Bu fotoğraftaki zat (videodan alıntıdır) gratiste 2 indirimli ürün alacam diye varoşluk yapan tr kızı, erkeklerde böyle şeyler görmedim peki kadınlar neden birbirlerine böyle düşman? Kadın kadının düşmanıdır sözünü haklı çıkarıyor.

Bu fotoğraftaki zat (videodan alıntıdır) gratiste 2 indirimli ürün alacam diye varoşluk yapan tr kızı, erkeklerde böyle şeyler görmedim peki kadınlar neden birbirlerine böyle düşman? Kadın kadının düşmanıdır sözünü haklı çıkarıyor.
Bu çirkeflikler toplumsal bir meseledir yani sadece kadınlarda yok. Bu toplumun ne kadar alçalmış bir toplum olduğunu görmüyor musunuz gündemlerden falan? Atatürk’e minnettarlığımzı böyle mi gösteriyoruz, cahilleşerek mi? Katman katman 7. sınıf vatandaşlığa freni patlamış tır dorsesinde giderek mi? Yazık diyorum
Toplum sıkıntılı ama kadınlar arasındaki rekabet görmezden gelinemez, hangi erkek ürün için birbiriyle kavga eder?
Cevap
5Cevap
Çünkü akılsızlar ve kıskançlar.
Kizlarda samimiyet yok çünkü 4 kizla ayni masaya otur lavaboya gitmeye korkarsin hemen arkadan dedikodunu yaparlar bu videoyu izledim bana nasil canım der adiye bagiriyordu korkunctu o gozler yerinden firlayacak zannettim krkdkdndn
Genel olarak türk kızlarında samimiyetsizlik var bu da görgü eksikliğinden kaynaklı benim isveçli norveçli arkadaşlarım var asla böyle şeyler yok herkesin birbirine saygısı var, önce milletimizin toplum içinde nasıl davranması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor
Kesinlikle katılıyorum toplumsal anlayis görgü ahlak yok bizde maalesef boyle yetistirilen bi toplum degismesi de biraz zor hatta imkansiz
Bu kızın profilini bulabiliyor muyuz ya? Biri bir kaç fotosunu atmıştı profilde nasıl şopladıysa melek gibi görünüyor
Aynı zamanda dolandırıcılıkta yapıyor bu abla
Şoplamış dedin ya, bir de şu fotoya bak hahshhshs dolandırıcı yani kadın
Nasıl ya bu dedikoduyu kaçıramam bende konuşmalarınızı dinleyeyim diye yorum yapıyorum bildirim gelsin 😄
Mide bulandırıcı ya psikolojik destek alsın bu karıyı normal hayata görmek istemiyorum.
sitede, gizli üyelik altından yakışıklı erkek arayan o tip :d
Gratis canavarı yine çıktı karşıma😄 gözler yerinden çıkmış
Dış görünüş kadar başarı elde etmek istesek böyle olmazdı
Kurtadama dönüşüyo galiba
O sadece bir gloss canavarı evlat.
Gloss ne anne
Olay ne acaba çalışan ona hakaret etmiş galiba
Gloss savaşları 1. Bölüm
Karıya bak bu ne hırçınlık
Gloss almak için o çabalar
E tabi dudağını parlatıcak olsun o kadar hırçınlık
Korkunç bi kadın