Neden hemcinslerinizi kötülüyorsunuz? Onlar da insan değil mi?

Neden hemcinslerinizi kötülüyorsunuz? Onlar da insan değil mi?

Normal karşılaştırma yapıldığında kızılacak bir durum yok
Ki slav arkadaşlarım var ve seviyorum
Ama bazı erkekler kendi milletinin kadınını aşağılıyor
O zaman kadınların sinirlenmesi normal değil mi
Türklere en yakın dna İtalyanlarda çıktı :D
Valla yakında Almanya'daki Türk kızlarıyla da kavga ettik. Olay karşılaştırılmak bir tarafın aşağı çekilip diğerine b. k gibi davranılması. Yoksa Türkiye dışında bir sürü ülkede yakışıklı erkek var çeşit bol. Bizim ülkedekiler kendileri istedikleri kadını beğenmek yüceltmek istiyor Türk kadınları yüceltince beğenince erasmusa vermeye gitmiş işte bakire kız yok yabancı erkeği beğeniyonda onlar size bakar mı. İşte Türk kızı çok kolay hastaneleri. Cinsellik yaşama özgürlüğümüz birilerini beğenebilme hürriyetimiz her şey Türk erkeğini aşırı derecede komplekse sokuyor. Evli erkeğin ben her türlü zamparalığı yaparım karım yapamaz namussuzluk olur kadınla erkek bir mi diyen kafa yapısı gibi. Bu kafadan 100 yıldır kurtulamadılar. Bundan sonrada kurtulmaları mümkün değil çünkü zerre öz eleştiri yok. Evli sevgili olmadıkları ülkesinin kadınlarının bile namusunu ahlakını sorgulama hadsizlikleri var. Hiç bir ülkenin erkeğinin kendi milletinin kadınını bu kadar aşağı çektiğini görmedim. Düpedüz kepazelik. Hayır komple ülkeyi de rezil kepaze ediyosunuz. Başka ülkelerin kadınları elbette güzel çirkin demedik. Her milletten mükemmel görünüme sahip kadın tonla çıkar. Kadın tarafında o kadar şans yok. Sizin şansınız orada. Alfa erkek çok çok az uğraşmak aramak lazım. Safi güzelliğe bakmıyor o adamlar bambaşka hava arar.
Sorun onlar değil kıyası ne erkek ne kadın ne de cocuk kimse kabul etmez. Biz Kürt erkekleri daha iyi sîkiyor dediklerinde nasıl zorunuza gidiyorsa bundada aynı mantık
Benim zoruma gitmez. En güzel skişi hayvanlar yapıyor...
Kıyası seviyorsun yani öylemi
Kıyas umrumda olmaz ki. Bir insan bir şey genellediğinde bu normal. Ama hepsi diye kapsayıcı konustuğu zzaman 65-70 ıq lu bir babundan farkı olmadığını biliyorum. Güzel ve yakısıklılık konusunda kıyas yapıp suranın kızları daha güzel diyen insanda net cahildir.
E sen madem cahil olduklarını biliyorsun niye türk kızlarının Slav kızlara düşman gibi yargı yapiyorsunki sorun kıyas zaten
Ben işin trollundeyim. Her sorumu ciddiye almayın :D İroni aslında. Sürekli böyle meşkaleler ile saçma sapan sorular açıp yorumlar yapanlara ironi olsun diye açıyorum bazen boyle sorular. Kimseyi kırmadan kendi kendime espri gibi düşün. Ben Rusyada yaşamıs birisi olarak hiç bir zaman ruslar şöyle Türkler böyle demem. Kültürün ve eğitimin getirdiği farklar ayrı. Hep şey derim Tüm rusları güzel sananlar ahmaktır. Rusyanın%30 u falan has Rus zaten. Kırgız ozbek tatar dağıstanlı belaruslu ukraynalı alman israilli iranlı ermeni türkmenistanlı bol bol farklı ırklardan olusurlar gibi gibi... Ama bir Rus kız arkadaşınla sorunları oturup çözebiliyorken Türk kız arkadasınla genelde tartısırsın ve evet haklısın sözünü falan pek duymazsın. Bunları kültürel ve eğitimsel farklar. Yine de hepsi böyle denemez. Her ırktan eğitimli, makul, güzel, çirkin insan bulunuyor zaten.
Teşekkürler ei için
Rica ederimm
Kimse sürekli başkasıyla kıyaslandığı yerde mutlu olmaz. Hemcinslerime bişi demem ama kıyaslama yapana kadın veya erkek fark etmez hoş olmadığını söylerim.
Canım erkek kardeşim, çok önemli bir noktaya değinmişsin 💛
Genelleme yapınca iş çirkinleşiyor. “Türk kızları vs Slav kızlar” gibi kıyaslar, kadınları sanki ürünmüş gibi yarıştırıyor. Bu da doğal olarak birçok kadında öfke ve savunma duygusu yaratıyor.
Slav kızlar da, Türk kızlar da, her milletten kadın da insan; hepsinin güzelliği, tarzı, kültürü farklı. Sorun kızlarda değil, sürekli “şu millet daha güzel, siz şöylesiniz” diye kıyaslayan bakış açısında. Kıyas oldukça gerginlik de olur. Sevgiyle bakınca kimse kimsenin düşmanı değil 💕✨
Cevap
9Cevap
kıskanmış olabilirler.
Almanya'da yaşayan birisi olarak, yabancılar beni Alman-Rus sanar. Türkler de ise Boşnak, İngiliz sanan oldu. Türkiye'de ise Karadenizli sanan vardı. Nihayetinde ben Türküm 🤪. Güzelliğime güveniyorum. Yeteneklerim var. Bilgiliyim de. Neden kendimi slavlarla karşılaştırayım ki 🤪? Neden umrumda olsunlar mesela? Ben benden sorumluyum.
Yapmazlar öyle şeyler yav eheehhe... bence bu birazda erkeklerden kaynaklı sanki dost... Anti fikir oluşturuyor olabiliriz istemeden...
Slav kızı dediğin anya kuntini gibiyse eğer ben hepsine bayılıyorum hdjflg
anastasya bryzgolova, Ivanno sakno falan varken :D Antin kuntin şeyler demeyiniz efenim :D
Karşılaştırma yapmıyoeuz slavlar belki dna olarak vfarklı görünüyor olabilir ama bence tüm insanlar özübde aynı
türk erkekleride italyan erkekleriyle kıyaslaninca düşman oluyor mesela. onlar neden dusman oluyor 😹
Hiç benlik iş değil 4 kız kardeş büyüdük kadın kadının yurdudur benim gözümde işinde bayanlara özel zaten her anlamda yardımcı olurum 😊🙏
Türk değilim ama Slav kızlarla kimsenin bir sorunu yok nerden çıkardın bunu 😃
Sürekli yok Türk kızı kezban vb derseniz kızarlar Slavlar güzel olan var mı tabi ki var Benim kızdığım nokta birisini yüceltip diğerini aşaya çekmek
Güzeller ama öyle kıyaslanacak bir yanları var mı bilmiyorum, günahlarını almayayım şimdi.
Aslında kızlar ırk ayırmıyor en yakınını bile kıskanıyor
Sorunu olanlar söylesin jsn ben bilmiyorum 😌
Yemişim Slav kızlarını en güzel kızlar bizim kızlar yaşasın Türk kızları….
gereksiz buyutulduklerini dusunuyo olabilir bazilari, bazilari da kiskaniyordur
Kizariz genelleme yapıyorsunuz Türk kızı esmer diye aagiliyorsunuz tip insanın elinde olan bişey değil Allah vergisi her Türk kızı da bir degil
Onlar daha güzel ve kıskanıyorlar doğal olarak
Slav kizlari kim oluyor acaba hahaha hic haberimde yok püü bana
Ama yinede karsilastirma olarak bu insanlara has bi davranis. Hep bi yaris halindeyiz, kimin burnu daha bebeksiiiiiii kgkfk
Onlar kim yaw
Kanka ne olmuş bunlara
Güzellik olabilir
Orspyu kimse sevmez sapk erkek dışında
Onlardan guzel olmadiklarini bilmeleridir
Haklılar Türk kızları kesinlikle daha güzel çünkü
çekemiyorlardır
Yuok umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?