=hNvLBERwmr0 Tam sizlik oooooo benim o 😂😂 Hanımlar düğün takılarınızı eşinize verir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Zeraaayy1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Vermezdim, neden veriyorum 😂😂o takılar bana veriliyor 2 5 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Yazık ama 😂 Yorumla Zeraaayy1 +1 yıl Ya beni almış zaten takıları neden ona vereyim, daha eltilerime görümceleerime hava atıcam hevesimi alınca belki ama hevesimin söneceğini sanmam😂😂 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Hayaller hayatlar 😂 Yorumla Zeraaayy1 +1 yıl Aa hayaller zengin koca💸💸💸💸 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Ramak kalmış gibi zengin kocaya 😂😂 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl saklarim en zor zaman da kullanirim ya da ev alirim, araba alinir 2 0 Yorumla
SütlüNuriyee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Saçma sapan şeylerde harcamayacaksa hepsini veririm 2 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Verirdim sonuçta bir yere yatırım yapmamız gerekiyor 1 0 Yorumla
Teraryum4554 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Zaten iki kişinin oluyor her şey fakat her daim geride bir miktar para altın vs. olmalı çünkü ne olacağı bilinmez. Tedbirli davranılmalı... 2 0 Yorumla
78_78busra Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Eşimize neler neler veriyoruz bi bilsen aklın durur jfkfjdjdjf 0 1 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Hişşş sus sus 😂😂 Yorumla
_Asyacik_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Araba bir nevi bir luks, ihtiyac degil. Ihtiyac icin verirdim. 1 3 Yorumla aphelionnn7 +1 yıl Aslında binekler ihtiyaç olarak geçer eskiden eşek ya da at ihtiyaçtı şimdi de araba öyle Yorumla _Asyacik_ +1 yıl @aphelionnn7 doğru diyorsun aslî ihtiyac. Ama ben şu şekilde düşündüm, eğer arabasız idare edebiliyorsa altınlarımı bozdurmazdım. Yorumla aphelionnn7 +1 yıl Yani evet duruma göre karar verilebilir Yorumla
aphelionnn7 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yani evlendiysek senin altının benim param filan olmaz ortak karar verilip bozdurulup alınabilir 0 0 Yorumla
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Evli değilim ama olsaydı verirdim ev veya araba almak için 0 0 Yorumla
Tatii_Likoo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Veririm canım takılan zaten ikimizin degil mi alinan da ikimizin oldugu surece sorun yok 0 0 Yorumla
HİRANUR85 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Bizim evimizde benim senin yok veririm tabi. Eşimden değerli deĝil. 0 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Vermem onun yerine , ev araba ya da yatirım yapmayi teklif ederim. 😅 0 0 Yorumla
gozde_nur Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl benim o takılara ihtiyacım yok, hepsi ortak kasamıza gider. 0 0 Yorumla
Mihribann90 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Borç kapaticaksa verirdim çünkü sıkıntısını sonra beraber çekcez 😂 1 0 Yorumla
Bigaripkadın07 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Valla geldi🤣verdim tabiki de once arsa aldı. Sonra altınlarımi geri ödedi. Sonra yine istedi araba aldı. Sonra o arabayı satıp kooperatife girdi sonuç hüsran 1 0 Yorumla
just3min3 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İhtiyaç dahilinde elbette veririm , onun haricinde yatırım olarak kullanırız 1 0 Yorumla
tuğbacığım Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ya ben verirdim herhalde hayatımız ortak olmuş, takımla araba alsanda sonuçta bize almış olcak 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Virmem kıymet biliyor sanki nö fedakarlık 2 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı. Sabaş paraları benim dır 2 0 Yorumla
Ünici22 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sonuçta bi hayatı paylaşıcaz ben ona güvenicem oda bana ortaklaşa verirdim tabiki güveniyosam eger neden vermiyim 0 0 Yorumla
Laviniameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Veririm bizim için bir şey alacaksa ev, araba sonuçta bizim olacak 0 0 Yorumla
loya2522 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Veririm tabi hepsi olmasada bir kısmını guvence olarak kenara koyarim gerisini veririm 0 0 Yorumla
Akrep_kızı001 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bizde adet var düğün takılarını saklarız ve her düğüne gittiğimizde takarız tekrar😉 0 0 Yorumla
beyzaa90 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bana takıldı ama ikimiz icin ortak o 1 2 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Nerde harcadınız Yorumla beyzaa90 +1 yıl Evlenmedim ki Yorumla
masall09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Veriririm ev alsın araba yazlık ve kışlık alsın. 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alabilir borcu harcı varsa kapatsın umursamazdım 0 0 Yorumla
Ygmrks Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Belki bir tane çeyrek altın verebilirdim. 1 5 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Koklatırım diyon 😂😂 Yorumla Ygmrks +1 yıl Yaannii😂 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl 😂😂 güzel seni alan ayvayı yedi Yorumla Ygmrks +1 yıl Yoo ne güzel işte hiç vermiyen var ben en azından çeyrek veriyom 😂 Yorumla Çayseverrbeeyy +1 yıl Vicdanlı kız 😂😂 Yorumla
hayaletkiss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Borc dertten kalirsa takariz heralde de kalirsaa 1 0 Yorumla
PİRESES Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Ev aldık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Vermezdim, neden veriyorum 😂😂o takılar bana veriliyor
Yazık ama 😂
Ya beni almış zaten takıları neden ona vereyim, daha eltilerime görümceleerime hava atıcam hevesimi alınca belki ama hevesimin söneceğini sanmam😂😂
Hayaller hayatlar 😂
Aa hayaller zengin koca💸💸💸💸
Ramak kalmış gibi zengin kocaya 😂😂
saklarim en zor zaman da kullanirim ya da ev alirim, araba alinir
Saçma sapan şeylerde harcamayacaksa hepsini veririm
Verirdim sonuçta bir yere yatırım yapmamız gerekiyor
Zaten iki kişinin oluyor her şey fakat her daim geride bir miktar para altın vs. olmalı çünkü ne olacağı bilinmez. Tedbirli davranılmalı...
Eşimize neler neler veriyoruz bi bilsen aklın durur jfkfjdjdjf
Hişşş sus sus 😂😂
Araba bir nevi bir luks, ihtiyac degil. Ihtiyac icin verirdim.
Aslında binekler ihtiyaç olarak geçer eskiden eşek ya da at ihtiyaçtı şimdi de araba öyle
@aphelionnn7 doğru diyorsun aslî ihtiyac. Ama ben şu şekilde düşündüm, eğer arabasız idare edebiliyorsa altınlarımı bozdurmazdım.
Yani evet duruma göre karar verilebilir
Yani evlendiysek senin altının benim param filan olmaz ortak karar verilip bozdurulup alınabilir
Evli değilim ama olsaydı verirdim ev veya araba almak için
Veririm canım takılan zaten ikimizin degil mi alinan da ikimizin oldugu surece sorun yok
Bizim evimizde benim senin yok veririm tabi. Eşimden değerli deĝil.
Vermem onun yerine , ev araba ya da yatirım yapmayi teklif ederim. 😅
benim o takılara ihtiyacım yok, hepsi ortak kasamıza gider.
Borç kapaticaksa verirdim çünkü sıkıntısını sonra beraber çekcez 😂
Valla geldi🤣verdim tabiki de once arsa aldı. Sonra altınlarımi geri ödedi. Sonra yine istedi araba aldı. Sonra o arabayı satıp kooperatife girdi sonuç hüsran
İhtiyaç dahilinde elbette veririm , onun haricinde yatırım olarak kullanırız
Ya ben verirdim herhalde hayatımız ortak olmuş, takımla araba alsanda sonuçta bize almış olcak
Virmem kıymet biliyor sanki nö fedakarlık
Sabaş paraları benim dır
Sonuçta bi hayatı paylaşıcaz ben ona güvenicem oda bana ortaklaşa verirdim tabiki güveniyosam eger neden vermiyim
Verdim ev aldık
Veririm bizim için bir şey alacaksa ev, araba sonuçta bizim olacak
Veririm tabi hepsi olmasada bir kısmını guvence olarak kenara koyarim gerisini veririm
Bizde adet var düğün takılarını saklarız ve her düğüne gittiğimizde takarız tekrar😉
Bana takıldı ama ikimiz icin ortak o
Nerde harcadınız
Evlenmedim ki
Veriririm ev alsın araba yazlık ve kışlık alsın.
Bana araba alicaksak neden vermiyim😄
Evlenmeyi düşünmüyorum
Alabilir borcu harcı varsa kapatsın umursamazdım
Takıları alsın, bni bıraksın ahshsj
Vermem geleceğe yatırım yaparım
Ona gelen onun bana gelen benim hahahah
İsterse veririm
Belki bir tane çeyrek altın verebilirdim.
Koklatırım diyon 😂😂
Yaannii😂
😂😂 güzel seni alan ayvayı yedi
Yoo ne güzel işte hiç vermiyen var ben en azından çeyrek veriyom 😂
Vicdanlı kız 😂😂
Taksın diye mi? Hayır tabi kiiiii deee
Veririm yatırım yaparız araba alırız
Borc dertten kalirsa takariz heralde de kalirsaa
Ev aldık
Kesinlikle eşimin nasıl biri olduğuna bağlı
Tabikide vermem bankaya atarım
Vermem sevgilimlevyerim